GokvÀll!

Natten till idag har vi haft grisattack i Ruts hage! Fatta hur förvÄnad hon var nÀr hon sÄg det haha!!


Inte alls skoj, och vi har stĂ€ngslat en lĂ„g trĂ„d runt det mesta hĂ€r nu, sĂ„ hoppas det hĂ„llet dem ute. FrĂ„gan Ă€r hur man ska fixa till det hĂ€r pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt, de bökar ju rĂ€tt ordentligt och det Ă€r rĂ€tt mkt med. Tror jag fĂ„r jĂ€mna med traktorn och sĂ„ lite nytt grĂ€s faktiskt. Rut fick ju inte gĂ„ dĂ€r iaf, för dĂ„ hade hon garanterat gĂ„tt och brutit ett ben eller nĂ„t. 

Rut och jag tĂ€vlade igĂ„r faktiskt, som trĂ€ning liksom, jag har inte hoppat henne ordentligt sjĂ€lv pĂ„ evigheter. Men det var skoj och det gick rĂ€tt bra. 

Hon fick gĂ„ avd A för första gĂ„ngen av olika anledningar, sĂ„ jag passade pĂ„ att ta en lagom svĂ€ng som blev rĂ€tt vinklad men absolut inga problem för henne, men hindret som stod bakom stod rĂ€tt nĂ€ra o hon var nog lite observant pĂ„ det o petade dĂ„ pyttelite med en baktĂ„, annars en bra runda :) 
Andra klassen gick med fint men vi rev b͏ hindret i kombinationen för hon hade lite hög fart in, jag ville inte ta i henne innan dĂ€r för dĂ„ brukar hon studsa till sĂ„ stĂ€mmer inte avstĂ„ndet alls o det blir gĂ€rna ett till ist o sĂ„ vill jag inte komma in i en kombination.
 SĂ„ nu fick hon istĂ€llet tĂ€nka till sjĂ€lv o bromsa in sig lite, vilket hon gjorde men det blev lite för snabbt ut Ă€ndĂ„ bara, men ur utbildningssynpunkt var det helt rĂ€tt, jag kan inte "bĂ€ra" runt henne o lĂ€gga henne rĂ€tt alltid hon mĂ„ste backa av lite. 
Hon Àr het o ligger pÄ, o sist hon trÀnade sÄ gick hon betydligt större hinder med Peter o pÄ dem hinderna passar det tempot hon ville ha igÄr bÀttre, sÄ jag fÄr vÀl hoppa högre helt enkelt haha ;)


Jag har urinvÀgsinfektion, och nu ikvÀll kÀnner jag av mitt öga med faktiskt, skojigt... FÄr ta tag i det imorgon. Min plan att vÀnta med min medicin till efter mitt lÀkarbesök var ingen bra plan...


Chillpill tack...

Hmm det Àr 18 grader men jÀttekallt, hur gÄr det ihopa?!
 
TÀnkte skriva Àntligen fredag och snart helg, men Àr helt uppe i varv över vad som ska hinnas med i helgen.
 
Jag Àr stressad, jÀttestressad fÄr jag faktiskt sÀga. Jag har verkligen en tendes att ha mkt igÄng samtidigt av nÄgon anledning.
Nu Àr jag snart i det dÀr "jag vill flytta till en öde ö" lÀget igen. 
 
TrÀdgÄrden hÄller dessutom pÄ att djungla igen sig, fy farao vad det vÀxer överallt!! 
 
MÄste skriva en to do lista som jag kan boka av efterhand, finns ju inget bÀttre att kunna pricka av.
Aja det löser sig...
 
 
 

mmmmm.....

Ohh hellooo, jag tror jag dör pÄ kunderna denna vecka... :S
Mina egna ocksÄ, samma visa med somliga varenda jÀkla gÄng det ska betalas, hÀstfolk!!! 
 
Min rygg dödar mig idag, hÀrligt, har precis rÀtat ut den mot röret pÄ vÀggen utanför toan, sÄ nu klarar jag mig en stund till... 
Ska ivÀg och hÀmta spÄn idag, bra tajming, men lika bra att mjuka upp ryggen ordentligt sÄ kÀnns det bÀttre faktiskt.
 
MÄste rensa min mobil, ladda upp resten av filmerna, ta bort nÄgra av de 3000 bilder som jag har, och dÄ har jag inte ens haft denna lur sÄ himla lÀnge, hur lyckas man?
 
adhast1 Àr mitt youtubekonto, finns nÄgra filmer dÀr sÄlÀnge, pÄ Allan med :)
 
Kolla hÀr alltsÄ, fatta den förvirrade kÀnslan nÀr du tar din bil frÄn den frÀmre parkeringen, kör en svÀng och kommer tillbaka efter tio minuter och det stÄr en precis likadan bil, i samma fÀrg och fÀlgar, pÄ platsen du precis körde ifrÄn!! Vad Àr oddsen liksom? Jag började kolla vad jag var ute och körde med egentligen, tÀnkte jag tagit nÄgon annas bil, det hade inte varit helt omöjligt ;)