Gokväll!

Natten till idag har vi haft grisattack i Ruts hage! Fatta hur förvånad hon var när hon såg det haha!!


Inte alls skoj, och vi har stängslat en låg tråd runt det mesta här nu, så hoppas det hållet dem ute. Frågan är hur man ska fixa till det här på bästa sätt, de bökar ju rätt ordentligt och det är rätt mkt med. Tror jag får jämna med traktorn och så lite nytt gräs faktiskt. Rut fick ju inte gå där iaf, för då hade hon garanterat gått och brutit ett ben eller nåt. 

Rut och jag tävlade igår faktiskt, som träning liksom, jag har inte hoppat henne ordentligt själv på evigheter. Men det var skoj och det gick rätt bra. 

Hon fick gå avd A för första gången av olika anledningar, så jag passade på att ta en lagom sväng som blev rätt vinklad men absolut inga problem för henne, men hindret som stod bakom stod rätt nära o hon var nog lite observant på det o petade då pyttelite med en baktå, annars en bra runda :) 
Andra klassen gick med fint men vi rev b͏ hindret i kombinationen för hon hade lite hög fart in, jag ville inte ta i henne innan där för då brukar hon studsa till så stämmer inte avståndet alls o det blir gärna ett till ist o så vill jag inte komma in i en kombination.
 Så nu fick hon istället tänka till själv o bromsa in sig lite, vilket hon gjorde men det blev lite för snabbt ut ändå bara, men ur utbildningssynpunkt var det helt rätt, jag kan inte "bära" runt henne o lägga henne rätt alltid hon måste backa av lite. 
Hon är het o ligger på, o sist hon tränade så gick hon betydligt större hinder med Peter o på dem hinderna passar det tempot hon ville ha igår bättre, så jag får väl hoppa högre helt enkelt haha ;)


Jag har urinvägsinfektion, och nu ikväll känner jag av mitt öga med faktiskt, skojigt... Får ta tag i det imorgon. Min plan att vänta med min medicin till efter mitt läkarbesök var ingen bra plan...


Chillpill tack...

Hmm det är 18 grader men jättekallt, hur går det ihopa?!
 
Tänkte skriva äntligen fredag och snart helg, men är helt uppe i varv över vad som ska hinnas med i helgen.
 
Jag är stressad, jättestressad får jag faktiskt säga. Jag har verkligen en tendes att ha mkt igång samtidigt av någon anledning.
Nu är jag snart i det där "jag vill flytta till en öde ö" läget igen. 
 
Trädgården håller dessutom på att djungla igen sig, fy farao vad det växer överallt!! 
 
Måste skriva en to do lista som jag kan boka av efterhand, finns ju inget bättre att kunna pricka av.
Aja det löser sig...
 
 
 

mmmmm.....

Ohh hellooo, jag tror jag dör på kunderna denna vecka... :S
Mina egna också, samma visa med somliga varenda jäkla gång det ska betalas, hästfolk!!! 
 
Min rygg dödar mig idag, härligt, har precis rätat ut den mot röret på väggen utanför toan, så nu klarar jag mig en stund till... 
Ska iväg och hämta spån idag, bra tajming, men lika bra att mjuka upp ryggen ordentligt så känns det bättre faktiskt.
 
Måste rensa min mobil, ladda upp resten av filmerna, ta bort några av de 3000 bilder som jag har, och då har jag inte ens haft denna lur så himla länge, hur lyckas man?
 
adhast1 är mitt youtubekonto, finns några filmer där sålänge, på Allan med :)
 
Kolla här alltså, fatta den förvirrade känslan när du tar din bil från den främre parkeringen, kör en sväng och kommer tillbaka efter tio minuter och det står en precis likadan bil, i samma färg och fälgar, på platsen du precis körde ifrån!! Vad är oddsen liksom? Jag började kolla vad jag var ute och körde med egentligen, tänkte jag tagit någon annas bil, det hade inte varit helt omöjligt ;)