Bilder

HĂ€r kommer lite bilder frĂ„n de senaste dagarna. God fortsĂ€ttning!

:D

Jag mÄste bara lÀgga upp detta klipp. AlltsÄ det Àr sÄ sjukt bra jag kan titta pÄ det om och om igen och skratta sÄ jag grÄter, bÀsta Àr pÄ slutet nÀr det gÄr dÄligt igen haha.
 

""

SĂ„ja Ă„rets sista tĂ€vling Ă€r avklarad. Veckan började med ett sjĂ€lvförtroende nergrĂ€vt lĂ€ngst underst i gödeslstacken typ, men avslutades med en riktigt bra runda i en 120 igĂ„r. 
 
Rutans utveckling detta Ă„r har varit rĂ€tt stor om man tĂ€nker efter. SmĂ„ saker som mĂ„ste fungera först har verkligen fallit pĂ„ plats. Galoppen först och frĂ€mst, hon har en bra galopp men den har blivit spĂ€nd och stötig mot hinder, men nu funkar det helt ok tycker jag. Kortsidorna har varit vĂ„rt stora problem men dem tar vi oss igenom hur bra som helst nu, Karatekickarna Ă€r borta "peppar peppar", nĂ„gon kan komma om jag "laddar upp trycket" i henne för mkt. Hoppa hinder precis vid vĂ€ggen har hon vant sig vid. Bytena Ă€r lite lugnare, och lösningen pĂ„ det var att inte trĂ€na byten helt enkelt ;) HögtalarskrĂ€cken verkar vara som bortblĂ„st och Ă€ven julpyntspaniken som kom sĂ„ sent som i tisdags. GĂ„ tvĂ„ klasser verkar hon fixa bra nu med. Åka slĂ€p som en normal hĂ€st Ă€r ocksĂ„ nĂ„got hon lĂ€rt sig detta Ă„ret.
Nu kommer sĂ€kert allt detta tillbaka pang bom bara för jag skriver det, men ja dĂ„ slutar jag rida tvĂ€rt kan jag sĂ€ga haha. 
 
Till nÀsta Är vill jag sÀtta en annan ryttare pÄ Rutan. Raine komer förmodligen lÄnas ut. Sally hade jag gÀrna lÄnat ut med till nÄgon bra, men alla som vill lÄna henne vill ta föl, det vill inte jag, det tycker jag Àr för stor sak för att lÀmna i hÀnderna pÄ nÄgon annan, jag Àr supernojig och det Àr mkt som kan gÄ fel, sÄ den biten gör jag sjÀlv isf. SÄ vi fÄr se pÄ den biten helt enkelt. Lillan bor kvar sÄklart, hon ska som treÄring betÀckas med London, Kannan el Contendro I (haha, fÄr sÀtta mig in lite mer sen kanske, men typ).
 
Nu har jag ju tvÀrtröttnat pÄ att skriva hÀr sÄ förmodligen blir det inte mer skrivet. Men det ÄterstÄr att se, kanske kommer en rad lite dÄ och dÄ, men ha inte för höga förhoppningar.
 
SĂ„, God Jul och Gott Nytt År!!
 
 


 

Liknande inlÀgg