Bilder

Här kommer lite bilder från de senaste dagarna. God fortsättning!

:D

Jag måste bara lägga upp detta klipp. Alltså det är så sjukt bra jag kan titta på det om och om igen och skratta så jag gråter, bästa är på slutet när det går dåligt igen haha.
 

""

Såja årets sista tävling är avklarad. Veckan började med ett självförtroende nergrävt längst underst i gödeslstacken typ, men avslutades med en riktigt bra runda i en 120 igår. 
 
Rutans utveckling detta år har varit rätt stor om man tänker efter. Små saker som måste fungera först har verkligen fallit på plats. Galoppen först och främst, hon har en bra galopp men den har blivit spänd och stötig mot hinder, men nu funkar det helt ok tycker jag. Kortsidorna har varit vårt stora problem men dem tar vi oss igenom hur bra som helst nu, Karatekickarna är borta "peppar peppar", någon kan komma om jag "laddar upp trycket" i henne för mkt. Hoppa hinder precis vid väggen har hon vant sig vid. Bytena är lite lugnare, och lösningen på det var att inte träna byten helt enkelt ;) Högtalarskräcken verkar vara som bortblåst och även julpyntspaniken som kom så sent som i tisdags. Gå två klasser verkar hon fixa bra nu med. Åka släp som en normal häst är också något hon lärt sig detta året.
Nu kommer säkert allt detta tillbaka pang bom bara för jag skriver det, men ja då slutar jag rida tvärt kan jag säga haha. 
 
Till nästa år vill jag sätta en annan ryttare på Rutan. Raine komer förmodligen lånas ut. Sally hade jag gärna lånat ut med till någon bra, men alla som vill låna henne vill ta föl, det vill inte jag, det tycker jag är för stor sak för att lämna i händerna på någon annan, jag är supernojig och det är mkt som kan gå fel, så den biten gör jag själv isf. Så vi får se på den biten helt enkelt. Lillan bor kvar såklart, hon ska som treåring betäckas med London, Kannan el Contendro I (haha, får sätta mig in lite mer sen kanske, men typ).
 
Nu har jag ju tvärtröttnat på att skriva här så förmodligen blir det inte mer skrivet. Men det återstår att se, kanske kommer en rad lite då och då, men ha inte för höga förhoppningar.
 
Så, God Jul och Gott Nytt År!!