-

Kan inte direkt pĂ„stĂ„ att det Ă€r jĂ€ttepiggt hĂ€r. Det Ă€r iaf snart helg. 
Vi ska ha nĂ„t jippo pĂ„ jobbet imorgon, sĂ„ alla som tĂ€nkt köpa ny bil kan komma hit och provköra lite olika CitroĂ«nmodeller. Sen pÄ kvÀllen ska vi pÄ julbord och det Àr vÀl ungefÀr det vÀrsta jag kan utsÀttas för kÀnner jag haha, nej men fy jag gillar bara julmat pÄ julafton och dÄ ska det vara pappas köttbullar och skinka, bara, pÄ sin höjd nÄgot Àgg med, och kanske en liten prinskorv...
 
Ridskolan i Tyringe Ă€r jĂ€mnad med marken kan man sĂ€ga, de har plockat ner bit för bit och nu Ă€r nĂ€stan allt borta. Jag fick nĂ€stan panik nĂ€r jag kom pĂ„ att det fanns gamla fotoalbum i klubbrummet med bilder pĂ„ bla mamma och hennes mobror, men jag har för mig Lena rĂ€ddade en del nĂ€r klubben la ner för nĂ„gra Ă„r sedan, fĂ„r höra med henne. Jag tycker iaf att det Ă€r jobbigt att se den rivas, men den kan ju inte stĂ„ dĂ€r för evigt, men ja trĂ„kigt Ă€r det ju. Det var ett av de första ridhusen som fanns, alla försökte ta sig dit förr, det hade hopptĂ€vlingar dĂ€r inne, enligt mamma hoppades det rĂ€tt högt med, men det vet jag knappt hur det gick till alltsĂ„, vi hade vĂ€l pĂ„ sin höjd nĂ„got litet kryss typ. Det var verkligen minilitet dĂ€r, 10 x 18 eller nĂ„t sĂ„nt har jag för mig. 


Seeegt

AlltsĂ„ jag har försökt skriva flera gĂ„nger men fĂ„r inte fram ett ord faktiskt. 

Aja det kommer vĂ€l motivation sĂ„ smĂ„ningom. 

Vi var i Flyinge igÄr kollade lite hoppning, det ger alltid ridmotivation iaf!


Rut och jag körde och trimmade i ridhuset ikvÀll, hon var vÀldans fin sÄ det Àr ju skojsigt :)


Hon har precis lĂ€rt sig att hon tjĂ€nar pĂ„ att ha öronen framĂ„t hela tiden, det gĂ„r fortare dĂ„ haha, tidigare har hon lagt bak dem sĂ„ fort jag lyft upp telefonen för att fota sĂ„ dĂ„ tar det en evig tid att fĂ„ till EN nĂ„got sĂ„ nĂ€r bra bild ;) 

Provar pullarnosgrimma nu lite, Gerco hade det pĂ„ Callahan ju, men nja vi fĂ„r se. 
DÀremot sÄ Àr hon stormförtjust i det hÀr gamla bridongbettet frÄn Sprenger som jag fyndat i en lÄda med begagnade bett i Falsterbo för 20kr!!
Alla hĂ€star gillar det, mer Ă€n de nyare frĂ„n Sprenger faktiskt. 


Har nytt fĂ„rskinn och ett nytt schabrak:) BĂ€sta med att fylla Ă„r i november, lite nya grejer piggar upp och materiell lycka Ă€r Ă€ndĂ„ rĂ€tt bra tycker jag ;) 


Rutans nya ridtĂ€cke Ă€r ocksĂ„ en födelsedagspresent. Hade inget som passade henne riktigt, hon Ă€r ju rĂ€tt lĂ„ng, sĂ„ det var vĂ€lbehövligt. Detta Ă€r riktigt bra i tjock rejĂ€l fleece, bra spĂ€nne framtill och ligger vĂ€ldigt stilla och bra. 


Sen har jag Ă€ntligen införskaffat en sĂ„dan dĂ€r filtpad som jag velat ha i flera Ă„r nu, fick bli en present frĂ„n mig sjĂ€lv ;) 

Den verkar iaf vÀldigt bra och Àn sÄlÀnge Àr jag vÀldigt nöjd!

Ser kanske inte sĂ„ mkt ut för vĂ€rlden direkt, men den Ă€r stilren och det gillar jag. 


Se dĂ€r ja, blev ju nĂ„gra rader iaf, och lite bilder brukar gĂ„ hem vad jag förstĂ„tt ;) 

FÄr se nÀr vi hörs nÀsta gÄng, tjing!


:)

IgĂ„r var vi o hĂ€lsade pĂ„ GrĂ„llis :) Han Ă€r sig lik o har det mkt bra, syns att han trivs, lagt pĂ„ sig lite o Ă€r rund o fin, himla skönt! :) 
Han har nog hunnit visa de flesta av sina trix med verkade det som, tex att lyfta staketstolpar hehe. 
Ahh han Àr sÄ himla charmig o personlig den goa killen!
KÀnns att han kommit helt rÀtt :)