-

Kan inte direkt påstå att det är jättepiggt här. Det är iaf snart helg. 
Vi ska ha nåt jippo på jobbet imorgon, så alla som tänkt köpa ny bil kan komma hit och provköra lite olika Citroënmodeller. Sen på kvällen ska vi på julbord och det är väl ungefär det värsta jag kan utsättas för känner jag haha, nej men fy jag gillar bara julmat på julafton och då ska det vara pappas köttbullar och skinka, bara, på sin höjd något ägg med, och kanske en liten prinskorv...
 
Ridskolan i Tyringe är jämnad med marken kan man säga, de har plockat ner bit för bit och nu är nästan allt borta. Jag fick nästan panik när jag kom på att det fanns gamla fotoalbum i klubbrummet med bilder på bla mamma och hennes mobror, men jag har för mig Lena räddade en del när klubben la ner för några år sedan, får höra med henne. Jag tycker iaf att det är jobbigt att se den rivas, men den kan ju inte stå där för evigt, men ja tråkigt är det ju. Det var ett av de första ridhusen som fanns, alla försökte ta sig dit förr, det hade hopptävlingar där inne, enligt mamma hoppades det rätt högt med, men det vet jag knappt hur det gick till alltså, vi hade väl på sin höjd något litet kryss typ. Det var verkligen minilitet där, 10 x 18 eller nåt sånt har jag för mig. 


Seeegt

Alltså jag har försökt skriva flera gånger men får inte fram ett ord faktiskt. 

Aja det kommer väl motivation så småningom. 

Vi var i Flyinge igår kollade lite hoppning, det ger alltid ridmotivation iaf!


Rut och jag körde och trimmade i ridhuset ikväll, hon var väldans fin så det är ju skojsigt :)


Hon har precis lärt sig att hon tjänar på att ha öronen framåt hela tiden, det går fortare då haha, tidigare har hon lagt bak dem så fort jag lyft upp telefonen för att fota så då tar det en evig tid att få till EN något så när bra bild ;) 

Provar pullarnosgrimma nu lite, Gerco hade det på Callahan ju, men nja vi får se. 
Däremot så är hon stormförtjust i det här gamla bridongbettet från Sprenger som jag fyndat i en låda med begagnade bett i Falsterbo för 20kr!!
Alla hästar gillar det, mer än de nyare från Sprenger faktiskt. 


Har nytt fårskinn och ett nytt schabrak:) Bästa med att fylla år i november, lite nya grejer piggar upp och materiell lycka är ändå rätt bra tycker jag ;) 


Rutans nya ridtäcke är också en födelsedagspresent. Hade inget som passade henne riktigt, hon är ju rätt lång, så det var välbehövligt. Detta är riktigt bra i tjock rejäl fleece, bra spänne framtill och ligger väldigt stilla och bra. 


Sen har jag äntligen införskaffat en sådan där filtpad som jag velat ha i flera år nu, fick bli en present från mig själv ;) 

Den verkar iaf väldigt bra och än sålänge är jag väldigt nöjd!

Ser kanske inte så mkt ut för världen direkt, men den är stilren och det gillar jag. 


Se där ja, blev ju några rader iaf, och lite bilder brukar gå hem vad jag förstått ;) 

Får se när vi hörs nästa gång, tjing!


:)

Igår var vi o hälsade på Grållis :) Han är sig lik o har det mkt bra, syns att han trivs, lagt på sig lite o är rund o fin, himla skönt! :) 
Han har nog hunnit visa de flesta av sina trix med verkade det som, tex att lyfta staketstolpar hehe. 
Ahh han är så himla charmig o personlig den goa killen!
Känns att han kommit helt rätt :)