____________

Tjohoo vad jag stressar runt, jag vet inte vad jag gör som tar upp var enda minut på mitt dygn alltså, hopplöst är det iaf och allt tar verkligen sådan tid.
Igår var jag på CSK igen ang min nacke, och vi gick igenom min rörlighet/styrka och sånt. Allt funkar ju att göra men det blev väldigt "uppretat" av det igår så idag har jag världens jäkla huvudvärk och smäller snart av av värken i den där jädrans kotan eller vad det nu är. Har fått tid för magnetröntgen nu iaf, ska bli mkt intressant. 
Vi provade att tejpa området för det kan hjälpa upp det hela, men än märker jag tyvärr ingen skillnad. Men jag hade gärna kunnat tänka mig att ha mera tejp ett tag, men det kliar så in i och jag borde verkligen ta av den känner jag. Såklart att jag ska reagera på det, det kunde jag ju nästan räknat ut för jag kan inte ha ett vanligt plåster utan att få världens utslag. 
 
Tävlingsbilen blir kanske färdig till helgen, det är förhoppningarna iaf. De lär komma lite sent, den lär vara väldigt vit och utan dekaler, snyggt iof, den kommer nog inte vara helt färdig men körbar, den kommer inte att vara startad förren tidigast någon timme innan avfärd... Andreas har inte kört på jag vet inte när, men det sitter i hans ryggmärg så det är nog det minsta problemet, men de kommer troligen inte hinna med träningen på lördagen ens utan det blir direkt in i tävlingsloppet. Tänk att inte rida på något år och sen gå direkt in i en 1,40-1,50 på tävling, typ så, euhh... 
Men första tävlingen ska han köra lite lagom på säkerhet säger han, och är nöjd om han bara tar lite poäng. Det är bara fem tävlingar så det är viktigt att man framförallt är med på alla för att kunna vinna totalt vilket såklart är hans mål, så en "lagom bra och säker" första tävling och sen köra järnet resten känns som en bra plan ;) ********

Överlevde helgen och nu har vi träd på marken ÖVERALLT. Men det ska flisas, nån gång, kanske detta året haha. Har ju rejäla terräng hinder nu iaf ;) 
 
Hingstvisningen blev bra, endel riktigt fina som Contant Q, för den höll på som Rutan hehe, Colmander, Bengt Nabab och såklart Allan. På tal om honom så kommer här en film på honom från visningen.
 
 
Rutan och jag kände inte för att åka och tävla sen på söndgen så vi körde till Hovdala istället. man blir alltid så glad i själen när man lufsat runt lite där, tänk att vi har tillgång till den vackra naturen. Det stod skyltar om att det var cykeltävling men jag såg inte så många så vi red iväg ändå, den hade redan varit tydligen men det kom någon susandes lite då och då, men hon bryr sig verkligen inte, det är så skönt, allt möjligt stötte vi på, men hon bara trummar på. Vattenpölar gillar hon verkligen inte så hon tycker ju sjön är en alldeles förskräcklig stor pöl haha. Vi hittade grinden till fårhagen som går runt den stora långa backen, och eftersom de inte är släppta än och grinden var öppen så kunde vi inte låta bli att susa upp för den, den är rätt hyfsat lång alltså, ser inte riktigt ut så när man står där nere men den tog aldrig slut kändes det som, väl uppe skrämde vi slag på några som satt och grillade hehe. 
 

+++

Alltså vädret igår!! Fy vad blöt jag blev när jag fixade med staketet. Kan nog vara lite väl optimistisk ibland med, så jag tänkte att det går fort, jag blir knappt blöt, det regnar knappt ens.. Så jag gick ut i fleecetröja och dunväst, hahahah...!! Höll på tills det blev mörkt och då var jag inte ens färdig, ni kan nog förstå hur dyngsur jag var, och blåste som fasen gjorde det med. 
Idag kan jag knappt gå, har "trampat igenom" på vänster foten = går på ben, och har rätt ont i den andra med. Måste ha något med gårdagens pyssel att göra skulle jag tippa, men rätt oskönt och det var väldans längesedan jag hade det problemet. 
 


Stolparna var sjukt bra och rejäla, mkt bättre än de vita jag haft tidigare, de är iof lite äldre, tror de också är rejälare nu, plus att det finns ju på många olika ställen så det kan säkert variera.
 
Kan varmt rekommendera dessa iaf, köpta på Bole. 
 
Mitt gröna bandproblem löste sig väldigt enkelt, det var typ exakt samma färg iaf, hehe, men det var faktiskt inte samma märke får jag erkänna, men det blir alltså bra iaf nu ;)