____________

Tjohoo vad jag stressar runt, jag vet inte vad jag gör som tar upp var enda minut pÄ mitt dygn alltsÄ, hopplöst Àr det iaf och allt tar verkligen sÄdan tid.
IgĂ„r var jag pĂ„ CSK igen ang min nacke, och vi gick igenom min rörlighet/styrka och sĂ„nt. Allt funkar ju att göra men det blev vĂ€ldigt "uppretat" av det igĂ„r sĂ„ idag har jag vĂ€rldens jĂ€kla huvudvĂ€rk och smĂ€ller snart av av vĂ€rken i den dĂ€r jĂ€drans kotan eller vad det nu Ă€r. Har fĂ„tt tid för magnetröntgen nu iaf, ska bli mkt intressant. 
Vi provade att tejpa omrĂ„det för det kan hjĂ€lpa upp det hela, men Ă€n mĂ€rker jag tyvĂ€rr ingen skillnad. Men jag hade gĂ€rna kunnat tĂ€nka mig att ha mera tejp ett tag, men det kliar sĂ„ in i och jag borde verkligen ta av den kĂ€nner jag. SĂ„klart att jag ska reagera pĂ„ det, det kunde jag ju nĂ€stan rĂ€knat ut för jag kan inte ha ett vanligt plĂ„ster utan att fĂ„ vĂ€rldens utslag. 
 
TĂ€vlingsbilen blir kanske fĂ€rdig till helgen, det Ă€r förhoppningarna iaf. De lĂ€r komma lite sent, den lĂ€r vara vĂ€ldigt vit och utan dekaler, snyggt iof, den kommer nog inte vara helt fĂ€rdig men körbar, den kommer inte att vara startad förren tidigast nĂ„gon timme innan avfĂ€rd... Andreas har inte kört pĂ„ jag vet inte nĂ€r, men det sitter i hans ryggmĂ€rg sĂ„ det Ă€r nog det minsta problemet, men de kommer troligen inte hinna med trĂ€ningen pĂ„ lördagen ens utan det blir direkt in i tĂ€vlingsloppet. TĂ€nk att inte rida pĂ„ nĂ„got Ă„r och sen gĂ„ direkt in i en 1,40-1,50 pĂ„ tĂ€vling, typ sĂ„, euhh... 
Men första tĂ€vlingen ska han köra lite lagom pĂ„ sĂ€kerhet sĂ€ger han, och Ă€r nöjd om han bara tar lite poĂ€ng. Det Ă€r bara fem tĂ€vlingar sĂ„ det Ă€r viktigt att man framförallt Ă€r med pĂ„ alla för att kunna vinna totalt vilket sĂ„klart Ă€r hans mĂ„l, sĂ„ en "lagom bra och sĂ€ker" första tĂ€vling och sen köra jĂ€rnet resten kĂ€nns som en bra plan ;) ********

Överlevde helgen och nu har vi trĂ€d pĂ„ marken ÖVERALLT. Men det ska flisas, nĂ„n gĂ„ng, kanske detta Ă„ret haha. Har ju rejĂ€la terrĂ€ng hinder nu iaf ;) 
 
Hingstvisningen blev bra, endel riktigt fina som Contant Q, för den höll pÄ som Rutan hehe, Colmander, Bengt Nabab och sÄklart Allan. PÄ tal om honom sÄ kommer hÀr en film pÄ honom frÄn visningen.
 
 
Rutan och jag kÀnde inte för att Äka och tÀvla sen pÄ söndgen sÄ vi körde till Hovdala istÀllet. man blir alltid sÄ glad i sjÀlen nÀr man lufsat runt lite dÀr, tÀnk att vi har tillgÄng till den vackra naturen. Det stod skyltar om att det var cykeltÀvling men jag sÄg inte sÄ mÄnga sÄ vi red ivÀg ÀndÄ, den hade redan varit tydligen men det kom nÄgon susandes lite dÄ och dÄ, men hon bryr sig verkligen inte, det Àr sÄ skönt, allt möjligt stötte vi pÄ, men hon bara trummar pÄ. Vattenpölar gillar hon verkligen inte sÄ hon tycker ju sjön Àr en alldeles förskrÀcklig stor pöl haha. Vi hittade grinden till fÄrhagen som gÄr runt den stora lÄnga backen, och eftersom de inte Àr slÀppta Àn och grinden var öppen sÄ kunde vi inte lÄta bli att susa upp för den, den Àr rÀtt hyfsat lÄng alltsÄ, ser inte riktigt ut sÄ nÀr man stÄr dÀr nere men den tog aldrig slut kÀndes det som, vÀl uppe skrÀmde vi slag pÄ nÄgra som satt och grillade hehe. 
 

+++

AlltsĂ„ vĂ€dret igĂ„r!! Fy vad blöt jag blev nĂ€r jag fixade med staketet. Kan nog vara lite vĂ€l optimistisk ibland med, sĂ„ jag tĂ€nkte att det gĂ„r fort, jag blir knappt blöt, det regnar knappt ens.. SĂ„ jag gick ut i fleecetröja och dunvĂ€st, hahahah...!! Höll pĂ„ tills det blev mörkt och dĂ„ var jag inte ens fĂ€rdig, ni kan nog förstĂ„ hur dyngsur jag var, och blĂ„ste som fasen gjorde det med. 
Idag kan jag knappt gĂ„, har "trampat igenom" pĂ„ vĂ€nster foten = gĂ„r pĂ„ ben, och har rĂ€tt ont i den andra med. MĂ„ste ha nĂ„got med gĂ„rdagens pyssel att göra skulle jag tippa, men rĂ€tt oskönt och det var vĂ€ldans lĂ€ngesedan jag hade det problemet. 
 


Stolparna var sjukt bra och rejÀla, mkt bÀttre Àn de vita jag haft tidigare, de Àr iof lite Àldre, tror de ocksÄ Àr rejÀlare nu, plus att det finns ju pÄ mÄnga olika stÀllen sÄ det kan sÀkert variera.
 
Kan varmt rekommendera dessa iaf, köpta pĂ„ Bole. 
 
Mitt gröna bandproblem löste sig vĂ€ldigt enkelt, det var typ exakt samma fĂ€rg iaf, hehe, men det var faktiskt inte samma mĂ€rke fĂ„r jag erkĂ€nna, men det blir alltsĂ„ bra iaf nu ;)