Hopphopp

Hellooo...!!! Det var ett tag sedan!
 
Förra fredagen var Rutan i Åstorp och tävlade sin första tävling med Sara. 
Jag nämde ju förra året att jag ville ha ny ryttare på Rutan, så det tog jag tag i rätt direkt, och blev väldigt lycklig att Sara kunde och hade tid med oss också, hon har hur många som helst i träning och tävling. 
Hade inte hon kunnat hade det fått va faktiskt, jag sa för flera år sedan när vi satt i Falsterbo och såg henne rida en av hästarna där att hon ska rida och tävla mina hästar när jag inte har "lust/kan" längre själv. 
Många gånger har man sett henne rida hästar med enorm kapacitet men som inte är helt lätta, men hon får alltid fram det bästa ur dem för hon jobbar alltid MED hästen, inte mot den, sätter dem alltid i naturlig balans, och får resultat därefter som talar för sig själv. 
 
Nu är ju Rut en mycket speciell dam, jag ser det som att allt vi har lyckats göra hitintills är verkligen en vinst, kan hon göra mer är det en rolig bonus ju.
Jag kan inte ta henne högre än 120 i dagsläget, det skulle ta evigheter att gå vidare och det skulle inte var så bekvämt för mig och jag vill gärna tycka det är kul om jag ska hålla på. 
 
Så nu gör vi så här, och jag tror Rutan börjar tycka väldigt bra om Sara :) 
 
Tävlingen kunde iaf inte gått bättre :) Det blev två riktigt fina felfria rundor och sista halvan i 120n så slappnade Rut av helt och gjorde riktigt fina språng med, himla skoj!

Lite bilder från senaste tiden som ni utan instagram missar ;)






Har skaffat en Ogilvy padd, har lovat utvärdering på den, så det kommer inom kort. 



vår o idioter

Åh vad skönt med lite sol idag. Det har ju varit så sjukt kallt i några dagar, eller ja egentligen inte, 2 plus med det har blåst och haft sig, jag har hållt på att frysa ihjäl faktiskt. Men jag läste någonstans att det räknas som vår nu :) 
 
Jag känner mig så stressad, dels är jag inte jättebra i kroppen men det ignorerar vi, sen har jag så himla mkt datum i huvudet och det stressar mig, jag hatar att ha saker framför mig som ska göras, vill helst göra det på direkten. Sen börjar det bli rätt tufft att rodda med sex hästar helt själv, jag får ju lite hjälp av Andreas på helgerna men det kommer han inte hinna med alls snart, då det är prio ett med tävlingsbilen. Funderar på att släppa alla hästarna tillsammans (-Rocky då) snart i sommarhagen och ställa ut en bal till dem.... Alternativt skänka bort dem till bättre behövande.
 
Jag hatar mitt jobb, folk är ju helt störda och jag känner mig inte alls lämplig och social för detta jobb längre. Svänger säkert men faktum är att det har varit ovanligt korkade kunder på sistone, nej jag vet man får inte säga så, men nu gör jag det iaf... Det kommer fasen den dummare jäkeln efter den andra, vad är det för fel på folk!?!
Jobba med fysioterapin sliter sönder min kropp tyvärr, rent krasst går det plus minus noll tror jag, för jag måste gå till kiropraktorn stup i kvarten och jag får jobba några timmar mindre för jag har blixtrande migrän pga krampande nackmuskler... 
 
Så nu har jag gnällt av mig, får se om det blir bättre nu då ;) 
 
Snart är det grönt ute igen :)
 
 
 
 

Yäää

Jaa huvudvärken släppte lite igårkväll så då blev jag så glad så jag var vaken hela natten haha. Var sen hos kiropraktorn i morse, jisses alltså vad ont jag hade mitt på ryggen också, men nu är det och nacken fixat så nu mår man lite piggare igen. Eftersom man ska gå en lite promenix efter man varit hos kiropraktorn så råkade jag gå förbi Lövet och jag råkade även gå in där och köpa en semmelwrap till frukost ;)
Men tyvärr var den inget att rekommendera. Den är god men hur klumpig som helst och då har jag ändå bara ätit lite på den. Tjockt bröd som dessutom var lite torrt, och eftersom det var tjockt så var den liksom inte rund utan mer trekantig och jättestor. Ett halvt kilo florsocker hade de öst över hela så det får man ÖVERALLT. Nej den var svårare att äta än en vanlig så de har ju helt missat poängen. Bjärnors har också, så den får väl också provas så småningom.
 
Fredag och snart helg! Skönt, jag tänker inte göra ett skit faktiskt. Jo städa lite och så, hade behövt räfsa upp massa hö, men då är kiropraktorbesöket lite ogjort. Det har varit så sjukt mkt de sista veckorna alltså, helgerna har inte gett mkt tid över till att andas heller, så det ska jag göra denna! 
 
Den här söta mullen skulle behöva lite extreme makeover också! Han måste klippas men jag får nog skaffa skär till får, för jäklar vad han har päls! Första vintern sen han var tre som han inte är klippt alls, skönt och slippa skav och sånt, sen är han ju en fryslort så han har nog tyckt det varit rätt mysigt med sin tjocka päls.