Hopphopp

Hellooo...!!! Det var ett tag sedan!
 
Förra fredagen var Rutan i Åstorp och tĂ€vlade sin första tĂ€vling med Sara. 
Jag nĂ€mde ju förra Ă„ret att jag ville ha ny ryttare pĂ„ Rutan, sĂ„ det tog jag tag i rĂ€tt direkt, och blev vĂ€ldigt lycklig att Sara kunde och hade tid med oss ocksĂ„, hon har hur mĂ„nga som helst i trĂ€ning och tĂ€vling. 
Hade inte hon kunnat hade det fĂ„tt va faktiskt, jag sa för flera Ă„r sedan nĂ€r vi satt i Falsterbo och sĂ„g henne rida en av hĂ€starna dĂ€r att hon ska rida och tĂ€vla mina hĂ€star nĂ€r jag inte har "lust/kan" lĂ€ngre sjĂ€lv. 
MĂ„nga gĂ„nger har man sett henne rida hĂ€star med enorm kapacitet men som inte Ă€r helt lĂ€tta, men hon fĂ„r alltid fram det bĂ€sta ur dem för hon jobbar alltid MED hĂ€sten, inte mot den, sĂ€tter dem alltid i naturlig balans, och fĂ„r resultat dĂ€refter som talar för sig sjĂ€lv. 
 
Nu Àr ju Rut en mycket speciell dam, jag ser det som att allt vi har lyckats göra hitintills Àr verkligen en vinst, kan hon göra mer Àr det en rolig bonus ju.
Jag kan inte ta henne högre Ă€n 120 i dagslĂ€get, det skulle ta evigheter att gĂ„ vidare och det skulle inte var sĂ„ bekvĂ€mt för mig och jag vill gĂ€rna tycka det Ă€r kul om jag ska hĂ„lla pĂ„. 
 
SĂ„ nu gör vi sĂ„ hĂ€r, och jag tror Rutan börjar tycka vĂ€ldigt bra om Sara :) 
 
TÀvlingen kunde iaf inte gÄtt bÀttre :) Det blev tvÄ riktigt fina felfria rundor och sista halvan i 120n sÄ slappnade Rut av helt och gjorde riktigt fina sprÄng med, himla skoj!

Lite bilder frÄn senaste tiden som ni utan instagram missar ;)


Har skaffat en Ogilvy padd, har lovat utvĂ€rdering pĂ„ den, sĂ„ det kommer inom kort. vÄr o idioter

Åh vad skönt med lite sol idag. Det har ju varit sĂ„ sjukt kallt i nĂ„gra dagar, eller ja egentligen inte, 2 plus med det har blĂ„st och haft sig, jag har hĂ„llt pĂ„ att frysa ihjĂ€l faktiskt. Men jag lĂ€ste nĂ„gonstans att det rĂ€knas som vĂ„r nu :) 
 
Jag kÀnner mig sÄ stressad, dels Àr jag inte jÀttebra i kroppen men det ignorerar vi, sen har jag sÄ himla mkt datum i huvudet och det stressar mig, jag hatar att ha saker framför mig som ska göras, vill helst göra det pÄ direkten. Sen börjar det bli rÀtt tufft att rodda med sex hÀstar helt sjÀlv, jag fÄr ju lite hjÀlp av Andreas pÄ helgerna men det kommer han inte hinna med alls snart, dÄ det Àr prio ett med tÀvlingsbilen. Funderar pÄ att slÀppa alla hÀstarna tillsammans (-Rocky dÄ) snart i sommarhagen och stÀlla ut en bal till dem.... Alternativt skÀnka bort dem till bÀttre behövande.
 
Jag hatar mitt jobb, folk Àr ju helt störda och jag kÀnner mig inte alls lÀmplig och social för detta jobb lÀngre. SvÀnger sÀkert men faktum Àr att det har varit ovanligt korkade kunder pÄ sistone, nej jag vet man fÄr inte sÀga sÄ, men nu gör jag det iaf... Det kommer fasen den dummare jÀkeln efter den andra, vad Àr det för fel pÄ folk!?!
Jobba med fysioterapin sliter sönder min kropp tyvÀrr, rent krasst gÄr det plus minus noll tror jag, för jag mÄste gÄ till kiropraktorn stup i kvarten och jag fÄr jobba nÄgra timmar mindre för jag har blixtrande migrÀn pga krampande nackmuskler... 
 
SÄ nu har jag gnÀllt av mig, fÄr se om det blir bÀttre nu dÄ ;) 
 
Snart Àr det grönt ute igen :)
 
 
 
 

YÀÀÀ

Jaa huvudvÀrken slÀppte lite igÄrkvÀll sÄ dÄ blev jag sÄ glad sÄ jag var vaken hela natten haha. Var sen hos kiropraktorn i morse, jisses alltsÄ vad ont jag hade mitt pÄ ryggen ocksÄ, men nu Àr det och nacken fixat sÄ nu mÄr man lite piggare igen. Eftersom man ska gÄ en lite promenix efter man varit hos kiropraktorn sÄ rÄkade jag gÄ förbi Lövet och jag rÄkade Àven gÄ in dÀr och köpa en semmelwrap till frukost ;)
Men tyvĂ€rr var den inget att rekommendera. Den Ă€r god men hur klumpig som helst och dĂ„ har jag Ă€ndĂ„ bara Ă€tit lite pĂ„ den. Tjockt bröd som dessutom var lite torrt, och eftersom det var tjockt sĂ„ var den liksom inte rund utan mer trekantig och jĂ€ttestor. Ett halvt kilo florsocker hade de öst över hela sĂ„ det fĂ„r man ÖVERALLT. Nej den var svĂ„rare att Ă€ta Ă€n en vanlig sĂ„ de har ju helt missat poĂ€ngen. BjĂ€rnors har ocksĂ„, sĂ„ den fĂ„r vĂ€l ocksĂ„ provas sĂ„ smĂ„ningom.
 
Fredag och snart helg! Skönt, jag tÀnker inte göra ett skit faktiskt. Jo stÀda lite och sÄ, hade behövt rÀfsa upp massa hö, men dÄ Àr kiropraktorbesöket lite ogjort. Det har varit sÄ sjukt mkt de sista veckorna alltsÄ, helgerna har inte gett mkt tid över till att andas heller, sÄ det ska jag göra denna! 
 
Den hÀr söta mullen skulle behöva lite extreme makeover ocksÄ! Han mÄste klippas men jag fÄr nog skaffa skÀr till fÄr, för jÀklar vad han har pÀls! Första vintern sen han var tre som han inte Àr klippt alls, skönt och slippa skav och sÄnt, sen Àr han ju en fryslort sÄ han har nog tyckt det varit rÀtt mysigt med sin tjocka pÀls.