:::

Nej men oj vad opepp jag är på denna veckan! 
Vaknade lite krassligare igen, såklart det är ju måndag...
All motivation jag hade igår kväll hade visst flugit iväg under natten... 

Tänk om thaitanten har öppnat nu, då skulle det genast bli en bättre vecka känner jag!

Förresten, vad händer med skelettet när man är förkyld egentligen? Det har knakat o sprakat mer än den skickligaste kiropraktorn i världen skulle kunna åstadkomma!
Sötaste Rutan, nu är hon på bra mkt bättre humör igen med riskliet, speedi beeten är med suverän tycker hon! Läste om glutenallergi på hästar, det finns, o det stämmer extremt bra in på hennes symptom, så jag kan nog dra slutsatsen att det är det faktiskt. 

Däremot har hon skadat sig lite för tillfället, en varm bakfot o ett litet ömt ställe högre upp, misstänker hon har smällt i väggen. 


/-/

Det blev ingen flyttning för min del igår, låg hemma nerbäddad o febrig ist. Alice var snäll o höll mig sällskap.


Det blev heller inget Charlies idag. 

Däremot så har jag precis varit ute och gått en runda med Alice. Vet inte hur smart det var egentligen, höll på att kvävas o nu har jag ont i öronen med. 

Men jag är så rastlös o lite piggare, o det var ju bättre än vad jag var inne på först, köpa en ny häst. 
Fy så absolut INTE jag ska göra det, men så skoj det varit. 
Hann dessutom hitta en fin med, tänkte gå efter färgen denna gång, det är ganska viktigt ändå.

Men faktum är att ska man tycka det är kul o utmanande hela tiden så får man nog uppdatera sig lite faktiskt, få nytt material då, inte färg, jo det med ;) 

Så det är det att välja på, eller sluta, rent drastiskt sett. 
Nu har ju inte jag ridit min egen Grålle (som är hemma igen) på något år så det blir ju lite som en ny kamel, men jag lär nog komma fram till samma igen, det är inte en häst för mig, även om jag gillar honom. 

ooo

Såja nu klarar hon sig ett litet tag. Det här med speedi beet verkar väldigt bra, det är utan stärkelse och även det glutenfritt precis som riskliet. Hon kanske har glutenallergi? Det är kanske det som är?


På söndag ska Andreas på möte i Jönköping, jag funderar på att följa med och besöka Charlies, hade varit trevligt kanske :)

Jag mår skit just nu, febrig och helt slut, så får väl bli lite friskare först och främst! 

Trevlig helg!