:::

Nej men oj vad opepp jag Ă€r pĂ„ denna veckan! 
Vaknade lite krassligare igen, sÄklart det Àr ju mÄndag...
All motivation jag hade igĂ„r kvĂ€ll hade visst flugit ivĂ€g under natten... 

TÀnk om thaitanten har öppnat nu, dÄ skulle det genast bli en bÀttre vecka kÀnner jag!

Förresten, vad hÀnder med skelettet nÀr man Àr förkyld egentligen? Det har knakat o sprakat mer Àn den skickligaste kiropraktorn i vÀrlden skulle kunna Ästadkomma!
Sötaste Rutan, nu Ă€r hon pĂ„ bra mkt bĂ€ttre humör igen med riskliet, speedi beeten Ă€r med suverĂ€n tycker hon! LĂ€ste om glutenallergi pĂ„ hĂ€star, det finns, o det stĂ€mmer extremt bra in pĂ„ hennes symptom, sĂ„ jag kan nog dra slutsatsen att det Ă€r det faktiskt. 

DĂ€remot har hon skadat sig lite för tillfĂ€llet, en varm bakfot o ett litet ömt stĂ€lle högre upp, misstĂ€nker hon har smĂ€llt i vĂ€ggen. 


/-/

Det blev ingen flyttning för min del igÄr, lÄg hemma nerbÀddad o febrig ist. Alice var snÀll o höll mig sÀllskap.


Det blev heller inget Charlies idag. 

DĂ€remot sĂ„ har jag precis varit ute och gĂ„tt en runda med Alice. Vet inte hur smart det var egentligen, höll pĂ„ att kvĂ€vas o nu har jag ont i öronen med. 

Men jag Ă€r sĂ„ rastlös o lite piggare, o det var ju bĂ€ttre Ă€n vad jag var inne pĂ„ först, köpa en ny hĂ€st. 
Fy sĂ„ absolut INTE jag ska göra det, men sĂ„ skoj det varit. 
Hann dessutom hitta en fin med, tÀnkte gÄ efter fÀrgen denna gÄng, det Àr ganska viktigt ÀndÄ.

Men faktum Ă€r att ska man tycka det Ă€r kul o utmanande hela tiden sĂ„ fĂ„r man nog uppdatera sig lite faktiskt, fĂ„ nytt material dĂ„, inte fĂ€rg, jo det med ;) 

SĂ„ det Ă€r det att vĂ€lja pĂ„, eller sluta, rent drastiskt sett. 
Nu har ju inte jag ridit min egen GrĂ„lle (som Ă€r hemma igen) pĂ„ nĂ„got Ă„r sĂ„ det blir ju lite som en ny kamel, men jag lĂ€r nog komma fram till samma igen, det Ă€r inte en hĂ€st för mig, Ă€ven om jag gillar honom. 

ooo

SÄja nu klarar hon sig ett litet tag. Det hÀr med speedi beet verkar vÀldigt bra, det Àr utan stÀrkelse och Àven det glutenfritt precis som riskliet. Hon kanske har glutenallergi? Det Àr kanske det som Àr?


PÄ söndag ska Andreas pÄ möte i Jönköping, jag funderar pÄ att följa med och besöka Charlies, hade varit trevligt kanske :)

Jag mĂ„r skit just nu, febrig och helt slut, sĂ„ fĂ„r vĂ€l bli lite friskare först och frĂ€mst! 

Trevlig helg!