Pissväder

Hej i pissvädret:( 
Började semestern med tre extremt varma dagar på Knutstorp, 33 grader hade vi där. Skönt va det o min kropp knakade loss rejält haha. Nu några dagar senare är det 11 grader, storm o pissregn. Härligt;)

Det gick bra för Andreas, han kör så otroligt bra alltså, hade glömt det nästan, var lääängesedan jag var med om vi säger så. 
Fick höra av hans konkurrenter att "fasen han har smalast däck o minst bromsar o är ändå snabbast av oss alla" o "jag kommer drömma mardrömmar om den jäkla BMWn" Haha gött! 

Dessutom minst hästkrafter (av de i toppen), då förstår man hur snabbt o tekniskt bra han kör. Snabbast på båda träningarna, snabbast på kvalet, pole position i race 1 o ordentlig ledning men fick tyvärr punka pga ngn kolfibergrej på banan. Race två blev det en 2a plats, kom inte om han före som stängde lite väl kanske, dock drog han på rakan. 

Skoj o va med, blir en till tävling jag kan va med på, Falkenberg i sept. 


Var väldigt stor tävling med 325 bilar o massa olika klasser. Bl.a. Veteranbilar, känner att jag skulle haft en sån Saab o kört lite med faktiskt :)


Efter det har vi hunnit med några dagar i Falsterbo med lite svalare o helt lagom väder faktiskt, inget regn iaf.

Skulle inte handla något, åtminstone inget schabrak. Vad tror ni händer, det första o enda schabrak jag tittade på var ett jag letat efter i evigheter! 
Det var ju tvunget att följa med hem då. 

Har snöat in på det mer enkla o stilrena nu o då passar detta. Har ett sedan innan men med gul text. 
Helt utan någonting är ju så snyggt. Tänkt köpa ett sådant med ett bra tag, men med detta får jag ju lite både och. 

Sen blev det två Kingsland tävlingströjor för bra pris hos Börjes, enkla o lagom. Lite knästrumpor, nummerlapp, grimma med ludd, bra gummityglar till halva priset och så fyndade jag ett par HG looptyglar för endast 400kr!!!!!! 
Kostar mellan 1100-1500 annars beroende på var man köper. 

Nåt mer smått o gott, bl.a. nytt vamoose flugtäcke till Rutan, behövs ju verkligen liksom i detta väder ;) Men det blir väl fint väder igen, nästa år åtminstone...Sen bäst av allt när vi skulle gå, så hittade jag stigbyglar med stötdämpning. 
Det var egentligen det enda jag skulle titta på där nere o kanske köpa, men trodde bara Equipe hade såna o jag är rätt tveksam till dem, o priset, så jag ville klämma o känna ordentligt först, men hon hade dem inte ens med sig så jag tänkte inte mer på det. 
Tills vi då såg dessa i sista stund, Flex- On heter dem o det var en dansk butik. 

Efter lite koll på konstruktionen o så, så bestämde jag mig för att köpa ett par. 

Det kan egentligen inte göras på ett bättre sätt än dessa så är det några som ska fungera så är det dessa.

Fanns dessutom i två grundutförande, plast o aluminium, o därmed i två olika prisklasser. 
Aluminium var mycket snyggare men också mkt dyrare, så det fick bli ett par plast som ändå var tillräckligt dyra.

Tog med ultragrip på plattan så det blev lite dyrare då men kan helt klart vara värt det. 
Fanns i många olika färger på själva stigbygeln o så kan man välja färg på det där uppe o byta enkelt själv, ska köpa fler olika sen o byta med tror jag, fick lite beslutsångest där på plats, ångrade mig sen o skulle nog haft svarta där uppe ist, nåja det känns som ett mindre problem;) 

Nu hoppas vi de kan hjälpa mig lite, red med dem igår o det kändes bra, kändes som Bow Balance som jag haft nu i många år, själva stötdämpningen känner man inte, så där kommer jag inte märka någon evt skillnad förrän efter jag hoppat tror jag, det är ju också där jag får mest problem.

Tänkte göra en utvärdering när jag använt dem ett tag.


Lite roligt är att det är dessa stigbyglar som Butet har o säljer, dock gammalt utförande på denna bild, de är snyggare nu.


===

Ihh vi jobbar idag med bara sen har vi semester :) :) :) 
 
Jäkla tur det tror jag. 
 
Andreas tävlar på Knutstorp i helgen, det ska vara jättevarmt och där lär vara farligt varmt. Jag har sagt att vi ska ha med en liten pool men det verkar inte vara någon som lyssnar på det ;) 
 
Värsta jäkla nätterna har jag haft nu två nätter i rad. Fullmånen. Alltså va fasen är det, jag har legat helt klar vaken helt speedad, det är liksom som att jag inte ens behöver sova, är inte en gnutta trött ens en gång. Inatt var verkligen fruktansvärt. Tyckte det var varmt så jag gick upp en sväng och då tyckte Alice detsamma så jag öppnade ett fönster till henne och vi råkade väsnas rätt mkt, sen gick jag in igen i sovrummet och märker att Andreas tydligen hade stängt dörren till balkongen, jaha det förklarar ju att det var varmt!
Öppnar och Alice blir så glad så hon ska springa ut där men springer rakt in i grinden som vi har för sovrummet (hon löper så hon får inte vara där inne då, och hon är inte jättebra på att bära trosor även om hon gärna gör det väldigt malligt).
Hur som så lät det ju rätt mkt och jag får dessutom världens skrattattack. Öppnade grinden för jag tyckte synd om henne och jag insåg att jag ändå skulle vara vaken hela natten så jag skulle ändå märka om hon kom upp i sängen. Hon gör en riktig rivstart och fräste nästan hål i golvet när hon sprang igenom dörrhålet, livrädd att grinden skulle attackera igen haha! När hon sen väl är ute på balkongen sitter hon och morrar där hela tiden, ahh alltså!
Funderade ett tag på att gå och hänga ut tvätten för den hade nog torkat snabbt i morgonsolen, men hade inte orkat klä på mig så då hade nog fasen tidningsbäraren kommit precis just då så jag struntade i det. När jag väl slumrade till lite så fick Andreas nåt visslande läte från näsan såklart, och efter det fick jag även kissattacker helt plötsligt och fick gå på toa stup i kvarten också haha, helt omöjligt att sova var det alltså, så jag har varit uppe hela natten, och väsnats, hur kan han sova så hårt? Fuskigt är det. 
 
 
Hovdala igår kväll.
 
Jag har börjat smyga igång med Rutan lite, vi har skrittat i  skogen och så innan, och hon har fått jogga i lina nån gång och löshoppats faktiskt två gånger, en gång själv och en gång med Lillan, alltså Lillan, jag måste komma på ett bättre smeknamn, Siv? Stina?
Tänkte att det var bra att ha med Rut så hon visar Lillan hur man gör (plus att Lillan hade nog inte stannat på ridbana själv, de brukar inte vilja göra det när de är små), men faktum var att Lillan var först nästan varje gång och trängde sig förbi Rutan haha, hon fattade direkt vad det gick ut på! De fick bara skutta typ 50cm, mest för skojs skull och de tyckte verkligen det var skoj.
 
 
Lillan
 
Rutan har alltså fått röra på sig lite under tiden och inte vilat helt. Men rund har hon blivit och ser ut som en valross/späckhuggare i kroppsformen, men då är vi två, viktigt att matcha ;) Blir dock bara glad när hon går upp lite, hon blir lätt av med det till skillnad mot en annan, hon blir dessutom inte fläskig, hon får liksom bara större bröstkorg haha, fyller ut lite lite på överlinjen kanske vilket bara är välkommet.
 
Hur som så har vi börjat göra lite mer riktiga pass nu och häromdagen tog vi några skutt, så sjukt kul och man blir genast mkt gladare. Jag mår lite bättre efter behandlingarna hitintills och har ingen jättelust att vila längre, så vi provar lite försiktigt och hoppas verkligen det kan fungera något så när. Jag har fler behandlingar på tur med så förhoppningsvis håller det och kanske blir bra?
Så sett var det ju bra att jag varit vaken två nätter nu och legat och rullat runt som ett grillspett, man får inte så ont då när man rör sig hela tiden haha.
 

Rut häromkvällen, vi måste snagga öronhåret alltså, jag har värre bilder där det riktigt hänger ut ;)