tjeniixen

Tjenixen, vad tappra ni Àr som fortfarande tittar in hÀr.
Jag har verkligen inte orkat skriva och skulle jag gjort det hade det nog inte blivit sÄ vÀrst bra ÀndÄ för jag Àr inte jÀtte pÄ topp direkt pÄ mÄnga plan, ingen glad mÀnniska över huvud taget.
VÀntar svar frÄn min magnetröntgen som jag hoppas visar nÄgot, men ÀndÄ inte, men nÄt Àr det.
SĂ„ vi fĂ„r se om jag ska behöva vara sĂ„ hĂ€r "invalid" resten av livet eller vad som kan göras. Allt ligger pĂ„ is i vĂ€ntan pĂ„ bĂ€ttre tider, för jag orkar inget, inte ens köra Rutan till Sara, men hon rids och Ă€r igĂ„ng iaf. 
 
 
Vi har tömt och stÀdat hela mormors lÀgenhet, sÄ nu Àr det fÀrdigt, skönt att ha det gjort.
 
Andreas bil Ă€r fĂ€rdig ocksĂ„, tror jag ;) Det blir nog aldrig en sĂ„dan dĂ€r bil verkar det som... Han har kört den för första gĂ„ngen förra veckan iaf, snabb var den redan, skoj! Nu i helgen Ă€r det tĂ€vling i Kinnekulle, och de har fixat hela veckan, och hela förra med... sjukt trist om jag fĂ„r sĂ€ga det ;) 
 
 
Peters hĂ€st Rocky har Ă„kt pĂ„ sommarbete, vilket innebĂ€r lite mindre jobb och lite lĂ€ttare att flytta runt hĂ€starna i de olika hagarna. Lillan och Raine gĂ„r ihopa nu men han Ă€r smĂ€llfet och lĂ€ttfödd och hon Ă€r raka motsatsen, sĂ„ jag ska Ă€ndra sĂ„ Sally och Raine gĂ„r ihop istĂ€llet sĂ„ fĂ„r Lillan och Rut gĂ„ ihop, Rutan krĂ€ver mera grĂ€s sĂ„ det kan nog gĂ„ bra, bara hon orkar med lillasyster, snĂ€ll Ă€r hon iaf det vet jag, kan nog vara mer sĂ„ att Lillan Ă€r en riktig terrorist mot henne för hon Ă€r för snĂ€ll. 
 
 
Jag har köpt en Herve Godignon clinchersnosgrimma med stora clinchers frĂ„n Frankrike för ett tag sedan, fatta hur lycklig jag blev nĂ€r jag sĂ„g att det fanns!! Inte sĂ„ dyrt heller, 39 euro, hade man hittat en sĂ„dan hĂ€r i sverige hade man nog fĂ„tt ge mellan 1000-1500kr. Har velat ha det i evigheter men deras clincherstrĂ€ns har dels utgĂ„tt, men har man tur kan man hitta, dyker upp nĂ„got begagnat i bland med, men de har smĂ„ clinchers och det vill jag inte ha. Men för mĂ„nga Ă„r sedan sĂ„g jag ett sĂ„dant med stora och sedan dess har jag velat ha ett, sĂ„ nu var det bara att slĂ„ till sĂ„klart. Det roliga Ă€r att jag hade ett HG trĂ€ns i samma bruna nyans liggandes som jag inte anvĂ€nt för det var ful pullarnosgrimma till det, sĂ„ det passade perfekt att bygga ihop, pannbandet hade jag redan sedan tidigare. 
 
 
 

Jag har köpt ett sĂ„dant dĂ€r flugtĂ€cke med regntĂ€cke över ryggen, 550kr pĂ„ Hööks ink avtagbar hals, sjukt bra fĂ„r jag sĂ€ga, helt klart vĂ€rt de pengarna. Ligger vĂ€ldigt bra med, jag tog av benremmarna o har bara svansremmen men det ligger kanon, nu har ju iof Rutan lustig kroppsform sĂ„ det passar kanske inte lika bra pĂ„ andra, halsen har vi heller inte provat men den sĂ„g bra ut iaf. 
 gokvÀll

HÀr sitter jag pÄ jobbet och vÀntar pÄ att dem ska starta tÀvlingsbilen snart :)
Har precis varit hos revisorn och lÀmnat papper, deklarationen kom ju mellan nu mitt i allt det hÀr...
 
Jag Àr förkyld och tjock i halsen och höll pÄ att kvÀva mig sjÀlv i morse nÀr jag Ät lite mjuk pepparkaka till frukost...
 
Varit fullt ös idag, har redan glömt hĂ€lften... Andreas har ju precis som de senaste dygnen bott i garaget, sjĂ€lv har jag roddat med allt dĂ€r hemma. Bla var Mickelin och körde ivĂ€g trĂ€den som lĂ„g och skrĂ€pade dĂ€r hemma, alltsĂ„ den mannen han fixar allt tror jag, och jag hade varit glad om jag haft hĂ€lften sĂ„ mkt energi. Iaf sĂ„ hjĂ€lpte jag till lite med det, tittade pĂ„ ni vet.. ;) 
Lagade lite staket och sĂ„nt iaf. VĂ„r sommarhage som Ă€r den hagen med det staket som jag varit mest nöjd med och som stĂ„tt dĂ€r i evigheter med fina raka stolpar, strĂ€ckta fina trĂ„dar och inga knutna skarvar och sĂ„nt, nu Ă€r den hagen styckad i molekyler :(  Den lĂ€r ta ett tag att fĂ„ ordning pĂ„ igen, dels sĂ„ plockade jag ner en del inför trĂ€dfĂ€llningen, sen tog jag ner lite mer, sen landade ett trĂ€d pĂ„ lite och sen har Mickelin kört ner lite till... haha alltsĂ„!!
 
Vi hÄller pÄ med mormors lÀgenhet och sÄdant pappersfix som jag inte förstÄr mig pÄ. Sjukt mkt foton har vi gÄtt igenom, allt det dÀr Àr vÀldigt tidskrÀvande, men roligt med gamla foton och minnen, dem vill man ju inte slÀnga.
 
NÀ nu fÄr dem sÀtta fart alltsÄ, jag vill hem och lÀgga mig, har dessutom hört det hintas om att jag kanske kunde köra upp dem imorgon.. Herregud alltsÄ, dem ska till Mantorp, det Àr en bit pÄ 4- 5 timmar, sen hem igen, nja helst inte... De har köpt lastbil men den har dem inte hunnit fixa ramper och vinsch och sÄnt sÄ de fÄr in tÀvlingsbilen i den, det Àr ju rÀtt förstÄligt iof att de inte hunnit det nÀr de kanske inte ens hinner med sjÀlva tÀvlingsbilen...