tjeniixen

Tjenixen, vad tappra ni Àr som fortfarande tittar in hÀr.
Jag har verkligen inte orkat skriva och skulle jag gjort det hade det nog inte blivit sÄ vÀrst bra ÀndÄ för jag Àr inte jÀtte pÄ topp direkt pÄ mÄnga plan, ingen glad mÀnniska över huvud taget.
VÀntar svar frÄn min magnetröntgen som jag hoppas visar nÄgot, men ÀndÄ inte, men nÄt Àr det.
SĂ„ vi fĂ„r se om jag ska behöva vara sĂ„ hĂ€r "invalid" resten av livet eller vad som kan göras. Allt ligger pĂ„ is i vĂ€ntan pĂ„ bĂ€ttre tider, för jag orkar inget, inte ens köra Rutan till Sara, men hon rids och Ă€r igĂ„ng iaf. 
 
 
Vi har tömt och stÀdat hela mormors lÀgenhet, sÄ nu Àr det fÀrdigt, skönt att ha det gjort.
 
Andreas bil Ă€r fĂ€rdig ocksĂ„, tror jag ;) Det blir nog aldrig en sĂ„dan dĂ€r bil verkar det som... Han har kört den för första gĂ„ngen förra veckan iaf, snabb var den redan, skoj! Nu i helgen Ă€r det tĂ€vling i Kinnekulle, och de har fixat hela veckan, och hela förra med... sjukt trist om jag fĂ„r sĂ€ga det ;) 
 
 
Peters hĂ€st Rocky har Ă„kt pĂ„ sommarbete, vilket innebĂ€r lite mindre jobb och lite lĂ€ttare att flytta runt hĂ€starna i de olika hagarna. Lillan och Raine gĂ„r ihopa nu men han Ă€r smĂ€llfet och lĂ€ttfödd och hon Ă€r raka motsatsen, sĂ„ jag ska Ă€ndra sĂ„ Sally och Raine gĂ„r ihop istĂ€llet sĂ„ fĂ„r Lillan och Rut gĂ„ ihop, Rutan krĂ€ver mera grĂ€s sĂ„ det kan nog gĂ„ bra, bara hon orkar med lillasyster, snĂ€ll Ă€r hon iaf det vet jag, kan nog vara mer sĂ„ att Lillan Ă€r en riktig terrorist mot henne för hon Ă€r för snĂ€ll. 
 
 
Jag har köpt en Herve Godignon clinchersnosgrimma med stora clinchers frĂ„n Frankrike för ett tag sedan, fatta hur lycklig jag blev nĂ€r jag sĂ„g att det fanns!! Inte sĂ„ dyrt heller, 39 euro, hade man hittat en sĂ„dan hĂ€r i sverige hade man nog fĂ„tt ge mellan 1000-1500kr. Har velat ha det i evigheter men deras clincherstrĂ€ns har dels utgĂ„tt, men har man tur kan man hitta, dyker upp nĂ„got begagnat i bland med, men de har smĂ„ clinchers och det vill jag inte ha. Men för mĂ„nga Ă„r sedan sĂ„g jag ett sĂ„dant med stora och sedan dess har jag velat ha ett, sĂ„ nu var det bara att slĂ„ till sĂ„klart. Det roliga Ă€r att jag hade ett HG trĂ€ns i samma bruna nyans liggandes som jag inte anvĂ€nt för det var ful pullarnosgrimma till det, sĂ„ det passade perfekt att bygga ihop, pannbandet hade jag redan sedan tidigare. 
 
 
 

Jag har köpt ett sĂ„dant dĂ€r flugtĂ€cke med regntĂ€cke över ryggen, 550kr pĂ„ Hööks ink avtagbar hals, sjukt bra fĂ„r jag sĂ€ga, helt klart vĂ€rt de pengarna. Ligger vĂ€ldigt bra med, jag tog av benremmarna o har bara svansremmen men det ligger kanon, nu har ju iof Rutan lustig kroppsform sĂ„ det passar kanske inte lika bra pĂ„ andra, halsen har vi heller inte provat men den sĂ„g bra ut iaf.