tjeniixen

Tjenixen, vad tappra ni är som fortfarande tittar in här.
Jag har verkligen inte orkat skriva och skulle jag gjort det hade det nog inte blivit så värst bra ändå för jag är inte jätte på topp direkt på många plan, ingen glad människa över huvud taget.
Väntar svar från min magnetröntgen som jag hoppas visar något, men ändå inte, men nåt är det.
Så vi får se om jag ska behöva vara så här "invalid" resten av livet eller vad som kan göras. Allt ligger på is i väntan på bättre tider, för jag orkar inget, inte ens köra Rutan till Sara, men hon rids och är igång iaf. 
 
 
Vi har tömt och städat hela mormors lägenhet, så nu är det färdigt, skönt att ha det gjort.
 
Andreas bil är färdig också, tror jag ;) Det blir nog aldrig en sådan där bil verkar det som... Han har kört den för första gången förra veckan iaf, snabb var den redan, skoj! Nu i helgen är det tävling i Kinnekulle, och de har fixat hela veckan, och hela förra med... sjukt trist om jag får säga det ;) 
 
 
Peters häst Rocky har åkt på sommarbete, vilket innebär lite mindre jobb och lite lättare att flytta runt hästarna i de olika hagarna. Lillan och Raine går ihopa nu men han är smällfet och lättfödd och hon är raka motsatsen, så jag ska ändra så Sally och Raine går ihop istället så får Lillan och Rut gå ihop, Rutan kräver mera gräs så det kan nog gå bra, bara hon orkar med lillasyster, snäll är hon iaf det vet jag, kan nog vara mer så att Lillan är en riktig terrorist mot henne för hon är för snäll. 
 
 
Jag har köpt en Herve Godignon clinchersnosgrimma med stora clinchers från Frankrike för ett tag sedan, fatta hur lycklig jag blev när jag såg att det fanns!! Inte så dyrt heller, 39 euro, hade man hittat en sådan här i sverige hade man nog fått ge mellan 1000-1500kr. Har velat ha det i evigheter men deras clinchersträns har dels utgått, men har man tur kan man hitta, dyker upp något begagnat i bland med, men de har små clinchers och det vill jag inte ha. Men för många år sedan såg jag ett sådant med stora och sedan dess har jag velat ha ett, så nu var det bara att slå till såklart. Det roliga är att jag hade ett HG träns i samma bruna nyans liggandes som jag inte använt för det var ful pullarnosgrimma till det, så det passade perfekt att bygga ihop, pannbandet hade jag redan sedan tidigare. 
 
 
 

Jag har köpt ett sådant där flugtäcke med regntäcke över ryggen, 550kr på Hööks ink avtagbar hals, sjukt bra får jag säga, helt klart värt de pengarna. Ligger väldigt bra med, jag tog av benremmarna o har bara svansremmen men det ligger kanon, nu har ju iof Rutan lustig kroppsform så det passar kanske inte lika bra på andra, halsen har vi heller inte provat men den såg bra ut iaf. 
 gokväll

Här sitter jag på jobbet och väntar på att dem ska starta tävlingsbilen snart :)
Har precis varit hos revisorn och lämnat papper, deklarationen kom ju mellan nu mitt i allt det här...
 
Jag är förkyld och tjock i halsen och höll på att kväva mig själv i morse när jag åt lite mjuk pepparkaka till frukost...
 
Varit fullt ös idag, har redan glömt hälften... Andreas har ju precis som de senaste dygnen bott i garaget, själv har jag roddat med allt där hemma. Bla var Mickelin och körde iväg träden som låg och skräpade där hemma, alltså den mannen han fixar allt tror jag, och jag hade varit glad om jag haft hälften så mkt energi. Iaf så hjälpte jag till lite med det, tittade på ni vet.. ;) 
Lagade lite staket och sånt iaf. Vår sommarhage som är den hagen med det staket som jag varit mest nöjd med och som stått där i evigheter med fina raka stolpar, sträckta fina trådar och inga knutna skarvar och sånt, nu är den hagen styckad i molekyler :(  Den lär ta ett tag att få ordning på igen, dels så plockade jag ner en del inför trädfällningen, sen tog jag ner lite mer, sen landade ett träd på lite och sen har Mickelin kört ner lite till... haha alltså!!
 
Vi håller på med mormors lägenhet och sådant pappersfix som jag inte förstår mig på. Sjukt mkt foton har vi gått igenom, allt det där är väldigt tidskrävande, men roligt med gamla foton och minnen, dem vill man ju inte slänga.
 
Nä nu får dem sätta fart alltså, jag vill hem och lägga mig, har dessutom hört det hintas om att jag kanske kunde köra upp dem imorgon.. Herregud alltså, dem ska till Mantorp, det är en bit på 4- 5 timmar, sen hem igen, nja helst inte... De har köpt lastbil men den har dem inte hunnit fixa ramper och vinsch och sånt så de får in tävlingsbilen i den, det är ju rätt förståligt iof att de inte hunnit det när de kanske inte ens hinner med själva tävlingsbilen...