////

Man behöver inte vara sÀrsklit klipsk för att rÀkna ut att det hÀr med att annordna lite finare tÀvlingar genererar bra med pengar. Omöjligt att det görs bara "för sporten och för att det Àr kul" ;) 
 
Men det Àr mkt roligt att det görs sÄklart, det behövs lite "finare" och större tÀvlingar helt klart, och det Àr bra att det finns dem som orkar engagera sig i det och göra slag i saken, det Àr inget som görs i en handvÀndning sÄklart, och det ligger enormt mkt arbete bakom det.  
 
Bara inte smÄtÀvlingarna och alla föreningar glöms bort, de behövs ju verkligen ocksÄ, men jag Àr rÀdd att det drar lite pÄ ett hÄll med ridsporten i sverige, allt blir vÀldigt mkt dyrare hela tiden, som licenser, det Àr inte ok med 100% höjning pÄ en gÄng... 
 
Aja, det var inte det jag skulle skriva om... Ingen har vÀl missat den nya nu med Lisen och co pÄ Elmia.
 
Man kan tÀnka med bakdelen och ÀndÄ rÀkna ut vad mÄlet med den tÀvlingen Àr. Kanske de till och med redan vet att det blir sÄ, det Àr mkt möjligt för ridsporten kan vara mkt smutsig i detta land. 
 
Denna tÀvling Àr lagd sÄ det krockar med nya Helsingborg Horseweek (om de kör ungefÀr samma datum som i Är), och strax efter Breeders. Strategiskt lagt?
 
Det Àr roligt med nÄgot nytt sÄklart, man ska inte vara rÀdd för förÀndring, men förmodligen Àr det ju dÄ dÀr vi kommer ha Breeders i framtiden. Jag Àr kluven till det, förmodligen för att Flyinge Àr "nÀra och bra" och det "brukar ju vara dÀr", iaf rÀtt mÄnga Är nu. 
 
Det har ju varit ett jÀkla tragg om detta, det Àr mÄnga som vill flytta det frÄn Flyinge, och jag kan hÄlla med om argumenten frÄn bÄda sidor, det Àr inte "nÀra och bra" för alla, och det kanske inte ens Àr bra??
 
Det hade nog gÄtt att lösa dÀr sÄ att det blev bra, men inte geografiskt dÄ sÄklart...
 
Man hade vÀl kunnat dela upp hoppningen och dressyren sÄ blir det gott om plats och man kan hoppa fram inne och det blir inte trÄngt osv, borde gÄ att fÄ ihop hela alltet pÄ 1,5 vecka, eller varför inte tvÄ, det mÄste bli bra mkt billigare att göra sÄ, men visst det Àr ju inte allt.
 
Som sagt, jag Àr lite kluven och vi fÄr vÀl se hur det utvecklar sig :)
 
 

Kommentera hÀr: