Tjo

Idag har vi varit o kollat pĂ„ Conrad (Cor des Malais), vĂ„r uppfödning som hunnit bli hela fyra Ă„r o som idag gjorde tĂ€vlingsdebut. 
Blev sĂ„ glad nĂ€r jag sĂ„g honom i startlistan, lilla Conny, Rutans lillebror o Lillys storebror :) 

Han var jĂ€tteduktig, de var ingen enkel bana fĂ„r jag sĂ€ga, det ska det ju va i unghĂ€starnas lĂ€gsta klass, men denna var bĂ„de lĂ„ng, hade lite titthinder o lite mĂ€rklig placerade hinder, mkt linjer, korta o brutna, sĂ„ ska det inte va pĂ„ denna nivĂ„. MĂ„nga hinder Ă€r vĂ€l en sak, sĂ„ Ă€r det ju utomlands o det kan ju va bra för de som Ă€r spĂ€nda hinner dĂ„ slappna av, men dĂ„ Ă€r de ocksĂ„ trevligt o bekvĂ€mt placerade, nĂ„ja nog om det.

Han skötte sig sĂ„ bra o skuttade runt sĂ„ fint med ett litet pet pĂ„ sista, jĂ€tteduktig o sĂ„ roligt att se :) 


Rutan gjorde ju sin debut pĂ„ samma tĂ€vling vid samma Ă„lder, hon hade varit sĂ„ extremt okomplicerad o hade inte varit ute o trĂ€nat nĂ„t direkt sĂ„ det va lite dumt, men vi trodde verkligen inte hon skulle bry sig. Allt gick kanon med henne tills hon kom in pĂ„ banan o blev helt förskrĂ€ckt o rörde sig inte ur flĂ€cken haha, lilla Rutan. 

Jag kommer nog inte att starta imorgon, vi tar en annan tĂ€vling ist, finns ju nĂ„gra kvar i Ă„r... Hade sĂ„ extremt ont imorse, nĂ€r jag belastade höger benet sĂ„ bara vek det sig o jag skrek rakt ut. 
Det Ă€r det reumatiska som nog triggats igĂ„ng nu med akupunkturen, mina muskler har slappnat av sĂ„ mkt o nĂ€r de Ă€r spĂ€nda som de Ă€r alltid annars typ sĂ„ "skyddar" de ju lederna, nu kĂ€nns det som det Ă€r "glapp" överallt o det gör ont! 
Mina leder Ă€r vĂ€ldigt rörliga i sig sjĂ€lva, vissa lĂ€kare har hĂ€vdat att jag Ă€r överrörlig, o det Ă€r vĂ€l förmodligen dĂ€rför jag har sĂ„ mkt problem med spĂ€nda muskler o fĂ€sten. 
SpÀnd var jag dock inte efter torsdagens akupunktur kan jag sÀga, jisses jag blev helt groggy o vinglade dÀrifrÄn o folk stirrade haha;)

Idag har Lilly haft trÀns pÄ sig för första gÄngen. Tidigt men hon stÄr ju dÀr o tigger om att man ska göra nÄgot med henne. Skitkul tyckte hon o tog det med ro o gapade sÄ fint, tÀnk att det kunde va sÄ kul, himla nöjd blev hon :)


VÀldigt fin dag idag o vi fick massa gjort i trÀdgÄrden med, har jag sagt att jag gillar hösten, nÀr den Àr sÄ hÀr iaf..
Underbara höst!

Idag var ju ingen bra dag för min kropp alltsÄ :( Hade riktigt ont redan igÄr kvÀll och det var ju inte direkt bÀttre imorse. Kan knappt andas sÄ ont jag har i ryggen, under vÀ skuldra och hela vÀgen ner och hela bÀckenet, och hela nacken, fast nu pÄ ett annat vis.
Man tror inte att ackupunktur kan pĂ„verka sĂ„ mkt men det Ă€r ju helt sjukt vad det grejar om i min kropp just nu, sĂ„ det Ă€r ju bra sĂ„ sĂ€tt och jag Ă€r egentligen glad för att det hĂ€nder nĂ„t. 
 
Hade velat tĂ€vla lite till, men vi fĂ„r se, HĂ€ssleholm har ju i helgen sĂ„ det Ă€r nĂ€ra och bra, jag Ă€r inte anmĂ€ld sĂ„ jag kan se hur det utvecklar sig och evt efteranmĂ€la isf. 
 
Visst Ă€r det en helt fantastisk höst vi har!! Älskar den nĂ€r den Ă€r sĂ„ hĂ€r!!


 

pannband

Jag ska bestÀlla ett nytt pannband tÀnkte jag. Alla Rutans Àr för korta utom de som jag bestÀllt sjÀlv frÄn holland och de Àr gamla och slitna nu och behöver uppdateras kÀnner jag.
 
Har letat ett tag nu efter nÄgot hÀr i nÀrheten som inte Àr hysteriskt dyrt, men hittar inget bra, eller jag har ju iof bara letat lite halvhjÀrtat...
 
 
Helst vill jag ha ett helt i lÀder utan bling, ett helt vanligt, alla mina sÄdana Àr för korta utom möjligen ett endaste. Men det verkar vara helt hopplöst faktiskt, sÄ hon fÄr ha ett nytt bling, blir silvriga stenar och de som skimrar tror jag.
 
Typ sÄ hÀr fast kanske tvÀrtom, har inte bestÀmt mig Àn :)