Tjo

Idag har vi varit o kollat på Conrad (Cor des Malais), vår uppfödning som hunnit bli hela fyra år o som idag gjorde tävlingsdebut. 
Blev så glad när jag såg honom i startlistan, lilla Conny, Rutans lillebror o Lillys storebror :) 

Han var jätteduktig, de var ingen enkel bana får jag säga, det ska det ju va i unghästarnas lägsta klass, men denna var både lång, hade lite titthinder o lite märklig placerade hinder, mkt linjer, korta o brutna, så ska det inte va på denna nivå. Många hinder är väl en sak, så är det ju utomlands o det kan ju va bra för de som är spända hinner då slappna av, men då är de också trevligt o bekvämt placerade, nåja nog om det.

Han skötte sig så bra o skuttade runt så fint med ett litet pet på sista, jätteduktig o så roligt att se :) 


Rutan gjorde ju sin debut på samma tävling vid samma ålder, hon hade varit så extremt okomplicerad o hade inte varit ute o tränat nåt direkt så det va lite dumt, men vi trodde verkligen inte hon skulle bry sig. Allt gick kanon med henne tills hon kom in på banan o blev helt förskräckt o rörde sig inte ur fläcken haha, lilla Rutan. 

Jag kommer nog inte att starta imorgon, vi tar en annan tävling ist, finns ju några kvar i år... Hade så extremt ont imorse, när jag belastade höger benet så bara vek det sig o jag skrek rakt ut. 
Det är det reumatiska som nog triggats igång nu med akupunkturen, mina muskler har slappnat av så mkt o när de är spända som de är alltid annars typ så "skyddar" de ju lederna, nu känns det som det är "glapp" överallt o det gör ont! 
Mina leder är väldigt rörliga i sig själva, vissa läkare har hävdat att jag är överrörlig, o det är väl förmodligen därför jag har så mkt problem med spända muskler o fästen. 
Spänd var jag dock inte efter torsdagens akupunktur kan jag säga, jisses jag blev helt groggy o vinglade därifrån o folk stirrade haha;)

Idag har Lilly haft träns på sig för första gången. Tidigt men hon står ju där o tigger om att man ska göra något med henne. Skitkul tyckte hon o tog det med ro o gapade så fint, tänk att det kunde va så kul, himla nöjd blev hon :)


Väldigt fin dag idag o vi fick massa gjort i trädgården med, har jag sagt att jag gillar hösten, när den är så här iaf..
Underbara höst!

Idag var ju ingen bra dag för min kropp alltså :( Hade riktigt ont redan igår kväll och det var ju inte direkt bättre imorse. Kan knappt andas så ont jag har i ryggen, under vä skuldra och hela vägen ner och hela bäckenet, och hela nacken, fast nu på ett annat vis.
Man tror inte att ackupunktur kan påverka så mkt men det är ju helt sjukt vad det grejar om i min kropp just nu, så det är ju bra så sätt och jag är egentligen glad för att det händer nåt. 
 
Hade velat tävla lite till, men vi får se, Hässleholm har ju i helgen så det är nära och bra, jag är inte anmäld så jag kan se hur det utvecklar sig och evt efteranmäla isf. 
 
Visst är det en helt fantastisk höst vi har!! Älskar den när den är så här!!


 

pannband

Jag ska beställa ett nytt pannband tänkte jag. Alla Rutans är för korta utom de som jag beställt själv från holland och de är gamla och slitna nu och behöver uppdateras känner jag.
 
Har letat ett tag nu efter något här i närheten som inte är hysteriskt dyrt, men hittar inget bra, eller jag har ju iof bara letat lite halvhjärtat...
 
 
Helst vill jag ha ett helt i läder utan bling, ett helt vanligt, alla mina sådana är för korta utom möjligen ett endaste. Men det verkar vara helt hopplöst faktiskt, så hon får ha ett nytt bling, blir silvriga stenar och de som skimrar tror jag.
 
Typ så här fast kanske tvärtom, har inte bestämt mig än :)