Maraton

Jag mår lite halvskruttigt i min kropp, men så är det ju alltid till och från så det är inget med det, har lärt mig leva med det.

Men jag läste idag i Bechterew-gruppen på fb att träning (extrem) tydligen ska va bra, det visste jag ju innan och har gått enligt den principen hela tiden, men nu snackar vi alltså springa maraton och sånt!!😳😳
Tydligen blir kroppen så utmattad om man tvingar sig till sån extrem gräns att den inte orkar vara autoimmun längre!!

Usch får se om jag orkar prova det, att bara ta sig igenom en vanlig dag kan kännas som ett maraton tycker jag...
Men ser ni mig ut och träna som en blådåre så vet ni varför🏃🏻💨😅
Har hela tiden haft inställningen att jag ska "mobba" den (sjukdomen) så mkt så möjligt och ignorera den så den verkligen inte ska känna sig välkommen eller trivas hos mig, låter löjligt men jag kände så direkt när jag fick min diagnos, och det funkar till viss del.
Så det hade på så sätt varit kul att testa, plåga den riktigt extremt liksom, kanske dör på kuppen iof, känns så av bara tanken...

Va inte detta jag skulle skriva alls egentligen...

Släpen är på annons, hojta om ni är intresserade, UME B60 Touring -14. 1990kg, tjänstevikt 880kg, lastvikt 1110kg. Dubbla skötardörrar och öppningsbara fönster. Skjutdörr från hästdelen in till den extremt rymliga sadelkammaren. S-däck på alu, dubbade vinterdäck. Dörrar bak ist för bom. Mkt fint skick! 135' el bud.

Beslutsångest

Äsch jag tror jag köper den, det hade varit rätt smidigt faktiskt, tror de åker bästa tänkbara i dem med. 5 sits med två sovplatser är det. Rejäl och bra, verkligen riktigt rymlig, var rädd att det blir trångt för min dinoRut, men nej absolut inte, blir mer plats än i släpen tom och den är ju ruskigt rymlig.
 
Har lite sorg med Saaben bara, känner hur tårarna trycker bara jag tänker på det, tänk vad jag kan bli fäst vid en bil alltså, jag hade ju tänkt ha den jättelänge, det är ju en raritet, vilket ju är bra då de fortfarande står hyfsat högt.
 
Men ja jag är inte helt hundra än, ska väga lite mer för och nackdelar...
 
 
Vi hann ingenting vettigt i helgen tycker jag. Andreas syster flyttade för hundrafemtioelfte gången och skulle ha hjälp med det, de gillar att flytta hans syskon om man säger så, sjukt jobbigt för oss halta och lytta släktingar som måste hjäpa till. Jag satte ner foten förra flytten dock och sa att aldrig mer, så jag var inte med då och inte nu heller. Låter ju hemskt, jag är hemsk ibland faktiskt, men jag har annat att göra med min ömma kropp på min lediga tid, ok om det hände någon gång, men nu var det typ 10e eller 11e gången på nåt år liksom haha, plus att jag hade världens huvudvärk...
 
Fick iaf köpt en hay bar till Rutans nya box. Herregud vad stor den är, får ju plats en hel hösilagebal i den nästan! Blir perfekt med den där iaf, ska ha den ett tag och se, sätter kanske en i andra boxen med om jag blir nöjd med den.
 
Igår fick vi susa upp till Skyrup och se när Allan skulle hoppa 1.50n, han gick bara den och går in och vinner! Alltså den hästen, ja ryttaren rattar ju runt rätt bra med, men ah vad lätt han har för sig Allan, och så himla bra teknik!
Hans dotter Lilly fick löshoppa i helgen, hon var superduktig och stannade faktiskt kvar inne på ridbanan, tror hon är den första som lyckats med det, de brukar hoppa ut. Hon var superduktig iaf och fick ta några varv, det gick lite snabbt, men hon har inte hoppat sen i vintras, det är ju bra hon tycker det är kul. Hon ska mest lära sig systemet, så hon får inte hoppa högt eller så, men det ser ut som hon kan ha rätt bra framben faktiskt.
 
 
 

Varmt o fint

Rutan fick prova sin nya box igår, den verkade få godkänt, hon såg hyfsat nöjd ut faktiskt!
Lite puts på det murade och lite färg i ena boxen kvar bara, ja armaturerna ska vi få inkopplade med, förhoppningsvis rätt snart. 
 
Jag måste köpa åtminstone en Hay Bar att ha i ena boxen för där är en lustig sten just där i hörnan, den gick inte att få bort och den är helt kantig så då kom jag på denna idé och det blir ju perfekt med en sådan som liksom täcker över så de inte kan skada sig på den.
 
 
Har velat ha tidigare men tycker det tar för mkt plats i de andra boxarna, men här har jag ju gott om plats.
De kostar rätt mkt tyvärr, granngården har en annan lite billigare variant, och man kan ju även bygga själv, men just här kommer det nog bli bäst med just en Hay Bar, så en sådan ska med införskaffas.
 
Vilket underbart väder vi fått igen, härligt om det blir en sådan varm fin höst!
 
Jag måste ha tag på lite bra halm, BRA, det är nog inte det lättaste, iaf alla runt oss har fått regn på sitt, så om någon vet bra fin halm så hojta gärna!!!!! :) Behöver inte så jättemkt, spelar ingen roll om det är små, runda eller fyrkantsbalar heller.