Maraton

Jag mÄr lite halvskruttigt i min kropp, men sÄ Àr det ju alltid till och frÄn sÄ det Àr inget med det, har lÀrt mig leva med det.

Men jag lĂ€ste idag i Bechterew-gruppen pĂ„ fb att trĂ€ning (extrem) tydligen ska va bra, det visste jag ju innan och har gĂ„tt enligt den principen hela tiden, men nu snackar vi alltsĂ„ springa maraton och sĂ„nt!!😳😳
Tydligen blir kroppen sÄ utmattad om man tvingar sig till sÄn extrem grÀns att den inte orkar vara autoimmun lÀngre!!

Usch fÄr se om jag orkar prova det, att bara ta sig igenom en vanlig dag kan kÀnnas som ett maraton tycker jag...
Men ser ni mig ut och trĂ€na som en blĂ„dĂ„re sĂ„ vet ni varförđŸƒđŸ»đŸ’šđŸ˜…
Har hela tiden haft instÀllningen att jag ska "mobba" den (sjukdomen) sÄ mkt sÄ möjligt och ignorera den sÄ den verkligen inte ska kÀnna sig vÀlkommen eller trivas hos mig, lÄter löjligt men jag kÀnde sÄ direkt nÀr jag fick min diagnos, och det funkar till viss del.
SÄ det hade pÄ sÄ sÀtt varit kul att testa, plÄga den riktigt extremt liksom, kanske dör pÄ kuppen iof, kÀnns sÄ av bara tanken...

Va inte detta jag skulle skriva alls egentligen...

SlÀpen Àr pÄ annons, hojta om ni Àr intresserade, UME B60 Touring -14. 1990kg, tjÀnstevikt 880kg, lastvikt 1110kg. Dubbla skötardörrar och öppningsbara fönster. Skjutdörr frÄn hÀstdelen in till den extremt rymliga sadelkammaren. S-dÀck pÄ alu, dubbade vinterdÀck. Dörrar bak ist för bom. Mkt fint skick! 135' el bud.

BeslutsÄngest

Äsch jag tror jag köper den, det hade varit rĂ€tt smidigt faktiskt, tror de Ă„ker bĂ€sta tĂ€nkbara i dem med. 5 sits med tvĂ„ sovplatser Ă€r det. RejĂ€l och bra, verkligen riktigt rymlig, var rĂ€dd att det blir trĂ„ngt för min dinoRut, men nej absolut inte, blir mer plats Ă€n i slĂ€pen tom och den Ă€r ju ruskigt rymlig.
 
Har lite sorg med Saaben bara, kÀnner hur tÄrarna trycker bara jag tÀnker pÄ det, tÀnk vad jag kan bli fÀst vid en bil alltsÄ, jag hade ju tÀnkt ha den jÀttelÀnge, det Àr ju en raritet, vilket ju Àr bra dÄ de fortfarande stÄr hyfsat högt.
 
Men ja jag Àr inte helt hundra Àn, ska vÀga lite mer för och nackdelar...
 
 
Vi hann ingenting vettigt i helgen tycker jag. Andreas syster flyttade för hundrafemtioelfte gÄngen och skulle ha hjÀlp med det, de gillar att flytta hans syskon om man sÀger sÄ, sjukt jobbigt för oss halta och lytta slÀktingar som mÄste hjÀpa till. Jag satte ner foten förra flytten dock och sa att aldrig mer, sÄ jag var inte med dÄ och inte nu heller. LÄter ju hemskt, jag Àr hemsk ibland faktiskt, men jag har annat att göra med min ömma kropp pÄ min lediga tid, ok om det hÀnde nÄgon gÄng, men nu var det typ 10e eller 11e gÄngen pÄ nÄt Är liksom haha, plus att jag hade vÀrldens huvudvÀrk...
 
Fick iaf köpt en hay bar till Rutans nya box. Herregud vad stor den Àr, fÄr ju plats en hel hösilagebal i den nÀstan! Blir perfekt med den dÀr iaf, ska ha den ett tag och se, sÀtter kanske en i andra boxen med om jag blir nöjd med den.
 
IgÄr fick vi susa upp till Skyrup och se nÀr Allan skulle hoppa 1.50n, han gick bara den och gÄr in och vinner! AlltsÄ den hÀsten, ja ryttaren rattar ju runt rÀtt bra med, men ah vad lÀtt han har för sig Allan, och sÄ himla bra teknik!
Hans dotter Lilly fick löshoppa i helgen, hon var superduktig och stannade faktiskt kvar inne pÄ ridbanan, tror hon Àr den första som lyckats med det, de brukar hoppa ut. Hon var superduktig iaf och fick ta nÄgra varv, det gick lite snabbt, men hon har inte hoppat sen i vintras, det Àr ju bra hon tycker det Àr kul. Hon ska mest lÀra sig systemet, sÄ hon fÄr inte hoppa högt eller sÄ, men det ser ut som hon kan ha rÀtt bra framben faktiskt.
 
 
 

Varmt o fint

Rutan fick prova sin nya box igÄr, den verkade fÄ godkÀnt, hon sÄg hyfsat nöjd ut faktiskt!
Lite puts pÄ det murade och lite fÀrg i ena boxen kvar bara, ja armaturerna ska vi fÄ inkopplade med, förhoppningsvis rÀtt snart. 
 
Jag mÄste köpa Ätminstone en Hay Bar att ha i ena boxen för dÀr Àr en lustig sten just dÀr i hörnan, den gick inte att fÄ bort och den Àr helt kantig sÄ dÄ kom jag pÄ denna idé och det blir ju perfekt med en sÄdan som liksom tÀcker över sÄ de inte kan skada sig pÄ den.
 
 
Har velat ha tidigare men tycker det tar för mkt plats i de andra boxarna, men hÀr har jag ju gott om plats.
De kostar rÀtt mkt tyvÀrr, granngÄrden har en annan lite billigare variant, och man kan ju Àven bygga sjÀlv, men just hÀr kommer det nog bli bÀst med just en Hay Bar, sÄ en sÄdan ska med införskaffas.
 
Vilket underbart vÀder vi fÄtt igen, hÀrligt om det blir en sÄdan varm fin höst!
 
Jag mÄste ha tag pÄ lite bra halm, BRA, det Àr nog inte det lÀttaste, iaf alla runt oss har fÄtt regn pÄ sitt, sÄ om nÄgon vet bra fin halm sÄ hojta gÀrna!!!!! :) Behöver inte sÄ jÀttemkt, spelar ingen roll om det Àr smÄ, runda eller fyrkantsbalar heller.