Ruggigt

Fy farao vad ruggigt väder det varit idag, jag har frusit konstant o då har jag ändå det jättevarmt på jobbet, men det räcker ju att man är ute en sväng jättesnabbt så blir man nerkyld ända in i märgen när det är så här rått!

Måste ta tag i mina klippskär, de blev samtliga slipade förra säsongen men funkar inte alls, alltså sämre än när jag skickade iväg dem, hur är det möjligt?
Ett par gick att klippa en o en halv häst med, men de andra har jag inte kunnat klippa ett strå med, tvärstopp det går inte, fattar inte vad de gjort med dem...
Nu har jag klippt med ett par billigare från Hööks som egentligen inte är till min maskin men ser precis likadana ut o har funkat rätt bra ändå, klipper kanske inte riktigt lika fint som de andra men det duger.
Ville inte köpa nya för de är rätt dyra, plus att två par av dem jag skickade på slipning var "nya", alltså aldrig slipade o de brukar bli jättebra o de ska ju hålla längre än så, man ska ju kunna slipa dem menar jag. Får se vad dem säger, måste ju blivit något fel.

Imorgon kommer det upp lite nyheter bland lyckosmyckena!💎✨

Ett paket med superfina specialbeställningar på väg till kund!

Kommentera här: