VĂ„r?

Fy vilken jobbig dag pĂ„ mĂ„nga vis. Asont i ett nyckelben? 
Ska iaf till sjukgymnasten imorgon sĂ„ det Ă€r ju bra. 

NĂ€stan all is Ă€r borta redan nu, fantastisk faktiskt, det gick ju fort fĂ„r jag sĂ€ga, men det Ă€r ju rĂ€tt varmt med. KĂ€nns som vĂ„r men det kan det ju omöjligt va, kommer sĂ€kert en köldknĂ€pp till o lite snö, fast nu hade jag gĂ€rna tagit vĂ„r haha. 
Man mĂ€rker redan att det Ă€r ljust lite lĂ€ngre o det Ă€r ju sjukt skönt. 
Min hÀstar fÀller o har gjort nu i nÄgra veckor, nu Àr det extremt, bara flyger av dem, brukar det verkligen va sÄhÀr tidigt? KÀnns lite tidigt att sÀtta sommarpÀls ;)

Idag sĂ„ldes Sally. Det kĂ€nns rĂ€tt jobbigt, det kĂ€nns som man sviker dem nĂ€r man sĂ€ljer dem. 
SĂ„klart har de det bra nĂ„gon annan stans med, men i detta fallet Ă€r det trĂ„kigt att dela pĂ„ Raine o henne. Han Ă€r sĂ„ kĂ€r i henne o har alltid varit, vi köpte ju henne ett Ă„r senare efter vi köpt honom, o de kommer ju frĂ„n samma uppfödare o den lyckan nĂ€r de kĂ€nde igen varandra alltsĂ„! 
NĂ„ja han fĂ„r byta upp sig till Rutan ist, Sally sjĂ€lv bryr sig nog inte sĂ„ himla mkt. 
Är iaf glad vart hon hamnar, det kunde inte blivit bĂ€ttre i mina ögon sett sĂ„ det Ă€r skönt iaf. 


Tjo

Gick ner det sista förra veckan med, sÄ det verkar ligga stadigt pÄ -2kg i veckan. SÄ nu kör vi en vecka till, tar en Ät gÄngen och ska ta iaf tre till pÄ detta vis, det blir - 12kg dÄ om jag hÄller detta tempot, men jag tar en vecka Ät gÄngen eller ja en dag i taget, det Àr rÀtt jobbigt. FÄr se det som en sport eller tÀvling, fick med Andreas pÄ detta ocksÄ och han rÀknar fler hÀstkrafter till tÀvlingsbilen per kg som han tappar haha. Vi Àr extrema tÀvlingsskallar bÄda sÄ det underlÀttar, plus att jag skriver det hÀr, dÄ mÄste jag liksom ;)
 
Nu Ă€r det varmt igen och töar som tusan, sĂ„klart och som vanligt sĂ„ gĂ„r det i slowmotion hemma hos oss, vi kommer ha is i en vecka till tror jag, piss Ă€r det med tanke pĂ„ hĂ€starna :( 
Det va ju sÄ roligt med snö :)Kavajer o sÄ

Tjo! Det gick bra med Rutans vaccinering faktiskt. TÀckte över huvudet, hade glömt det men sÄ gjorde vi förra gÄngen med annars kan vi inte ens komma nÀra fast hon Àr uppbunden. SÄ det gjorde vi direkt, hon blev rÀtt orolig dÄ o trampade runt rÀtt bra, men det gick snabbt o hon reagerade inte pÄ sticket, fick inte ens utslag eller bula efterÄt, det brukar hon alltid fÄ annars, hon Àr lite lÀtt överkÀnslig mot det mesta ;)
Skönt att det Àr gjort iaf!

Funderar pÄ om jag ska köpa denna kavajen...Finns pĂ„ rea nu till vĂ€ldigt bra pris. Tror den Ă€r lite lĂ€ngre modell Ă€n min andra vilket jag vill ha. Finns tyvĂ€rr bara i svart, jag vill ha blĂ„, för jag har blĂ„ hjĂ€lm, men annars tar jag gĂ€rna svart. MĂ„ste ju Ă€ndĂ„ köpa ny hjĂ€lm med tanke pĂ„ de nya reglerna med de nya mĂ€rkningarna. Hade dock tĂ€nkt vĂ€nta med det till nĂ€sta Ă„r dĂ„ det Ă€r dĂ„ det börjar gĂ€lla. 
FĂ„r fundera.... 
Sen Àr denna i softshell, som de flesta kavajer nuförtiden, mina andra Àr ocksÄ det och ocksÄ Pikeur, o jag verkligen HATAR dem nÀr det Àr riktigt varmt!! Kunde lika gÀrna haft pÄ mig en sopsÀck, andas lika bra liksom...
StĂ„r iof att denna ska andas bra osv, o denna kan ju va bĂ€ttre, har kĂ€nt pĂ„ nĂ„gon ny som varit lite annorlunda i tyget Ă€n mina sĂ„ det kan man ju hoppas den Ă€r isf. Sen brukar man ju iof fĂ„ rida utan nĂ€r det Ă€r apvarmt... 

Hittat en annan superfin pÄ Skara hÀstsport till bra pris, men dÀr har den blÄa vita kanter o det gillar jag inte riktigt, den röda Àr dock supersnygg, men förmodligen lite svÄrmatchad...