Vår?

Fy vilken jobbig dag på många vis. Asont i ett nyckelben? 
Ska iaf till sjukgymnasten imorgon så det är ju bra. 

Nästan all is är borta redan nu, fantastisk faktiskt, det gick ju fort får jag säga, men det är ju rätt varmt med. Känns som vår men det kan det ju omöjligt va, kommer säkert en köldknäpp till o lite snö, fast nu hade jag gärna tagit vår haha. 
Man märker redan att det är ljust lite längre o det är ju sjukt skönt. 
Min hästar fäller o har gjort nu i några veckor, nu är det extremt, bara flyger av dem, brukar det verkligen va såhär tidigt? Känns lite tidigt att sätta sommarpäls ;)

Idag såldes Sally. Det känns rätt jobbigt, det känns som man sviker dem när man säljer dem. 
Såklart har de det bra någon annan stans med, men i detta fallet är det tråkigt att dela på Raine o henne. Han är så kär i henne o har alltid varit, vi köpte ju henne ett år senare efter vi köpt honom, o de kommer ju från samma uppfödare o den lyckan när de kände igen varandra alltså! 
Nåja han får byta upp sig till Rutan ist, Sally själv bryr sig nog inte så himla mkt. 
Är iaf glad vart hon hamnar, det kunde inte blivit bättre i mina ögon sett så det är skönt iaf. 


Tjo

Gick ner det sista förra veckan med, så det verkar ligga stadigt på -2kg i veckan. Så nu kör vi en vecka till, tar en åt gången och ska ta iaf tre till på detta vis, det blir - 12kg då om jag håller detta tempot, men jag tar en vecka åt gången eller ja en dag i taget, det är rätt jobbigt. Får se det som en sport eller tävling, fick med Andreas på detta också och han räknar fler hästkrafter till tävlingsbilen per kg som han tappar haha. Vi är extrema tävlingsskallar båda så det underlättar, plus att jag skriver det här, då måste jag liksom ;)
 
Nu är det varmt igen och töar som tusan, såklart och som vanligt så går det i slowmotion hemma hos oss, vi kommer ha is i en vecka till tror jag, piss är det med tanke på hästarna :( 
Det va ju så roligt med snö :)Kavajer o så

Tjo! Det gick bra med Rutans vaccinering faktiskt. Täckte över huvudet, hade glömt det men så gjorde vi förra gången med annars kan vi inte ens komma nära fast hon är uppbunden. Så det gjorde vi direkt, hon blev rätt orolig då o trampade runt rätt bra, men det gick snabbt o hon reagerade inte på sticket, fick inte ens utslag eller bula efteråt, det brukar hon alltid få annars, hon är lite lätt överkänslig mot det mesta ;)
Skönt att det är gjort iaf!

Funderar på om jag ska köpa denna kavajen...Finns på rea nu till väldigt bra pris. Tror den är lite längre modell än min andra vilket jag vill ha. Finns tyvärr bara i svart, jag vill ha blå, för jag har blå hjälm, men annars tar jag gärna svart. Måste ju ändå köpa ny hjälm med tanke på de nya reglerna med de nya märkningarna. Hade dock tänkt vänta med det till nästa år då det är då det börjar gälla. 
Får fundera.... 
Sen är denna i softshell, som de flesta kavajer nuförtiden, mina andra är också det och också Pikeur, o jag verkligen HATAR dem när det är riktigt varmt!! Kunde lika gärna haft på mig en sopsäck, andas lika bra liksom...
Står iof att denna ska andas bra osv, o denna kan ju va bättre, har känt på någon ny som varit lite annorlunda i tyget än mina så det kan man ju hoppas den är isf. Sen brukar man ju iof få rida utan när det är apvarmt... 

Hittat en annan superfin på Skara hästsport till bra pris, men där har den blåa vita kanter o det gillar jag inte riktigt, den röda är dock supersnygg, men förmodligen lite svårmatchad...