Sommar

Sommar på riktigt nu, så skönt! Igår var vi i Sandviken, sölvesborg, där jag tillbringade mina somrar som liten o ung hos mormor o morfar. Det finns inte ord för hur mkt jag saknar dem, o även den tiden, så underbart vi hade det mina kusiner o jag!
Allt ser i princip likadant ut där fortfarande så det känns rätt märkligt att va där, det väcker så mkt minnen.
Det är iaf en fantastisk strand o plats o vädret kan man inte klaga på ju!😃👍🏼

Idag håller vi nog oss hemma så det får bli dopp i poolen ist, vi håller ju på att bygga lite o börjar se slutet nu, eller ja, snart...

Jag mår bättre men är fortfarande inte bra o det har blivit många turer till läkare/tandläkare, o de kliar sig i huvudet, det är så märkligt.
Läkaren kom iaf fram till att jag hade både bihåleinflammation o inflammation i en rot, så det blev en till kur med annat antibiotika. Själv tror jag att det är visdomstanden som jävlas ändå, o det ska bli utredning på den som nästa steg. Tyvärr är det inte bara att ta ut den på mig, det finns lite diverse som försvårar det betydligt o det är inget de vill göra o undviker i det längsta, så vi måste avvakta lite o jag får ha ont helt enkelt.😏🙄
Men sålänge jag klarar av att få saker gjorda så är jag nöjd, första 1,5 veckan var helt panikartad för att jag kände stress över att jag inte kunde göra det jag planerat att hinna med.

Nu har jag fått en hel del gjort ändå så nu är det lite mer inre frid o man kan njuta av semestern!😊☀️

Tävlade i fredags med hästen som står här o en annan som jag ridit en gång förut för typ över en månad sen, var tänkt att vi skulle tagit nån mer gång men vi fick inte ihop det riktigt.
Hur som så gick det kanon, hon hoppar som en dröm o har kanonpsyke, välbalanserad o väldigt ridbar så hon skuttade runt felfritt, helt fantastiskt bra av henne, hennes andra tävling någonsin!

Hon fick gå en klass till o den var helt prickfri så jäkla fin runda, varenda steg o språng satt där det skulle, till sista som var kombinationen, som hon nog inte hoppat haha, inte på väldigt länge iaf, så hon frös till precis innan men hoppade men slog ner bakbommen, men tog B- hindret fint. Inte så konstigt, bra hon är uppmärksam o försiktig, o som sagt en ruskigt fin runda!!⭐️
Andra tjejen gjorde sin bästa runda hitintills tycker jag, egentligen felfritt men fick bli en volt på ena bortre linjen där något skrämde henne utanför banan o hon tappade kursen. Men riktig bra gjort av henne med o fin runda förövrigt! Så då blir man ju nöjd o glad!

Kan bara lägga in bilder i ett svep utan text mellan så ni får ha alla på en gång här o själva lista ut vad som tillhör vad...😜

Bättre, igen, kanske...

Lite bättre tack o lov, men man kan ju inte ropa hej har jag förstått, varje gång jag tror det håller på att bli bättre så vänder det o blir sju resor värre.
Varit en hemsk dag o jag fick uppsöka läkare idag igen, som tyvärr var den lamaste jag varit med om o tyckte att jag skulle vänta till imorgon. Hade 10 av 10 på smärtskalan o höll på att bryta ihop.
Fy fan alltså, har aldrig haft bihåleinflammation innan o trodde inte det kunde va så här, detta är såklart en modell värre dessutom, det kommer liksom inte ut något slem över huvudtaget o huvudet, käke, tänder håller på att sprängas.

Jag har ju immunsänkande medicin så det är ju inte så lätt för kroppen att fixa detta själv heller, får ju antibiotika men det går trögt får jag säga, blir liksom värre o värre.

Man kan få hjälp med tömning av bihålan o tyckte att det var dags om vi säger så, men nej.
Till sist idag så har det kommit var i munnen, uppifrån mellan tänderna, trodde ett tag att gommen skulle spricka med. Vidrigt!

Shoppingen i Falsterbo då. Tittade på alla släpar o tänkte ett tag byta. Jag måste dock sälja min först för den är så pass mkt dyrare än alla andra, så byta in är ju inte aktuellt då eftersom säljarna förmodligen inte vill stå o betala ut pengar emellan ;)
Ume är ju väldigt eftertraktade o brukar gå snabbt så det är nog inga problem isf.

Men så ändrade jag mig, hittade andra modeller osv, o vid närmare eftertanke så var jag inte helt hundra nöjd med någon av dem heller så då kan det ju lika gärna va.
Bestämde mig för att hålla lite koll på om det kommer någon lämplig begagnad B-korts lastbil så får det nog bli det ist.

Köpte ett gäng nya strumpor haha, lärt mig att det inte är lönt att köpa de billigare, de går sönder på en gång, så då får man passa på vid mässor när Börjes har bra erbjudande på kingsland strumporna.

Sen har jag köpt två par ridbyxor, ett par till vardags för under halva priset sen hängde det två par vita animo ridbyxor i ett lustigt tält som mest hade konstiga grejer o så de två par byxorna då haha, ena paret var min storlek o det va halva halva priset på dem, alltså extremt billigt för ett par Animo, hade inte kunnat köpa märkeslösa billigare, så de fick det med bli då såklart.

Vad köpte jag mer, en billig väst, några tröjor för halva priset, tävlingspikè för halva halva priset, en regnjacka, ett skärp o två st amigo regntäcke till fyndpris.
Det va nog allt, alltså mest till mig själv o mindre till hästarna för en gångs skull ;)

Har ju det mesta faktiskt, men dyker det upp ett fint schabrak så är det svårt att stå emot, men jag såg verkligen inget, inte ett endaste, som jag ville ha, på denna mässan med, vad händer liksom...?!

Sadelgjord skulle jag ju ha men glömde bort det, alt. blev lite för snål o sköt det på framtiden, den håller nog ett tag till..

Men är nöjd med shoppingen iaf, tyckte jag fick ihop bra fynd.

Kavaj hittade jag inte eftersom jag vägrar betala fullpris vilket är ca 5000kr för de jag vill ha, då väntar jag nog hellre tills de dyker upp på rea faktiskt.
Hittade iof en för ca 1300 som är riktigt snygg men är osäker på om jag verkligen vill ha den färgen, får fundera på det...

Usch

Usch det här blir inte bra, fy alltså vet knappt vad jag ska ta mig till, värsta smärtan i huvud, kind, käke o tänder spec ena kindtanden, gör så ont så jag vill dra ut den! Varit hos tandläkaren två gånger nu men de påstår att det inte är något fel. Antibiotikan hjälper inte längre, lite i början bara. Suck vilken pissemester, haft konstant megaont sen dag ett, får snart panik faktiskt.

Försökt rida lite men det blir såklart värre, till och med bara av att skritta.