Film

 

Film frÄn hÀromdagen
 
Åh vad irriterande, jag kan lĂ€gga upp film men inte ny bild. JĂ€kla sĂ€tt och Ă€ndra pĂ„ detta viset, hur kan man göra nĂ„got sĂ„hĂ€r vĂ€rdelöst, herregud man kan ju tro vi gĂ„r bakĂ„t i utvecklingen ibland alltsĂ„! StĂ„r inte nĂ„gonstans hur man gör heller. 
Slutbloggat hos piss- blogg.se!!! 
 
Ni fick en liten film iaf, tror det funkar ;)
 
 

Tjo

Blogg.se har Àndrat sin app, inte lite heller utan helt och hÄllet, rena grekiskan faktiskt, gjorde att jag tappade intresset att skriva, plus att de Àr vÀl knappt nÄgon minut över till det kÀnns det som, lite lugnare just nu tack och lov. 
Vi jobbar bara denna veckan med sen Àr det semester!!
KÀnns som de sista nÀstan Àr helt oövervinnligt och att tiden stÄr still, jag kommer grÄta av glÀdje imorgon kvÀll kan jag sÀga, jag och Andreas kommer sitta helt apatiska och stirra in i vÀggen de första dagarna tror jag haha.
Fy fasen de sista mÄnaderna alltsÄ, hade folk varit överlag lite mer trevliga sÄ hade det varit lite lÀttare kÀnner jag, de som Àr det blir man ju helt tÄrögd över, men tyvÀrr tycker jag det blir fÀrre och fÀrre sÄdan mÀnniskor.
Som idag tex sÄ ringer jag en kund och frÄgar lite snÀllt om vi kan Àndra tiden imorgon, det handlade om en timme, och jag fÄr nÀstan utskÀllning bara för det, alltsÄ?! Men tycker vi biter ihop bra och bemöter iaf alla trevligt, men det tar pÄ en helt klart, man tÄl ju inte hurmkt som helst. Vissa har inte förstÄelse för att vi ska ha semester, dÄ kan jag faktiskt inte lÄta bli att frÄga om hen sjÀlv ska ha det, eller förklara att jag nog allt tror att vi kan fÄ ha det faktiskt.
Nej nog om detta, jag kan skriva hur mkt som helst om det haha, de flesta Àr ju sÄklart bra, men det Àr alltid kaos innan semestern och detta Äret var lite vÀrre Àn tidigare. 
 
Ser fram mot att bygga klart, tvÀtta stallet och mÄla om det, Falsterbo sÄklart och pÄ söndag ska vi starta en liten klass med Gerrie, pÄllen som stÄr hÀr. Hon utvecklas mkt hela tiden sÄ det Àr himla skoj och jag gillar verkligen att jobba med henne. 

varmt

Eh wow vad varmt och Àckligt kvavt vi hade det igÄr, idag blir det nog Ànnu vÀrre.
Trodde jag skulle dö igÄr nÀr jag kom hem och skulle ut och rida, vi kom dock pÄ att vi var tvugna att ivÀg och handla först sÄ det blev lite senare som tur var för dÄ var det nÄgon grad svalare.
Bytte ridbyxor fyra gÄnger igÄr haha, först ett par innan vi kom pÄ att vi var tvugna att ivÀg, sen ett par nÀr vi kom hem, tog mina favoritbyxor men det visade sig att de var helt uppslitna nu och skinn mot skinn i den vÀrmen nej tack hehe, tog ett annat par, för liten ficka pÄ dem för att fÄ plats med mobilen (skulle ut i skogen och dÄ vill jag ha den med tvunget), alltsÄ vad trött jag var pÄ mig sjÀlv vid detta laget, sÄ pÄ med de fjÀrde paret dÄ, helt otroligt, vilken procedur höll pÄ att ge upp nÀstan.... Ska definitivt köpa den dÀr tröjan som Tyra sÀljer som har en ficka pÄ magen till tex mobil.
 
Hann if ut med alla tre en svÀng var i skogen innan det blev mörkt, eller det blir det ju knappt nu, sorgligt dock att vi har vÀnt mot mörkare tider nu bara, men det behöver vi ju inte tÀnka pÄ redan kanske... 
 
Idag kunde jag börja nÄgon timme senare, skönt för dÄ hann jag med att stÀda lite innan, blir sÄ otroligt dammigt nu nÀr det Àr sÄ torrt, Alice drar ju in hur mkt grus som helst. Har regnat lite i stan nÄgra gÄnger men inte en droppe hemma, det slutar nere vid vÄr uppfartsvÀg, vet inte vad det Àr med vÄr backe men regna dÀr uppe vill det dÄ inte. SÄ det Àr sÄ himla snustorrt alltsÄ, pÄminner om somrarna i sommarstugan nÀr jag var liten, dÄ var det alltid fint vÀder pÄ sommaren tycker jag, och torrt gult stickigt grÀs. 
 
Ifall jag inte skriver mer sÄ Glad Midsommar pÄ er!!
 
Lilly som föl 2014