Film

 

Film från häromdagen
 
Åh vad irriterande, jag kan lägga upp film men inte ny bild. Jäkla sätt och ändra på detta viset, hur kan man göra något såhär värdelöst, herregud man kan ju tro vi går bakåt i utvecklingen ibland alltså! Står inte någonstans hur man gör heller. 
Slutbloggat hos piss- blogg.se!!! 
 
Ni fick en liten film iaf, tror det funkar ;)
 
 

Tjo

Blogg.se har ändrat sin app, inte lite heller utan helt och hållet, rena grekiskan faktiskt, gjorde att jag tappade intresset att skriva, plus att de är väl knappt någon minut över till det känns det som, lite lugnare just nu tack och lov. 
Vi jobbar bara denna veckan med sen är det semester!!
Känns som de sista nästan är helt oövervinnligt och att tiden står still, jag kommer gråta av glädje imorgon kväll kan jag säga, jag och Andreas kommer sitta helt apatiska och stirra in i väggen de första dagarna tror jag haha.
Fy fasen de sista månaderna alltså, hade folk varit överlag lite mer trevliga så hade det varit lite lättare känner jag, de som är det blir man ju helt tårögd över, men tyvärr tycker jag det blir färre och färre sådan människor.
Som idag tex så ringer jag en kund och frågar lite snällt om vi kan ändra tiden imorgon, det handlade om en timme, och jag får nästan utskällning bara för det, alltså?! Men tycker vi biter ihop bra och bemöter iaf alla trevligt, men det tar på en helt klart, man tål ju inte hurmkt som helst. Vissa har inte förståelse för att vi ska ha semester, då kan jag faktiskt inte låta bli att fråga om hen själv ska ha det, eller förklara att jag nog allt tror att vi kan få ha det faktiskt.
Nej nog om detta, jag kan skriva hur mkt som helst om det haha, de flesta är ju såklart bra, men det är alltid kaos innan semestern och detta året var lite värre än tidigare. 
 
Ser fram mot att bygga klart, tvätta stallet och måla om det, Falsterbo såklart och på söndag ska vi starta en liten klass med Gerrie, pållen som står här. Hon utvecklas mkt hela tiden så det är himla skoj och jag gillar verkligen att jobba med henne. 

varmt

Eh wow vad varmt och äckligt kvavt vi hade det igår, idag blir det nog ännu värre.
Trodde jag skulle dö igår när jag kom hem och skulle ut och rida, vi kom dock på att vi var tvugna att iväg och handla först så det blev lite senare som tur var för då var det någon grad svalare.
Bytte ridbyxor fyra gånger igår haha, först ett par innan vi kom på att vi var tvugna att iväg, sen ett par när vi kom hem, tog mina favoritbyxor men det visade sig att de var helt uppslitna nu och skinn mot skinn i den värmen nej tack hehe, tog ett annat par, för liten ficka på dem för att få plats med mobilen (skulle ut i skogen och då vill jag ha den med tvunget), alltså vad trött jag var på mig själv vid detta laget, så på med de fjärde paret då, helt otroligt, vilken procedur höll på att ge upp nästan.... Ska definitivt köpa den där tröjan som Tyra säljer som har en ficka på magen till tex mobil.
 
Hann if ut med alla tre en sväng var i skogen innan det blev mörkt, eller det blir det ju knappt nu, sorgligt dock att vi har vänt mot mörkare tider nu bara, men det behöver vi ju inte tänka på redan kanske... 
 
Idag kunde jag börja någon timme senare, skönt för då hann jag med att städa lite innan, blir så otroligt dammigt nu när det är så torrt, Alice drar ju in hur mkt grus som helst. Har regnat lite i stan några gånger men inte en droppe hemma, det slutar nere vid vår uppfartsväg, vet inte vad det är med vår backe men regna där uppe vill det då inte. Så det är så himla snustorrt alltså, påminner om somrarna i sommarstugan när jag var liten, då var det alltid fint väder på sommaren tycker jag, och torrt gult stickigt gräs. 
 
Ifall jag inte skriver mer så Glad Midsommar på er!!
 
Lilly som föl 2014