Snurrigt och tidsbrist

Amen fy vad lite jag hann med i helgen, tror inte ens hÀlften av vad jag trodde och ville, ÀndÄ har jag varit igÄng varenda minut till sent pÄ kvÀllarna, fy vad allt tar mer tid Àn man tror!! 
 
Andreas andra farbror har fÄtt upp mitt hopp lite igen angÄende murningen och Àr mer pÄ mitt spÄr att det ska nog inte vara nÄgra problem, tur haha! SÄ nu gör jag som jag tycker, alla andra kan sÄ dÄ kan jag med! :) 
 
Ena boxdörren Àr helt fÀrdig nu iaf, det var vÀldigt snabbt och lÀtt egentligen men torktiden stÀller till det och att jag mÄste vÀnda pÄ den, sÄ det blir liksom mÄnga omgÄngar, men det Àr ju perfekt mÄlarvÀder, och jag Àr ju rÀtt rastlös av mig sÄ jag gillar att ha att göra pÄ kvÀllarna. 
 
FruktansvÀrt ont i halsen har jag, för mkt A/C, men herregud vad ska man göra, det Àr ju asvarmt! Skönt iof med vÀrmen, hÀr behövs minsann inte Äka utomlands. 
 
IgÄr var en lustig dag, var allmÀnt snurrig och tankspridd, mÀrks att jag tagit rÀtt mkt stryk ÀndÄ av allt som hÀnt de senaste Ären, för det gÄr baske mig inte att fokusera och komma ihÄg saker sÄ fort det Àr lite extra stress eller nÄgot annat. Hopplöst jobbigt, kÀnde mig som full igÄr och sa lustiga saker, ringde fel presoner osv, "hej era dÀck har kommit", sÄ skulle de bara ha prisuppgift pÄ dÀck, haha alltsÄ!! 
 
Rutan och jag va iaf ivÀg och gjorde andra kollen och hon var fortfarande drÀktig, lilla hjÀrtat slog sÄ fint med :) Hon gillar att vara drÀktig, mÀrks tydligt, skönt för henne! 
DÀremot sÄ gillar hon inte om det blir mindre fokus pÄ henne, sÄ hon stylas, badas och fixas sÄklart precis som vanligt. 
Fick i helgen trimma lite bommar och sÄ, hon var sur pÄ mig för det kommit en ny hÀst i stallet och stÄr och blÀnger sÄ dÄ fÄr man muntra upp henne med lite bommar, funkar alltid! 
Ska hoppa henne och sÄ som vanligt tÀnkte jag i sommar/höst men ville inte riktigt nu i början, den lilla stackarn behöver ju inte börja med att fÄ hjÀrnskakning liksom ;) 
 


Full rulle

FullspĂ€ckad dag med farande lite överallt. 

Först krstd för lite diverse Ă€renden och jag skulle bl.a. ha tag pĂ„ ett par nya skor, gĂ„r upp ett par pĂ„ nolltid.. 

Skulle ocksĂ„ ha guldfĂ€rg till boxknopparna och hammarlack till dörrarna, ska mĂ„la med det underst, det blir bĂ€st skydd. 
Började pĂ„ knopparna idag och de blev vĂ€ldigt stiliga haha! 


Imorgon slipar jag och mĂ„lar lite inredning, och flyttar ut saker frĂ„n dĂ€r boxarna ska stĂ„, Ă€r dock inte sĂ„ mkt som tur Ă€r. 
Kanske jag kan hinna med att mura upp lite ocksĂ„, vi fĂ„r se, tydligen Ă€r det inte "bara att" har Andreas och hans ena farbror förklarat för mig, suck vad trĂ„kiga och ordentliga de ska va dĂ„... ;) 

Vi ska ocksĂ„ flytta bort Lilly och Mini till grannens hage pĂ„ bete nu i dagarna, de har superfint grĂ€s dĂ€r, men vi ska fixa till staketet lite först. 

Blir nog en fullspÀckad dag imorgon med :)

Ska ju rida med förstĂ„s, de var vĂ€ldigt fina och duktiga idag, stiftade en ny bekantskap med, riktigt kul! 
MÄste dock skaffa en ny hjÀlm pÄ direkten, den jag har nu dödar mig i vÀrmen!

Rutan :)Trött

Åh jisses vilken vecka, skönt det Ă€r helg nu! 
Är sĂ„ jĂ€kla trött, var det redan igĂ„r kvĂ€ll, Ă€r vĂ€l allt konkande med allt jag slĂ€par hem.. 
Iaf va jag nĂ€stan grĂ„tfĂ€rdig igĂ„r kvĂ€ll, störtade i sĂ€ng men kunde inte somna plus att det var ett jĂ€kla liv pĂ„ korna utanför. JodĂ„ sĂ„klart stĂ„r det en kojĂ€kel i trĂ€dgĂ„rden tidigt imorse. 

Har haft mĂ„nga diskussioner med han som Ă€ger dem, vi Ă€r lite oense om hur man sköter djur... 
Jag har fĂ„tt ta i och vara rĂ€tt otrevligt, nĂ„got som jag inte gillar direkt, men de har fĂ„tt mat iaf. 
De gÄr dock pÄ enbart jord, det har aldrig ens funnits grÀs dÀr dÄ det Àr ett skördat majsfÀlt. Nu lockar ju grÀset desto mer Àn trist hösilage, plus att det gÄr andra kor pÄ riktigt fint grönbete bara 100m frÄn dem, tro fasen de gÄr ut!!
Det Ă€r en jĂ€tteprocess att fĂ„ honom att komma och hĂ€mta in sin ko(kor), jag kommer sĂ„ fort jag kan sĂ€ger han, vilket jag lĂ€rt mig att det Ă€r en dag el tvĂ„ typ... Och varje gĂ„ng blir jag lika delaktig, det tar lĂ„ng tid, vi har hysteriska hĂ€star hĂ€r, kan inte slĂ€ppa ut osv... 

SÄ imorse var jag inte sÄ vÀrst nÄdig kan jag sÀga. Tur för honom att han faktiskt ringde tillbaka och erkÀnde att det inte var sÄ bra skött frÄn hans sida!

NĂ„ja, det löste sig till sist! 


Har stĂ€dat hela dagen pĂ„ verkstaden, Andreas hinner inte med att hĂ„lla undan riktigt sĂ„ jag tog tag i det igĂ„r. Fint blir det men det tar aldrig slut, man fĂ„r ordning pĂ„ ett stĂ€lle och ett annat blir vĂ€rre haha! Jaja fĂ„r ta lite Ă„t gĂ„ngen sĂ„ blir det vĂ€l sĂ„ smĂ„ningom bra, Ă€lskar att va igĂ„ng och jobba fysiskt iaf, mĂ„r mkt bĂ€ttre av det! 

HĂ€r har vi en som mer gillar kontorsjobb;)