Snurrigt och tidsbrist

Amen fy vad lite jag hann med i helgen, tror inte ens hÀlften av vad jag trodde och ville, ÀndÄ har jag varit igÄng varenda minut till sent pÄ kvÀllarna, fy vad allt tar mer tid Àn man tror!! 
 
Andreas andra farbror har fÄtt upp mitt hopp lite igen angÄende murningen och Àr mer pÄ mitt spÄr att det ska nog inte vara nÄgra problem, tur haha! SÄ nu gör jag som jag tycker, alla andra kan sÄ dÄ kan jag med! :) 
 
Ena boxdörren Àr helt fÀrdig nu iaf, det var vÀldigt snabbt och lÀtt egentligen men torktiden stÀller till det och att jag mÄste vÀnda pÄ den, sÄ det blir liksom mÄnga omgÄngar, men det Àr ju perfekt mÄlarvÀder, och jag Àr ju rÀtt rastlös av mig sÄ jag gillar att ha att göra pÄ kvÀllarna. 
 
FruktansvÀrt ont i halsen har jag, för mkt A/C, men herregud vad ska man göra, det Àr ju asvarmt! Skönt iof med vÀrmen, hÀr behövs minsann inte Äka utomlands. 
 
IgÄr var en lustig dag, var allmÀnt snurrig och tankspridd, mÀrks att jag tagit rÀtt mkt stryk ÀndÄ av allt som hÀnt de senaste Ären, för det gÄr baske mig inte att fokusera och komma ihÄg saker sÄ fort det Àr lite extra stress eller nÄgot annat. Hopplöst jobbigt, kÀnde mig som full igÄr och sa lustiga saker, ringde fel presoner osv, "hej era dÀck har kommit", sÄ skulle de bara ha prisuppgift pÄ dÀck, haha alltsÄ!! 
 
Rutan och jag va iaf ivÀg och gjorde andra kollen och hon var fortfarande drÀktig, lilla hjÀrtat slog sÄ fint med :) Hon gillar att vara drÀktig, mÀrks tydligt, skönt för henne! 
DÀremot sÄ gillar hon inte om det blir mindre fokus pÄ henne, sÄ hon stylas, badas och fixas sÄklart precis som vanligt. 
Fick i helgen trimma lite bommar och sÄ, hon var sur pÄ mig för det kommit en ny hÀst i stallet och stÄr och blÀnger sÄ dÄ fÄr man muntra upp henne med lite bommar, funkar alltid! 
Ska hoppa henne och sÄ som vanligt tÀnkte jag i sommar/höst men ville inte riktigt nu i början, den lilla stackarn behöver ju inte börja med att fÄ hjÀrnskakning liksom ;)