Snurrigt och tidsbrist

Amen fy vad lite jag hann med i helgen, tror inte ens hälften av vad jag trodde och ville, ändå har jag varit igång varenda minut till sent på kvällarna, fy vad allt tar mer tid än man tror!! 
 
Andreas andra farbror har fått upp mitt hopp lite igen angående murningen och är mer på mitt spår att det ska nog inte vara några problem, tur haha! Så nu gör jag som jag tycker, alla andra kan så då kan jag med! :) 
 
Ena boxdörren är helt färdig nu iaf, det var väldigt snabbt och lätt egentligen men torktiden ställer till det och att jag måste vända på den, så det blir liksom många omgångar, men det är ju perfekt målarväder, och jag är ju rätt rastlös av mig så jag gillar att ha att göra på kvällarna. 
 
Fruktansvärt ont i halsen har jag, för mkt A/C, men herregud vad ska man göra, det är ju asvarmt! Skönt iof med värmen, här behövs minsann inte åka utomlands. 
 
Igår var en lustig dag, var allmänt snurrig och tankspridd, märks att jag tagit rätt mkt stryk ändå av allt som hänt de senaste åren, för det går baske mig inte att fokusera och komma ihåg saker så fort det är lite extra stress eller något annat. Hopplöst jobbigt, kände mig som full igår och sa lustiga saker, ringde fel presoner osv, "hej era däck har kommit", så skulle de bara ha prisuppgift på däck, haha alltså!! 
 
Rutan och jag va iaf iväg och gjorde andra kollen och hon var fortfarande dräktig, lilla hjärtat slog så fint med :) Hon gillar att vara dräktig, märks tydligt, skönt för henne! 
Däremot så gillar hon inte om det blir mindre fokus på henne, så hon stylas, badas och fixas såklart precis som vanligt. 
Fick i helgen trimma lite bommar och så, hon var sur på mig för det kommit en ny häst i stallet och står och blänger så då får man muntra upp henne med lite bommar, funkar alltid! 
Ska hoppa henne och så som vanligt tänkte jag i sommar/höst men ville inte riktigt nu i början, den lilla stackarn behöver ju inte börja med att få hjärnskakning liksom ;) 
 


Full rulle

Fullspäckad dag med farande lite överallt. 

Först krstd för lite diverse ärenden och jag skulle bl.a. ha tag på ett par nya skor, går upp ett par på nolltid.. 

Skulle också ha guldfärg till boxknopparna och hammarlack till dörrarna, ska måla med det underst, det blir bäst skydd. 
Började på knopparna idag och de blev väldigt stiliga haha! 


Imorgon slipar jag och målar lite inredning, och flyttar ut saker från där boxarna ska stå, är dock inte så mkt som tur är. 
Kanske jag kan hinna med att mura upp lite också, vi får se, tydligen är det inte "bara att" har Andreas och hans ena farbror förklarat för mig, suck vad tråkiga och ordentliga de ska va då... ;) 

Vi ska också flytta bort Lilly och Mini till grannens hage på bete nu i dagarna, de har superfint gräs där, men vi ska fixa till staketet lite först. 

Blir nog en fullspäckad dag imorgon med :)

Ska ju rida med förstås, de var väldigt fina och duktiga idag, stiftade en ny bekantskap med, riktigt kul! 
Måste dock skaffa en ny hjälm på direkten, den jag har nu dödar mig i värmen!

Rutan :)



Trött

Åh jisses vilken vecka, skönt det är helg nu! 
Är så jäkla trött, var det redan igår kväll, är väl allt konkande med allt jag släpar hem.. 
Iaf va jag nästan gråtfärdig igår kväll, störtade i säng men kunde inte somna plus att det var ett jäkla liv på korna utanför. Jodå såklart står det en kojäkel i trädgården tidigt imorse. 

Har haft många diskussioner med han som äger dem, vi är lite oense om hur man sköter djur... 
Jag har fått ta i och vara rätt otrevligt, något som jag inte gillar direkt, men de har fått mat iaf. 
De går dock på enbart jord, det har aldrig ens funnits gräs där då det är ett skördat majsfält. Nu lockar ju gräset desto mer än trist hösilage, plus att det går andra kor på riktigt fint grönbete bara 100m från dem, tro fasen de går ut!!
Det är en jätteprocess att få honom att komma och hämta in sin ko(kor), jag kommer så fort jag kan säger han, vilket jag lärt mig att det är en dag el två typ... Och varje gång blir jag lika delaktig, det tar lång tid, vi har hysteriska hästar här, kan inte släppa ut osv... 

Så imorse var jag inte så värst nådig kan jag säga. Tur för honom att han faktiskt ringde tillbaka och erkände att det inte var så bra skött från hans sida!

Nåja, det löste sig till sist! 


Har städat hela dagen på verkstaden, Andreas hinner inte med att hålla undan riktigt så jag tog tag i det igår. Fint blir det men det tar aldrig slut, man får ordning på ett ställe och ett annat blir värre haha! Jaja får ta lite åt gången så blir det väl så småningom bra, älskar att va igång och jobba fysiskt iaf, mår mkt bättre av det! 

Här har vi en som mer gillar kontorsjobb;)