Ny vecka- nya möjligheter!

Ny vecka och jag hoppa den kan bli bÀttre Àn förra. Den var hemsk, och jag fÄr skrivhÀfta för jag vet inte om jag ska skriva om allt som hÀnt eller inte, folk har en tendens att fatta allt fel och bara lÀsa var tredje mening typ, sÄ det Àr nog onödigt kÀnner jag och hoppar det faktiskt ;) 
 
Vi har löshoppat Lilly i helgen och det gick kanon, hon fick hoppa nÄgot sprÄng lite högre Àn tidigare och det gick bra. BÀst hoppar hon nÀr det Àr lÄgt Àn sÄ lÀnge, men det kommer förhoppningsvis pÄ större hinder med, gillar avstampet skarp iaf! 
 
 
 
Skulle ju visa efterbild pÄ tÀckesrummet jag skulle fixa i pannrummet, men glömt det, dessutom Àr det inte fÀrdigt, konstaterade snabbt att jag behöver en hylla till haha. Har alla sommartÀcke, flugtÀcke, nÄgra regntÀcke, fleecetÀcken och nÄgra fintÀcken som behöver ha plats med, sÄ ska köpa en till hylla sÄ blir det bra. Ska ha upp krok i taket med sÄ man kan torka blöta tÀcken om det skulle behövas, backar till sÄnt som inte anvÀnds för sÀsongen tex fluhuvor och sÄnt. Krokar pÄ vÀggen ska upp med, sÄ fÄr Äterkomma igen nÀr det Àr helt fÀrdigt. 
 
 
Roligt med alla nya följare pÄ Lyckosmyckes instagram och alla bestÀllningar, jag har att göra om vi sÀger sÄ. Riktigt kul med alla som Àr nöjda med sina lyckosmycken!
 
Kontakta mig om ni vill köpa, mail: annadicksson@yahoo.se eller meddela pÄ annat vis!!
 
VÀlj charms under kategorier sÄ fÄr ni upp allt om dem, vÀlj prislista/kontakt sÄ fÄr ni upp det! 
 
 
Snyggt att ha pÄ vÀskan tex!
 
 

✹🍀✹

Nu finns det smĂ„ fyrklöver i guld/mĂ€ssingsfĂ€rg, likadana som de silvriga!🍀✹
📧mail: annadicksson@yahoo.se

Lyckosmycke pÄ instagram

Charmsen har fÄtt egen instagram "lyckosmycke" heter kontot, sÄ in och följ dÀr vet jag!
Kör tĂ€vling dĂ€r och lottar ut ett lyckosmycke om dagen i en vecka till nya följare!!! 😃💎