Ny vecka- nya möjligheter!

Ny vecka och jag hoppa den kan bli bättre än förra. Den var hemsk, och jag får skrivhäfta för jag vet inte om jag ska skriva om allt som hänt eller inte, folk har en tendens att fatta allt fel och bara läsa var tredje mening typ, så det är nog onödigt känner jag och hoppar det faktiskt ;) 
 
Vi har löshoppat Lilly i helgen och det gick kanon, hon fick hoppa något språng lite högre än tidigare och det gick bra. Bäst hoppar hon när det är lågt än så länge, men det kommer förhoppningsvis på större hinder med, gillar avstampet skarp iaf! 
 
 
 
Skulle ju visa efterbild på täckesrummet jag skulle fixa i pannrummet, men glömt det, dessutom är det inte färdigt, konstaterade snabbt att jag behöver en hylla till haha. Har alla sommartäcke, flugtäcke, några regntäcke, fleecetäcken och några fintäcken som behöver ha plats med, så ska köpa en till hylla så blir det bra. Ska ha upp krok i taket med så man kan torka blöta täcken om det skulle behövas, backar till sånt som inte används för säsongen tex fluhuvor och sånt. Krokar på väggen ska upp med, så får återkomma igen när det är helt färdigt. 
 
 
Roligt med alla nya följare på Lyckosmyckes instagram och alla beställningar, jag har att göra om vi säger så. Riktigt kul med alla som är nöjda med sina lyckosmycken!
 
Kontakta mig om ni vill köpa, mail: annadicksson@yahoo.se eller meddela på annat vis!!
 
Välj charms under kategorier så får ni upp allt om dem, välj prislista/kontakt så får ni upp det! 
 
 
Snyggt att ha på väskan tex!
 
 

✨🍀✨

Nu finns det små fyrklöver i guld/mässingsfärg, likadana som de silvriga!🍀✨
📧mail: annadicksson@yahoo.se

Lyckosmycke på instagram

Charmsen har fått egen instagram "lyckosmycke" heter kontot, så in och följ där vet jag!
Kör tävling där och lottar ut ett lyckosmycke om dagen i en vecka till nya följare!!! 😃💎