✨Nyheter✨

Har lite nya färger, riktigt knallig variant av rosa, genomskinliga krackelerade, crystal AB som skimrar riktigt mkt!
Blir många härliga varianter av dem!!

Jag kommer göra en ny lista med alla för nu är det ingen riktig ordning haha, men välj "charms & träns" i kategorier iaf så kommer de flesta modeller upp😃

📧mail: annadicksson@yahoo.se om ni ser någon ni vill köpa, pris 20-70kr.

helgen

Helgen gick fort som vanligt, min telefon har strejkat med så det har varit rätt skönt haha, men det blev lite brist på uppdatering här.
 
I lördags började jag med att rida Lilly, hann inte tidigare i veckan pga diverse saker som kom mellan. Nu var det då ett bra tag sen sist men hon var superduktig precis som tidigare, inga konstigheter över huvud taget!!
 
 
Efter det for vi till Malmö för att hälsa på Andreas pappa som gått igenom en jätteoperation förra veckan och ska vara kvar i 14 dagara. Passade på att utföra en del ärenden när vi ändå var i Malmö och så köpte jag mig en hylla till mitt täckesrum, som nog blir klart i veckan. Upptäckte att jag har en hel del täcken som jag inte vill ha längre så kommer skänka bort dem tänkte jag, märke som bucas, horseware, sjöhagen, shire, strl 145-155, något 135 med kanske, de böver nog alla tvättas skulle jag tippa på, men ja jag lägger upp det här sen...
 
Hann rida Raine sen innan det blev mörkt när vi var hemma igen. Igår red jag såklart Lilly igen, samma sak igen, superduktig, vi kan skritta och trava runt själva utan problem, styra och bromsa, bara galoppen kvar :) Höststädade ridbanan, plockade undan alla hinder och fixade så det går att tända där igen, sist jag bytte lampa så varade det inte så värst länge, någon dag typ, så hoppas på bättre nu. Det blir inte jätteljust men det funkar hjälpligt till mig iaf.
 
 
 
Helt fantastiskt väder igår och vi fick massa nödvändigt gjort ute. Nu blir det ju mörkt så himla tidigt så vi har monterat upp lite mer belysning, hatar när det är mörkt vid byggnader och hagar, ja där man är, så vi satte upp ytterligare lite till, vid Raine och Rutans hagar bla, ska fixa i Lillys och Minis hage med, de har redan vid grinden så det är ingen fara, men den lyser inte in så mkt i hagen då den ligger lite uppåt. 
 
Så otroligt fina färger men snart är alla löven borta...
 
 
 

✨💎✨

Välj "charms & träns" under kategorier så kommer alla bilder och inlägg om dessa upp!

Tränsen är dock slutsålda redan, går att ta hem igen om någon skulle vilja beställa!😃