✹Nyheter✹

Har lite nya fÀrger, riktigt knallig variant av rosa, genomskinliga krackelerade, crystal AB som skimrar riktigt mkt!
Blir mÄnga hÀrliga varianter av dem!!

Jag kommer göra en ny lista med alla för nu Ă€r det ingen riktig ordning haha, men vĂ€lj "charms & trĂ€ns" i kategorier iaf sĂ„ kommer de flesta modeller upp😃

📧mail: annadicksson@yahoo.se om ni ser nĂ„gon ni vill köpa, pris 20-70kr.

helgen

Helgen gick fort som vanligt, min telefon har strejkat med sÄ det har varit rÀtt skönt haha, men det blev lite brist pÄ uppdatering hÀr.
 
I lördags började jag med att rida Lilly, hann inte tidigare i veckan pga diverse saker som kom mellan. Nu var det dÄ ett bra tag sen sist men hon var superduktig precis som tidigare, inga konstigheter över huvud taget!!
 
 
Efter det for vi till Malmö för att hÀlsa pÄ Andreas pappa som gÄtt igenom en jÀtteoperation förra veckan och ska vara kvar i 14 dagara. Passade pÄ att utföra en del Àrenden nÀr vi ÀndÄ var i Malmö och sÄ köpte jag mig en hylla till mitt tÀckesrum, som nog blir klart i veckan. UpptÀckte att jag har en hel del tÀcken som jag inte vill ha lÀngre sÄ kommer skÀnka bort dem tÀnkte jag, mÀrke som bucas, horseware, sjöhagen, shire, strl 145-155, nÄgot 135 med kanske, de böver nog alla tvÀttas skulle jag tippa pÄ, men ja jag lÀgger upp det hÀr sen...
 
Hann rida Raine sen innan det blev mörkt nÀr vi var hemma igen. IgÄr red jag sÄklart Lilly igen, samma sak igen, superduktig, vi kan skritta och trava runt sjÀlva utan problem, styra och bromsa, bara galoppen kvar :) HöststÀdade ridbanan, plockade undan alla hinder och fixade sÄ det gÄr att tÀnda dÀr igen, sist jag bytte lampa sÄ varade det inte sÄ vÀrst lÀnge, nÄgon dag typ, sÄ hoppas pÄ bÀttre nu. Det blir inte jÀtteljust men det funkar hjÀlpligt till mig iaf.
 
 
 
Helt fantastiskt vÀder igÄr och vi fick massa nödvÀndigt gjort ute. Nu blir det ju mörkt sÄ himla tidigt sÄ vi har monterat upp lite mer belysning, hatar nÀr det Àr mörkt vid byggnader och hagar, ja dÀr man Àr, sÄ vi satte upp ytterligare lite till, vid Raine och Rutans hagar bla, ska fixa i Lillys och Minis hage med, de har redan vid grinden sÄ det Àr ingen fara, men den lyser inte in sÄ mkt i hagen dÄ den ligger lite uppÄt. 
 
SÄ otroligt fina fÀrger men snart Àr alla löven borta...
 
 
 

✹💎✹

VÀlj "charms & trÀns" under kategorier sÄ kommer alla bilder och inlÀgg om dessa upp!

TrĂ€nsen Ă€r dock slutsĂ„lda redan, gĂ„r att ta hem igen om nĂ„gon skulle vilja bestĂ€lla!😃