jippi det är fredag

Tjosan så var det fredag igen! 
 
Nu kan man betala med swish, såklart vanligt kontonr, bg, el kontant med. Priserna är från 20kr för de små, men som sagt det ska komma en mer uförlig lista, bara jag hittar den tiden liksom. 
 
Har en hel del pyssel hemma i helgen som måste göras, som tar rätt mkt tid, skulle behövt till tippen med, men det kan vi kanske ta nästa helg ist. Sen är jag sugen på att storstäda, hur man nu kan va det men det händer ibland, o då gäller det minsann att ta vara på det haha, det kan svänga snabbt ;) 
 
Raine ska klippas och badas, Rutan ska med badas innan hon får för mkt päls, hon älskar att bada och det är hög tid för ett riktigt höstbubbelbad med inpackning o allt... Lilly o Mini ska ju frisseras o lite så, men det tänkte jag göra idag.
På söndag är det vaccinering för dem o Lillan ska få ut sina vargtänder så vi kan köra på ordentligt, eller ja utan att hon besväras av bettet.
 
Det är tävlingar i Flyinge o Peter rider med Allan, så dit ska vi med såklart. 
 
Mail: annadicksson@yahoo.se om ni vill köpa eller beställa egen design :)
 
 
 
 

 
 

Mini⭐️

Men kolla in denna lilla snyggingen då😍 Väldigt mkt Contendro- utseende tycker jag😊

Småtjejerna har fått komma in nu när det plötsligt blev höst på riktigt, självklart vill man ju ha dem ute så mkt o länge som möjligt eftersom de mår bäst av det, kunna äta o röra sig som de vill, bara frisk luft osv.
Visserligen är det väldigt varmt fortfarande o de har gott om bete, o regn dör dem inte av men det är mysigt att ha dem inne igen!🤗

Så nu får det allt bli lite extreme makeover på dem alltså, de är lite ruffiga minst sagt!💇🏻

*

God förmiddag! Något att frestas med...😜

mail: annadicksson@yahoo.se eller bara meddela här vid intresse eller önskan om egen design.

Mer utförlig prislista är på gång!