sjukling

Men hej världen, typ, har varit sååå dålig sen i torsdags, ruskigt dålig och har haft feber i nästan en vecka nu. Jag blev smittad förra helgen så gissa om jag är på dåligt humör nu då, hela denna helgen också som gick till spillo liksom. Så vidrigt dålig jag varit, herregud säger jag bara, som i koma i flera dagar, lite bättre idag äntligen dock, men hallå en vecka liksom!! mitt immunförsvar känns som det = noll! 
 
Glömt att skriva om att Lilly åkt till Sara Nilsson på utbildning för ett tag sedan. Jättenyttigt på alla sätt och vis för den unga hästen och de är framför allt för just Lilly väldigt nyttigt att komma iväg och se världen lite. Hon ska ha sådan koll och är rätt stirrig, men gör precis ALLT man ber henne om och är jättesnäll, men virrig haha. 
Hon hoppar inte så värst bra i dagsläget tycker jag, det kommer vara en mkt bättre häst att sitta på och tävla sedan liksom. Men hon har fina framben, är modig och försiktig, och det är ju bra egenskaper. 
 
Slänger upp lite ovisade bilder på henne sen innan hon åkte. Mössan är från Cavezzi design på facebook, extremt bra luva kan jag säga, ja nu bara provade jag den på henne, men bra passform och rejält virkad inte sladdrig alls, bra pris, jag ska lätt köpa fler, man kan få dem precis som man vill, långa korta, passpoaler osv... 
 
 
Pappa, mamma, barn haha, lite roligt! Hon är väldigt fin att rida!! 
 
 
 
 

Kommentera här: