Snabba ryck

Oj de dÀr fyndpaket gick hur snabbt som helst, hann inte ens lÀgga upp dem hÀr. NÄja det kommer nog fler sÄdana tillfÀllen.
 
Det finns en hel del Ànglar fÀrdiga för omgÄende leverans, finns i bÄde silver och guldigt utförande (spÀnne ingÄr sÄklart). Guldiga och silvriga klöver finns med. De smÄ glittriga pÀrlorna finns med i mÀngder nu! 
 
*3st för 100kr el 40kr st*
 
 
Rutan gick ett riktigt hoppass igÄr, hon har bara tagit enstaka sprÄng och lite bommar pÄ marken och sÄ, men igÄr fick hon göra ett helt pass liksom, hon var vÀldigt fin sÄ det var kul. Det ser nog dock inte klokt ut, hon Àr sÄ taggad och snyggt har hon ju aldrig gÄtt och tÀnker nog inte börja med heller ;) Men sprÄngen var bra :) 
 
Jag skulle vilja ha en ny sadel, eller prova iaf, en som gÄr upp lite mer bak utan att bli för djup i sitsen. Min Àr ju extremt platt, vilket jag behöver för att inte fÄ ont i mina SI leder och sÄ, men nÀr hon trycker pÄ och studsar runt med sin enorma kraft Àr det vÀldigt lÀtt att man kasar bak för mkt och far runt, vilket Àr dumt dÄ hon Àr en sÄdan som verkligen krÀver att man Àr med liksom annars blir det bara Ànnu mer tryck i maskineriet. Jag tÀnker lite att jag Àr lite otrÀnad och inte har nÄgra "Rutmuskler", hon krÀver lite mer Àn andra, och att det Àr ett övegÄende problem, men kan ocksÄ vara sÄ att det blivit mkt mer plats i sadeln eftersom jag gick ner sÄ pass förra Äret. Hur som helst Àr det en svÄr ekvation att lyckas med och de sadlar som Àr aktuella kostar ju runt 40 000 liksom, och de ligger tyvÀrr rÀtt högt beg med, runt 25 000, sÄ ja suck liksom, vi skjuter det pÄ framitden och trÀnar lite mer bÄlstyrka tror jag... 
 
 

Fyndpaket

Jag kommer inte göra nÄgra fler specialbestÀllningar nu, inte ta hem fler fÀrger eller hÀngen utan det Àr de som finns fÀrdiga som gÀller nu. 
 
Det kommer upp fyndpaket som jag kommer rea ut vÀldigt förmÄnligt, det Àr fÀrdiga smycken som ej blivit sÄlda eller bestÀllda som ej blivit betalda. SÄ de ska bort, hÄll utkik! 
 
Men det finns massor sÄ det Àr inte slut Àn!!
 
 

Fint vÀder

Vilket lovely höstvÀder vi har alltsÄ!!
 
TyvÀrr har mina muskler i nacken tjorvat ihop sig sÄ jag mÄr rÀtt piss, ska försöka sÀtta liv i dem pÄ nÄt chockartat sÀtt sÄ gÄr det nog över, men just nu Àr jag lite lÀtt illamÄende för det trycker sÄ. 
 
MÄste mocka i lösdriften ikvÀll, den anvÀnds som toalett, som vanligt, lustigt det dÀr men speciellt Mini kan gÄ lÀngst upp i hagen och springa ner och in dÀr för att skita och sen upp igen haha. Jaja det Àr ju lÀttare att mocka dÀr iaf Àn i hagen i grÀset vilket Àr sjukt jobbigt. 
 
Snart ska Lilly kollas pÄ 90 dygn, det kÀnns som hon fortf Àr drÀktig, hon har Àndrat sig rÀtt mkt i beteendet, sjukt översocial och klÀngig, kommer springandes sÄ fort hon ser en. Efter detta föl vill jag inte ta nÄgot mer pÄ vÀldigt lÀnge, man Àr sÄ rÀdd det ska hÀnda nÄgot, speciellt nÀr det Àr första gÄngen för stoet och vi har ju haft "peppar peppar" tur hitintills, men man hör ju sÄ mkt som hÀnt, skrÀck alltsÄ. NÀ fy, man fÄr tÀnka att det ÀndÄ Àr det mest naturliga för dem och att det bör gÄ bra. 
 
Sen Àr det dags att börja sÀlja, min sÀmsta egenskap ;) Bara Rut och Raine kommer fÄ bo kvar för alltid Àr tanken, resten ska ju utbildas och sÀljas, det mÄste man ju tyvÀrr eftersom det inte Àr sÄ stor mening att samla pÄ hög och sen inte hinna med dem och de blir efter.
 
 
Roligast Àr utbildningen i början, det mesta de gör dÄ Àr ju liksom bra och framsteg, plus att det Àr kul att lÀgga upp en plan och matchning som Àr lÄngsiktigt och gör att de Àr med i tiden utan att behöva bli tagna för hÄrt.
 
Jag tror att Àr man bara ute i god tid och allt fÄr ta lÄng tid i början dÄ Àr det inga problem sen heller, de fÄr en bra stabil grund och att sen ratta runt över nÄgra smÄ sprÄng ska inte vara nÄgra konstigheter dÄ heller. Sen sÄklart finns det ju de som behöver mer av nÄgot tex miljötrÀning osv, eller bara Ànnu mer tid men det visar ju sig under resans gÄng liksom.
Men som sagt, jag tycker verkligen man ska börja i tid, för det Àr verkligen inget som ska behöva slita sÄ himla mkt pÄ dem och man tjÀnar absolut ingenting pÄ att stÄ och börja med en inridning nÀr de Àr fyra fem liksom.