hej igen!

Tjo, semestern är äntligen slut... ;) Går rätt snabbt den där alltså. Hade lätt kunnat ha semseter alltid för jag har så mkt jag vill göra, men det kostar ju så det är bara att jobba på haha!
 
Lilly har varit iväg på koll några gånger till och är fortfarande dräktig, nu på 50dygn, kul och spännande men lång väg kvar ju. 
 
Ellen är en skitball häst, mkt gosig och rolig. Tror jag faktiskt döper henne till Rut-Ellen, det passar henne på något vis, fast vet inte om jag ska ha med streck eller inte...?! 
Självständig och cool, hjälper här till på ridbanan och Rutan är i hagen utanför. 
 
 
Vi har som vanligt fixat och donat mkt hemma, skönt att hinna ha i ordning och jag tror det mesta är målat nu så borde kunna bli paus på några år nu, med det iaf, hittar ju alltid annat att göra ;) 
 
 
Äntligen fått upp snyggare staket runt pissebrunnen, stört ihjäl mig på det nu i många år. Måste ju kunna plocka ner det när plattan ska tömmas, plus att det går inte slå ner stolpar på en bit för det är så mkt sten där, men nu lyckades vi få till det mkt snyggare och bra, och det går att ta ner enkelt där det behövs.
 
 
Raine fick åka på tävling i helgen, han har inte varit iväg alls sen april förra året då han tävlade sist, alltså inte ens lämnat gården och han är mest riden i skog och mark vilket ju iof är det bästa, allt annat kan han ju och han är en sådan som man inte behöver påminna heller utan allt sitter även om det går några år emellan;) Hoppat lite har han ju såklart gjort. Egentligen skulle han kunna tävla mkt mer för han är pigg och frisk som en nötkärna :) 
Hur som så fick jag för mig att nu åker vi på tävling, bara en lite minihöjd såklart, men ändå det är liksomkul ändå, och vi vann, ännu roligare och han var så sjukt nöjd! Det lever han länge på nu :) Får nog ta någon mer start allså, han är såå fin :) Tänk vilken dröm om han var ett sto, han har verkligen supermentalitet! 
Hästhagen hade verkligen jobbat för riktigt fina priser i alla klasserna, vi fick ett helt sett från Vasahill Couture, ett nytt märke med coola grejer och det var superfin kvalitet på det, schabraket var i klass med tex Cristina Sport. 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: