Liten tripp

Tjosan, i helgen var vi pĂ„ en liten tripp till Belgien och Tyskland, besökte tvĂ„ av vĂ€rldens coolaste racingbanor, Spa-Francorchamps i Belgien och NĂŒrburgring Tyskland, de har enorma höjdskillnader och det gĂ„r verkligen upp och ner som pĂ„ en bergodalbana, helt livsfarliga banor faktiskt som skördat sina offer, men mkt sĂ€krare nu tack och lov.
PĂ„ NĂŒrburgring var det en av vĂ€rldens största tĂ€vling med historiska bilar, Oldtimer Grand Prix. HELT sanslöst mkt bilar, F1:or i olika Ă„ldrar DTM bilar och precis alla möjliga andra! SĂ„ sjukt stort omrĂ„de sĂ„ det gĂ„r inte att greppa, hela den banan Ă€r pĂ„ 2,2mil, fatta liksom!! Kul att se Ă€ven om jag blir uttrĂ„kad rĂ€tt snabbt haha, det blir jag med allt iof, mĂ„ste ha nĂ„gon diagnos ;) 
Det Àr iaf helt enorma summor pÄ de dÀr bilarna kan jag konstatera, 16 miljoner för en som faktiskt Andreas pappa och farbror varit med och byggt 1980, 20-25 miljoner dollar för en annan, alltsÄ det Àr ju inte klokt kan jag tycka!! Ridsport Àr inte sÄ farligt ÀndÄ haha! 
NÀsta Är Àr planen att Andreas ska vara med och köra med en F3:a, vi fÄr vÀl se :) 
 
Spa-Francorchamps
Till och med F1:orna har det kÀmpigt i denna backe. FramgÄr inte pÄ bild hur brant den verkligen Àr men det ligger i bergen sÄ ni kan ju tÀnka er. 
 
NĂŒrburgring
 
SÄ, nog om detta nu, borta bra men hemma absolut bÀst! 
 
Full fart nu och jag inser att jag faktiskt har rÀtt mkt att göra, Rutan ska igÄng mer pÄ allvar, Ellen Àr snart redan 5 mÄnader och tycker att hon Àr vÀldigt vuxen och gÄr mest med farbror Ragnar, sjÀlvstÀndig har hon varit hela tiden och att lÀmna henne Àr inga problem alls sÄ det Àr bara att rida.
Raine gÄr ju men inte för fullt liksom men han hÄlls ju igÄng och kommer vÀl fÄ göra nÄgon start till tÀnkte jag. Lilly tÀnkte jag ocksÄ rida lite i höst sÄ hon inte glömmer hur man gör, nÄgra veckors lÀtt jobb bara, kanske skutta över nÄgot litet hinder med, sen blir det ju helvila för hennes del, fölet Àr berÀknad till mitten pÄ maj.
Mini Àr 2,5 och inridning stÄr för dörren, kommer börja hÀnga pÄ henne och lite sÄdant nu i höst men kommer inte göra hela alltet sjÀlv för hon ska lyxigt nog ivÀg, men ja det blir full rulle verkligen! 
 
SÄ frÄgan Àr hur jag ska hinna med lyckosmyckena och Ànglarna, sa att jag gör detta Äret ut iaf, men kan ju sÄklart ha det kvar bara det att det kanske inte kan bli omgÄende leverans som jag har nu, det tar redan rÀtt mkt tid och ibland sitter jag med det lÄngt ut pÄ nÀtterna men det Àr skoj och jag Àr kvÀllsmÀnniska, men ja vi fÄr se helt enkelt. 
 
Hur som sÄ finns det massor med nyheter och jag föreslÄr som vanligt att ni gÄr in pÄ instagram @lyckosmycke och kollar, det gÄr att göra Àven om ni inte har eget konto, kolla bara sÄ ni kommer rÀtt för det finns ju huuur mÄnga liknande konton som helst nu, men ni ser direkt nÀr ni kommit rÀtt (eller fel).
 
Har faktsikt Àntligen fÄtt tag pÄ en tidigare favorit som sÄlde slut snabbt i början och som var omöjliga att fÄ tag pÄ, men med envist letande sÄ har jag nu guldiga klöver igen, exakt likadana som de silvriga!! 
 
 
Sen en rolig bild pÄ Alice bara, ute och nattar hÀstarna i bh och nitskÀrp, haha helt normalt hÀr... 
 
 

Kommentera hÀr: