Liten tripp

Tjosan, i helgen var vi på en liten tripp till Belgien och Tyskland, besökte två av världens coolaste racingbanor, Spa-Francorchamps i Belgien och Nürburgring Tyskland, de har enorma höjdskillnader och det går verkligen upp och ner som på en bergodalbana, helt livsfarliga banor faktiskt som skördat sina offer, men mkt säkrare nu tack och lov.
På Nürburgring var det en av världens största tävling med historiska bilar, Oldtimer Grand Prix. HELT sanslöst mkt bilar, F1:or i olika åldrar DTM bilar och precis alla möjliga andra! Så sjukt stort område så det går inte att greppa, hela den banan är på 2,2mil, fatta liksom!! Kul att se även om jag blir uttråkad rätt snabbt haha, det blir jag med allt iof, måste ha någon diagnos ;) 
Det är iaf helt enorma summor på de där bilarna kan jag konstatera, 16 miljoner för en som faktiskt Andreas pappa och farbror varit med och byggt 1980, 20-25 miljoner dollar för en annan, alltså det är ju inte klokt kan jag tycka!! Ridsport är inte så farligt ändå haha! 
Nästa år är planen att Andreas ska vara med och köra med en F3:a, vi får väl se :) 
 
Spa-Francorchamps
Till och med F1:orna har det kämpigt i denna backe. Framgår inte på bild hur brant den verkligen är men det ligger i bergen så ni kan ju tänka er. 
 
Nürburgring
 
Så, nog om detta nu, borta bra men hemma absolut bäst! 
 
Full fart nu och jag inser att jag faktiskt har rätt mkt att göra, Rutan ska igång mer på allvar, Ellen är snart redan 5 månader och tycker att hon är väldigt vuxen och går mest med farbror Ragnar, självständig har hon varit hela tiden och att lämna henne är inga problem alls så det är bara att rida.
Raine går ju men inte för fullt liksom men han hålls ju igång och kommer väl få göra någon start till tänkte jag. Lilly tänkte jag också rida lite i höst så hon inte glömmer hur man gör, några veckors lätt jobb bara, kanske skutta över något litet hinder med, sen blir det ju helvila för hennes del, fölet är beräknad till mitten på maj.
Mini är 2,5 och inridning står för dörren, kommer börja hänga på henne och lite sådant nu i höst men kommer inte göra hela alltet själv för hon ska lyxigt nog iväg, men ja det blir full rulle verkligen! 
 
Så frågan är hur jag ska hinna med lyckosmyckena och änglarna, sa att jag gör detta året ut iaf, men kan ju såklart ha det kvar bara det att det kanske inte kan bli omgående leverans som jag har nu, det tar redan rätt mkt tid och ibland sitter jag med det långt ut på nätterna men det är skoj och jag är kvällsmänniska, men ja vi får se helt enkelt. 
 
Hur som så finns det massor med nyheter och jag föreslår som vanligt att ni går in på instagram @lyckosmycke och kollar, det går att göra även om ni inte har eget konto, kolla bara så ni kommer rätt för det finns ju huuur många liknande konton som helst nu, men ni ser direkt när ni kommit rätt (eller fel).
 
Har faktsikt äntligen fått tag på en tidigare favorit som sålde slut snabbt i början och som var omöjliga att få tag på, men med envist letande så har jag nu guldiga klöver igen, exakt likadana som de silvriga!! 
 
 
Sen en rolig bild på Alice bara, ute och nattar hästarna i bh och nitskärp, haha helt normalt här... 
 
 

Kommentera här: