Snabba ryck

Oj de dÀr fyndpaket gick hur snabbt som helst, hann inte ens lÀgga upp dem hÀr. NÄja det kommer nog fler sÄdana tillfÀllen.
 
Det finns en hel del Ànglar fÀrdiga för omgÄende leverans, finns i bÄde silver och guldigt utförande (spÀnne ingÄr sÄklart). Guldiga och silvriga klöver finns med. De smÄ glittriga pÀrlorna finns med i mÀngder nu! 
 
*3st för 100kr el 40kr st*
 
 
Rutan gick ett riktigt hoppass igÄr, hon har bara tagit enstaka sprÄng och lite bommar pÄ marken och sÄ, men igÄr fick hon göra ett helt pass liksom, hon var vÀldigt fin sÄ det var kul. Det ser nog dock inte klokt ut, hon Àr sÄ taggad och snyggt har hon ju aldrig gÄtt och tÀnker nog inte börja med heller ;) Men sprÄngen var bra :) 
 
Jag skulle vilja ha en ny sadel, eller prova iaf, en som gÄr upp lite mer bak utan att bli för djup i sitsen. Min Àr ju extremt platt, vilket jag behöver för att inte fÄ ont i mina SI leder och sÄ, men nÀr hon trycker pÄ och studsar runt med sin enorma kraft Àr det vÀldigt lÀtt att man kasar bak för mkt och far runt, vilket Àr dumt dÄ hon Àr en sÄdan som verkligen krÀver att man Àr med liksom annars blir det bara Ànnu mer tryck i maskineriet. Jag tÀnker lite att jag Àr lite otrÀnad och inte har nÄgra "Rutmuskler", hon krÀver lite mer Àn andra, och att det Àr ett övegÄende problem, men kan ocksÄ vara sÄ att det blivit mkt mer plats i sadeln eftersom jag gick ner sÄ pass förra Äret. Hur som helst Àr det en svÄr ekvation att lyckas med och de sadlar som Àr aktuella kostar ju runt 40 000 liksom, och de ligger tyvÀrr rÀtt högt beg med, runt 25 000, sÄ ja suck liksom, vi skjuter det pÄ framitden och trÀnar lite mer bÄlstyrka tror jag... 
 
 

Kommentera hÀr: