Snabba ryck

Oj de där fyndpaket gick hur snabbt som helst, hann inte ens lägga upp dem här. Nåja det kommer nog fler sådana tillfällen.
 
Det finns en hel del änglar färdiga för omgående leverans, finns i både silver och guldigt utförande (spänne ingår såklart). Guldiga och silvriga klöver finns med. De små glittriga pärlorna finns med i mängder nu! 
 
*3st för 100kr el 40kr st*
 
 
Rutan gick ett riktigt hoppass igår, hon har bara tagit enstaka språng och lite bommar på marken och så, men igår fick hon göra ett helt pass liksom, hon var väldigt fin så det var kul. Det ser nog dock inte klokt ut, hon är så taggad och snyggt har hon ju aldrig gått och tänker nog inte börja med heller ;) Men sprången var bra :) 
 
Jag skulle vilja ha en ny sadel, eller prova iaf, en som går upp lite mer bak utan att bli för djup i sitsen. Min är ju extremt platt, vilket jag behöver för att inte få ont i mina SI leder och så, men när hon trycker på och studsar runt med sin enorma kraft är det väldigt lätt att man kasar bak för mkt och far runt, vilket är dumt då hon är en sådan som verkligen kräver att man är med liksom annars blir det bara ännu mer tryck i maskineriet. Jag tänker lite att jag är lite otränad och inte har några "Rutmuskler", hon kräver lite mer än andra, och att det är ett övegående problem, men kan också vara så att det blivit mkt mer plats i sadeln eftersom jag gick ner så pass förra året. Hur som helst är det en svår ekvation att lyckas med och de sadlar som är aktuella kostar ju runt 40 000 liksom, och de ligger tyvärr rätt högt beg med, runt 25 000, så ja suck liksom, vi skjuter det på framitden och tränar lite mer bålstyrka tror jag... 
 
 

Kommentera här: