:)

Har inte sÄ mkt att skriva för tillfÀllet, att skriva om hur vÀdret Àr och sÄ Àr ju inte sÄ intressant ;) Men vi gÄr mot ljusare tider om nÄgon dag sÄ det Àr fint det! 
 
Det gÄr lite pÄ halvfart med hÀstarna nu i nÄgon vecka, eller Rut, de andra gör ju inte sÄ mkt ÀndÄ, men vi tar nÄgon runda i skogen i veckan eller pÄ ridbanan om underlaget tillÄter. TÀnkte spurta igÄng lite mer nÀsta vecka o se om jag kan fÄ till nÄgon trÀning med kanske. 
 
Det Àr ju vÀrldelöst ute nu dÄ vi fick rÀtt mkt snö, typ tvÄ dm, och det ligger kvar sÄ lÀnge hos oss och hinner inte töa bort och sÄ kommer det ny slaskigt osv.. SÄ jag köpte de dÀr nya huf flex till henne, funkar faktiskt riktigt bra! (Broddar har hon med sÄklart annars skulle vi slÄ ihjÀl oss)
 
Försöker hitta julstÀmning....
 
AlltsÄ igÄr morse, wow sÄ fint, -8 hade vi och det riktigt knarrade i snön, sen kom solen med, sÄn vinter vill vi ha! Varade bara nÄgra timmar dock haha, men fint var det!
 
Vi har en hÀst till som kom i fredags, lilla Felicita, en Rut i mindre format helt klart, de Àr vÀldigt lika till sÀttet och sÄklart blev de bÀstisar. Vi ska bara passa henne över jul och hon Àr vÀrldens lÀttaste sÄ en till mer eller mindre gör varken till eller frÄn. Hon kan passa pÄ att lÀra Rut ett och annat, 154cm hög och tÀvlat 1.55 med framgÄng, respekt liksom! 
 
MÄste lÀgga in denna bild pÄ Candy, hon ser helt kunglig ut dÀr! :) 
 
1 Ida-Karolina:

skriven

Intressant att höra om Huf Flexen, jag har ocksÄ köpt sÄdana men snön försvann hÀr innan jag hann sÀtta i dem... Min hÀst har rundskor fram ocksÄ sÄ Àr lite orolig att de inte passar.
Köpte du en speciell tÄng ocksÄ eller?
HÀrligt med snö och julstÀmning annars :)

Svar: Det borde passa ÀndÄ tycker jag :) Nej jag köpte inte verktyget, lite för snÄl för det ;) Nej men alltsÄ det Àr ju ett hutlöst pris för den sÄ vi sa att vi tillverkar en egen om det behövs. Men det gick rÀtt lÀtt utan, satte i ena sidan sen tog jag en hovkrats i öglan pÄ andra o drog den pÄ plats liksom, lyckades klÀmma dit en med bara hÀnderna, men det var lite stor risk att klÀmma sig dÄ mÀrkte jag ;)
equianna.blogg.se

Kommentera hÀr: