:)

Har inte så mkt att skriva för tillfället, att skriva om hur vädret är och så är ju inte så intressant ;) Men vi går mot ljusare tider om någon dag så det är fint det! 
 
Det går lite på halvfart med hästarna nu i någon vecka, eller Rut, de andra gör ju inte så mkt ändå, men vi tar någon runda i skogen i veckan eller på ridbanan om underlaget tillåter. Tänkte spurta igång lite mer nästa vecka o se om jag kan få till någon träning med kanske. 
 
Det är ju världelöst ute nu då vi fick rätt mkt snö, typ två dm, och det ligger kvar så länge hos oss och hinner inte töa bort och så kommer det ny slaskigt osv.. Så jag köpte de där nya huf flex till henne, funkar faktiskt riktigt bra! (Broddar har hon med såklart annars skulle vi slå ihjäl oss)
 
Försöker hitta julstämning....
 
Alltså igår morse, wow så fint, -8 hade vi och det riktigt knarrade i snön, sen kom solen med, sån vinter vill vi ha! Varade bara några timmar dock haha, men fint var det!
 
Vi har en häst till som kom i fredags, lilla Felicita, en Rut i mindre format helt klart, de är väldigt lika till sättet och såklart blev de bästisar. Vi ska bara passa henne över jul och hon är världens lättaste så en till mer eller mindre gör varken till eller från. Hon kan passa på att lära Rut ett och annat, 154cm hög och tävlat 1.55 med framgång, respekt liksom! 
 
Måste lägga in denna bild på Candy, hon ser helt kunglig ut där! :) 
 
1 Ida-Karolina:

skriven

Intressant att höra om Huf Flexen, jag har också köpt sådana men snön försvann här innan jag hann sätta i dem... Min häst har rundskor fram också så är lite orolig att de inte passar.
Köpte du en speciell tång också eller?
Härligt med snö och julstämning annars :)

Svar: Det borde passa ändå tycker jag :) Nej jag köpte inte verktyget, lite för snål för det ;) Nej men alltså det är ju ett hutlöst pris för den så vi sa att vi tillverkar en egen om det behövs. Men det gick rätt lätt utan, satte i ena sidan sen tog jag en hovkrats i öglan på andra o drog den på plats liksom, lyckades klämma dit en med bara händerna, men det var lite stor risk att klämma sig då märkte jag ;)
equianna.blogg.se

Kommentera här: