Heelg :)

Men vad underbart att det verkar ha lugnat sig med regnet, idag tittar till och med solen fram lite. Nu Àr det helg snart och dÄ Àr allt pÄ topp ;) 
Har varit en bra vecka ÀndÄ, torts trÄkigt besked med Alice, men det ska nog gÄ bra och den har inte vÀxt ngt mer nu dessa dagarna iaf. 
Rutan var topp nÀr jag hoppade henne i onsdags, hoppningen var lagom och hon var superduper enkel för mig att rida, hon Àr lite mer light nu faktiskt, hoppas det hÄller i sig sÄ det inte bara Àr för att hon har lite mindre muskler, hon börjar dock komma i fin form i kroppen igen nu. 
 
Black friday stressde ihjÀl mig haha, fy farao vad det dök upp mÄnga roliga erbjudande, svÄrt att motsÄ ibland, jag fick typ blunda, men vissa saker skulle jag ÀndÄ ha och vissa Àr julklappar, sÄ nu börjar dessa ramla in till höger och vÀnster typ :) Blev nÄgra riktigt bra fynd faktiskt, tex en dammsugare för halva priset som dessutom Àr superduper bra visade det sig, man blir lite skeptisk nÀr de kostar nÄgra hundralappar liksom, men bra för nu Àr det roligare att stÀda ;) Rambo duo nÀstan 1000kr billigare Àn ord pris! NU idag börjar dÄ julkalender med massa roliga saker hos flera, alltsÄ nej det Àr inte snÀllt haha! Men nu har jag inte mer jag ska ha, jo en fingrimma till Mini kanske, hon kommer hem i morgon lilla snÀckan :) 
 
I helgen ska jag nog försöka fÄ gjort nÄgra fler hötunnor, fy fasen vad bra den Àr, bÀsta idén alltsÄ, sÄ enkelt och hÄllbart med liksom, funkar verkligen kanon och hon gillar den verkligen med haha.
 
Blir bra till min vinröda kavaj tror jag :) 
 

Kommentera hÀr: