Heelg :)

Men vad underbart att det verkar ha lugnat sig med regnet, idag tittar till och med solen fram lite. Nu är det helg snart och då är allt på topp ;) 
Har varit en bra vecka ändå, torts tråkigt besked med Alice, men det ska nog gå bra och den har inte växt ngt mer nu dessa dagarna iaf. 
Rutan var topp när jag hoppade henne i onsdags, hoppningen var lagom och hon var superduper enkel för mig att rida, hon är lite mer light nu faktiskt, hoppas det håller i sig så det inte bara är för att hon har lite mindre muskler, hon börjar dock komma i fin form i kroppen igen nu. 
 
Black friday stressde ihjäl mig haha, fy farao vad det dök upp många roliga erbjudande, svårt att motså ibland, jag fick typ blunda, men vissa saker skulle jag ändå ha och vissa är julklappar, så nu börjar dessa ramla in till höger och vänster typ :) Blev några riktigt bra fynd faktiskt, tex en dammsugare för halva priset som dessutom är superduper bra visade det sig, man blir lite skeptisk när de kostar några hundralappar liksom, men bra för nu är det roligare att städa ;) Rambo duo nästan 1000kr billigare än ord pris! NU idag börjar då julkalender med massa roliga saker hos flera, alltså nej det är inte snällt haha! Men nu har jag inte mer jag ska ha, jo en fingrimma till Mini kanske, hon kommer hem i morgon lilla snäckan :) 
 
I helgen ska jag nog försöka få gjort några fler hötunnor, fy fasen vad bra den är, bästa idén alltså, så enkelt och hållbart med liksom, funkar verkligen kanon och hon gillar den verkligen med haha.
 
Blir bra till min vinröda kavaj tror jag :) 
 

Kommentera här: