Mer pärlor!

Ängeln som bara kostar 20kr! Stort spänne som passar fint och bra på väldigt mkt! Miniänglarna har ju mindre spänne och passar tyvärr inte på träns upptäckte jag, jo om man hänger dem på själva pinnen på spännet men det tycker jag är fruktansvärt fult så det är inget jag rekommenderar, säg isf hellre till så kan jag sätta stort spänne på ist (blir +3kr) om du vill kunna ha miniänglarna på träns. De var främst tänkt att hänga på någon dragkedja jacka/väst och dylikt, hänga i nyckelknippan eller på namnbrickan tex.
 
Massor med pärlor har kommit in som jag inte hunnit sätta ihop något med, men det kommer! Ska nog gå att göra fina änglar av dem nedan eller vad tror ni :)
 
Som ni ser så finns dessa vingar både i brons och silver.
 
Mail för att köpa: annadicksson@yahoo.se
 
 
 
 

MINIÄNGLAR

Miniänglar med bronsvingar och spänne på 14mm så det är ändå inte jättelitet. Finns i mängder av färger och kombinationer. Ska försöka numrera dem så det blir lättare att köpa! 15kr/st. 


Sen blev ju bronsvingarna succé så det finns att köpa igen, även antiksilver. Med stort spänne. Även dem finns i massor med färger! 20kr/st. 

Mera bilder kommer😃

Mail: annadicksson@yahoo.se för att köpa. 

reeegn

Fy farao för vädret idag, öhhh liksom... Stackars mina djur dom kommer dö, eller inte, men nästan ;) 
Köpte ett regnridtäcke på på Hööks i helgen, 150kr på rea, gräslig färg på ett täcke men passar Raine bra haha, och mitt förra regnridtäcke har jag slarvat bort, plus att jag har för mig att det inte var så bra. 
Gullig va :)
 
Perfekta grusvägar iaf i detta regnväder. Han är så vild gammelmannen, en riktig Mullekopia är han, huvet ner rumpan upp och räserfart, men det är ju bara kul, och bra att han håller igång min rygg nu när Rutis är mammaledig, annars va ett litet pass med henne bästa massagen för ryggraden ;)
 
 
På tal om Rutis, tror hon kommer få tidigare, det är eg 6v kvar nu, men har en känsla av att det blir lite tidigare, men ja det brukar jag ju ha, hialös som jag är, så går det över flera veckor istället... ;)
Hon har flyttat in i dubbelbox nu iaf, massor med spånpellets i botten sen kutterspån på det och sen ska jag vräka på med halm också såklart. Hon verkar nöjd iaf. 
 
 
Det har verkligen varit fullt upp i helgen med diverse beställningar och en hel del andra ärenden. 
Det är på väg in en held del nyheter också som jag tror ni kommer gilla. Sen så har jag tjockt flätat läder i natur igen, och även i mörkbrunt, och svart som tidigare. Ska lägga upp bilder!
 
Brickor med text mitt på ist för längs med kanten.