Mer pÀrlor!

Ängeln som bara kostar 20kr! Stort spĂ€nne som passar fint och bra pĂ„ vĂ€ldigt mkt! MiniĂ€nglarna har ju mindre spĂ€nne och passar tyvĂ€rr inte pĂ„ trĂ€ns upptĂ€ckte jag, jo om man hĂ€nger dem pĂ„ sjĂ€lva pinnen pĂ„ spĂ€nnet men det tycker jag Ă€r fruktansvĂ€rt fult sĂ„ det Ă€r inget jag rekommenderar, sĂ€g isf hellre till sĂ„ kan jag sĂ€tta stort spĂ€nne pĂ„ ist (blir +3kr) om du vill kunna ha miniĂ€nglarna pĂ„ trĂ€ns. De var frĂ€mst tĂ€nkt att hĂ€nga pĂ„ nĂ„gon dragkedja jacka/vĂ€st och dylikt, hĂ€nga i nyckelknippan eller pĂ„ namnbrickan tex.
 
Massor med pÀrlor har kommit in som jag inte hunnit sÀtta ihop nÄgot med, men det kommer! Ska nog gÄ att göra fina Ànglar av dem nedan eller vad tror ni :)
 
Som ni ser sÄ finns dessa vingar bÄde i brons och silver.
 
 
 
 
 

MINIÄNGLAR

MiniÀnglar med bronsvingar och spÀnne pÄ 14mm sÄ det Àr ÀndÄ inte jÀttelitet. Finns i mÀngder av fÀrger och kombinationer. Ska försöka numrera dem sÄ det blir lÀttare att köpa! 15kr/st. 

 
Sen blev ju bronsvingarna succĂ© sĂ„ det finns att köpa igen, Ă€ven antiksilver. Med stort spĂ€nne. Även dem finns i massor med fĂ€rger! 20kr/st. 
 
Mera bilder kommer😃
 
 

reeegn

Fy farao för vÀdret idag, öhhh liksom... Stackars mina djur dom kommer dö, eller inte, men nÀstan ;) 
Köpte ett regnridtÀcke pÄ pÄ Hööks i helgen, 150kr pÄ rea, grÀslig fÀrg pÄ ett tÀcke men passar Raine bra haha, och mitt förra regnridtÀcke har jag slarvat bort, plus att jag har för mig att det inte var sÄ bra. 
Gullig va :)
 
Perfekta grusvÀgar iaf i detta regnvÀder. Han Àr sÄ vild gammelmannen, en riktig Mullekopia Àr han, huvet ner rumpan upp och rÀserfart, men det Àr ju bara kul, och bra att han hÄller igÄng min rygg nu nÀr Rutis Àr mammaledig, annars va ett litet pass med henne bÀsta massagen för ryggraden ;)
 
 
PÄ tal om Rutis, tror hon kommer fÄ tidigare, det Àr eg 6v kvar nu, men har en kÀnsla av att det blir lite tidigare, men ja det brukar jag ju ha, hialös som jag Àr, sÄ gÄr det över flera veckor istÀllet... ;)
Hon har flyttat in i dubbelbox nu iaf, massor med spÄnpellets i botten sen kutterspÄn pÄ det och sen ska jag vrÀka pÄ med halm ocksÄ sÄklart. Hon verkar nöjd iaf. 
 
 
Det har verkligen varit fullt upp i helgen med diverse bestÀllningar och en hel del andra Àrenden. 
Det Àr pÄ vÀg in en held del nyheter ocksÄ som jag tror ni kommer gilla. Sen sÄ har jag tjockt flÀtat lÀder i natur igen, och Àven i mörkbrunt, och svart som tidigare. Ska lÀgga upp bilder!
 
Brickor med text mitt pÄ ist för lÀngs med kanten.