Alla hjärtans dag!

Åh hej vilken full fart det varit med framför allt armband och namnbrickor förra veckan och i helgen, så kul! Det kommer komma fler varianter på läderarmband. Har beställt hem mer tjockt flätat läder men i svart och lite lite smalare i mörkbrunt, hoppas det är lika fint som det förra i natur som tyvärr är slutsålt.
Jag är extremt kräsen på hur det ser ut med färgning och så, det förra tog jag i natur för att då kan man olja in det till den färg man själv vill ha plus att det blir mkt snyggare så, men som sagt slut även hos leverantören. Men det är ruskigt snyggt att kombinera med de platta läderarmbanden!
Här nedan oljat en gång, se skillnaden på bilden i förra inlägget.
 
 
Det allra bästa med det här, som egentligen var rätt otippat att jag skulle börja med haha, det är att jag får paket hem i lådan varje dag nästan! Så himla roligt att beställa hem nytt, men det finns så himla mkt så får försöka hålla det lite i styr haha ;) Men som sagt mer är på väg in, ska bara hinna sätta ihop nåt roligt av det med! :) 
Hittade vingar som jag inte visste att jag hade och höll på att slänga..! Gjorde några roliga varianter av dem, finns nog två kvar om någon är sugen på dem, endast 20kr styck!
 
Så här kan man få dem, med stort bronsspänne till
 
Måste berätta en EXTREMT ROLIG sak angående änglarna. Igår kom en kund på jobbet in med andan i halsen och ville ha fler änglar, han hade en sen 1,5 vecka tillbaka ca, och två dagar efter han fått den hade han vunnit 20 000kr på keno!! Alltså wow, så häftigt, nu ska han ha fler lite över allt haha! Måste jag använda i min marknadsföring sa jag, kan ju inte lova att det händer alla ;) men nu vet ni vad som KAN hända när man använder lyckosmycken! :) 
 
Fler änglar, 40kr/st eller 3st för 100kr
 
Här har vi några varienter av vanliga lyckosmycken, 60kr/st (utom lilla ängeln för 20kr), då ingår berlock. Mängdrabatt vid köp av flera samt fraktfritt vid köp av två el flera.
 
Idag är det ju dessutom alla hjärtans dag så alla som handlar idag kommer få en liten överraskning!!
 
 

Kommentera här: