Nya änglar, läder, kort och annat...

Nya änglar, en i guld/brunt- nånting, sjukt snygg är den! Sen har vi änglarnas ängel, med lite större diamantkjol och valfri berlock till det, eller liten bricka där de får plats ett par tre bokstäver, kanske fyra t.o.m. 50kr kostar den ink berlocken! Den andra (fast utan berlock) kostar som de vanliga änglarna 40kr/st eller 3st för 100kr (diamantängeln räknas inte in i det erbjudandet).
 
 
Här har vi färgerna till läderarmbanden, överst koppar, valnöt, brun, brons. Koppar och brons är i metallic och kostar endast 30kr/st. Valnöt och brun kostar 50kr och det är rysligt billigt!! Högkvalitativt europeiskt läder även detta och likadant svart är på väg hem med. PERFEKTA presenten att ge bort!! Snart är det allahjärtansdag så skynda att beställ!! Underst har vi ett färdigt i brunt. De andra på bilderna är koppar och brons.
 
 
Det finns även mindre berlocker för 20kr/st som passar perfekt att sätta lite överallt, kommer i en fin liten påse och 50% går till cancerfonden. 
 
 
Armbanden kommer även dem i en fin påse!
 
 
Men från och med nu kör vi nya kort, tyvärr då jag egentligen gillade de vita bättre. Men blev lite tvungen att byta då en annan gjorde exakt likadana som mina, himla tråkigt, varför vill man ha det ens liksom, man vill ju göra egna saker och hitta på egna designer, det är ju det som är vitsen liksom!
 
 
Sen har vi här nedan lite förslag på olika berlocker till armbanden, saknas på bilden gör prinsesskronan, den andra klövern, V-tecknet, ängeln och fjärilen som jag har på de rosa arbanden. På brickorna och silverringen kan man såklart få valfri text stansad.
 
 
Som vanligt, maila annadicksson@yahoo.se om ni vill köpa eller för frågor! 
 

Kommentera här: