reeegn

Fy farao för vÀdret idag, öhhh liksom... Stackars mina djur dom kommer dö, eller inte, men nÀstan ;) 
Köpte ett regnridtÀcke pÄ pÄ Hööks i helgen, 150kr pÄ rea, grÀslig fÀrg pÄ ett tÀcke men passar Raine bra haha, och mitt förra regnridtÀcke har jag slarvat bort, plus att jag har för mig att det inte var sÄ bra. 
Gullig va :)
 
Perfekta grusvÀgar iaf i detta regnvÀder. Han Àr sÄ vild gammelmannen, en riktig Mullekopia Àr han, huvet ner rumpan upp och rÀserfart, men det Àr ju bara kul, och bra att han hÄller igÄng min rygg nu nÀr Rutis Àr mammaledig, annars va ett litet pass med henne bÀsta massagen för ryggraden ;)
 
 
PÄ tal om Rutis, tror hon kommer fÄ tidigare, det Àr eg 6v kvar nu, men har en kÀnsla av att det blir lite tidigare, men ja det brukar jag ju ha, hialös som jag Àr, sÄ gÄr det över flera veckor istÀllet... ;)
Hon har flyttat in i dubbelbox nu iaf, massor med spÄnpellets i botten sen kutterspÄn pÄ det och sen ska jag vrÀka pÄ med halm ocksÄ sÄklart. Hon verkar nöjd iaf. 
 
 
Det har verkligen varit fullt upp i helgen med diverse bestÀllningar och en hel del andra Àrenden. 
Det Àr pÄ vÀg in en held del nyheter ocksÄ som jag tror ni kommer gilla. Sen sÄ har jag tjockt flÀtat lÀder i natur igen, och Àven i mörkbrunt, och svart som tidigare. Ska lÀgga upp bilder!
 
Brickor med text mitt pÄ ist för lÀngs med kanten.
 
1 Ellen - tÀvlingsryttare:

skriven

Åh sĂ„ fina brickor!

Svar: Tack sĂ„ mkt!😃
equianna.blogg.se

Kommentera hÀr: