reeegn

Fy farao för vädret idag, öhhh liksom... Stackars mina djur dom kommer dö, eller inte, men nästan ;) 
Köpte ett regnridtäcke på på Hööks i helgen, 150kr på rea, gräslig färg på ett täcke men passar Raine bra haha, och mitt förra regnridtäcke har jag slarvat bort, plus att jag har för mig att det inte var så bra. 
Gullig va :)
 
Perfekta grusvägar iaf i detta regnväder. Han är så vild gammelmannen, en riktig Mullekopia är han, huvet ner rumpan upp och räserfart, men det är ju bara kul, och bra att han håller igång min rygg nu när Rutis är mammaledig, annars va ett litet pass med henne bästa massagen för ryggraden ;)
 
 
På tal om Rutis, tror hon kommer få tidigare, det är eg 6v kvar nu, men har en känsla av att det blir lite tidigare, men ja det brukar jag ju ha, hialös som jag är, så går det över flera veckor istället... ;)
Hon har flyttat in i dubbelbox nu iaf, massor med spånpellets i botten sen kutterspån på det och sen ska jag vräka på med halm också såklart. Hon verkar nöjd iaf. 
 
 
Det har verkligen varit fullt upp i helgen med diverse beställningar och en hel del andra ärenden. 
Det är på väg in en held del nyheter också som jag tror ni kommer gilla. Sen så har jag tjockt flätat läder i natur igen, och även i mörkbrunt, och svart som tidigare. Ska lägga upp bilder!
 
Brickor med text mitt på ist för längs med kanten.
 
1 Ellen - tävlingsryttare:

skriven

Åh så fina brickor!

Svar: Tack så mkt!😃
equianna.blogg.se

Kommentera här: