Snyggt ska det va, och hållbart!

Änglarna går att få med matchande huvud till, säg till om ni vill ha det annars finns det de genomskinliga krackelerade och de skimrade vita som standard. Mina änglar har större spänne på 15-16mm för att de ska passa snyggt på träns, de har passat på alla jag provat och då fäster jag dem på sidan av ett spänne på tränset inte på pinnen på spännet, för det är verkligen inte snyggt tycker jag, det är liksom det som är poängen att de ska va snyggt, inte nåt himpaimpa, så därför använder jag mig av de större och även starkare spännena, snyggt och hållbart!
 
 
Fick förfrågan om ett roligt uppdrag för ett litet tag sedan och självklart tackade jag ja!
 
Så nu kommer dessa blå/gula lyckosmycke pryda ett gäng på CIC** EM i Tongeren Belgien i sommar.
Det är det som förr hette lantliga EM i fälttävlan och de är 8 ryttare totalt som representerar Sverige, 6 lagryttare. Utöver individuell dressyr, terräng och hoppning kommer det ridas en lagdressyr där dessa sex ekipage genomför en kadrilj, avdelningsridning, där ställs det bl.a. stort krav på att samtliga ska ha så lika utrustning som möjligt. Vi hoppas att dessa kan bringa lite extra tur och lycka, och matchande blir de ju!!
Håller tummarna för dem och det ska bli så kul att se dessa i internationellt sammanhang! :)
 
 
Nytt armband i rosa mix, kan fås med annan berlock med om man vill det, fyrklöver, gunghäst, hundtass, prinsesskrona, fjäder, ängel, bricka med text osv... 50kr/st. Mail: annadicksson@yahoo.se
 
 

Kommentera här: