solSOLsol

Wow wow vädret igår och idag, underbart!!
Hästarna njuter så. Lilly och Mini är lite nippriga, ja mest Lilly, hon är som ett popcorn i boxen!! Häromkvällen släppte jag minsann ut dem igen när de varit inne en stund för hon var helt tossig, energin bara sprutar om henne!
Lilly har fått på sig dojor nu, hon blev öm förra vändan när det var hårt i marken sen gick det inte över riktigt och hon hade rätt kort steg, hon har ju tyvärr ingen gång över huvudtaget men det kanske kan bli lättre bättre nu, och såklart slippa bli öm när det är hårt. Det gick rätt bra att få på dem, ena bak va lite jobbig först men jag har världens bästa hovslagare så det löste sig och hon lärde sig, så är hon mkt bättre till skillnad från Rut, det går att säga till och hon lyssnar, Rutis damen blir ju lite kränkt (det är modernt har hon hört) om man säger till henne och då dör hon hellre än att göra det man ber henne om, men det är ju Rut det, hon är lite one of a kind som nog de flesta vet vid detta laget ;)
 
På tal om Rutan.. För att hon är så söt och vädret är underbart!
 
 
Kolla här när Raine lånar Rutans täcke haha!! Giraffhals v/s grishals.. Han behöver ju inte frysa om öronen iaf!!
 
 
Kolla denna nya varianten av lyckoängel, oj vad jag gillar den! :) 25kr/st och pärlan är lite större och helt fantastisk!! Stort spänne med så den passar nästan överallt, går att fås med ännu större så passar den även på grövre ringar som på grimmor tex.
 
 
 
 

Kommentera här: