/*/*/

Lilly ska börja ridas lite smått nu igen snart tänkte jag, sen ska hon iväg på utbildning och evt matchning mot 3årstest, det är inte säkert jag låter henne gå det men man kan ju matcha mot det iaf. 
 
Sen kom jag häromdagen på att det börjar bli dags att fundera på hingstval lite närmare igen, om jag väljer att betäcka henne men det lutar åt det såklart.
Jag har en liten lista som jag väger för och mot på, men i dagsläget lutar det mot Mylord Carthago fortfarande, om det är möjligt. Det var egentligen mitt förstaval till Rut men vågade inte chansa med fryst där och då, nu i efterhand ångrar jag lite att jag inte gjorde det iaf för det är nog helt klart bästa matchen till henne tror jag, eller skulle kunna va det, man vet ju aldrig... Men jag tror såklart det blir super med Emmerton med :) 
 
Mer på min lista har jag Clicken, Conthargos, Comfortuna gillar jag mkt men han har ju flyttat nu men finns väl på fryst tror jag. Sen gillar jag Mr Vain mkt, han har gång och han är mindre och borde även ge lite mindre än de andra jag har på listan (lilly är rätt hög redan). Bengt Nabab utveckalade sig väldigt fint förra året och ja det är väl sådant blod hon saknar i sin stam om man ska tänka så. 
 
Comme il Faut är såklart av intresse, hade jag velat lägga på Rut, men tror inte Ratina hade kunnat väga upp så mkt utan att det andra kockot hade nog tagit över istället i den kombon haha. Hade nog varit bättre på Lilly isf. 
 
Lordanos, hade kunnat bli riktigt bra tror jag.. 
 
Men jag ska vänta och se såklart, det kommer ju dyka upp fler roliga och spännande nya förhoppningsvis. Men det är rätt kul att fundera och planera :) 
 
 

Kommentera här: