/*/*/

Lilly ska börja ridas lite smÄtt nu igen snart tÀnkte jag, sen ska hon ivÀg pÄ utbildning och evt matchning mot 3Ärstest, det Àr inte sÀkert jag lÄter henne gÄ det men man kan ju matcha mot det iaf. 
 
Sen kom jag hÀromdagen pÄ att det börjar bli dags att fundera pÄ hingstval lite nÀrmare igen, om jag vÀljer att betÀcka henne men det lutar Ät det sÄklart.
Jag har en liten lista som jag vÀger för och mot pÄ, men i dagslÀget lutar det mot Mylord Carthago fortfarande, om det Àr möjligt. Det var egentligen mitt förstaval till Rut men vÄgade inte chansa med fryst dÀr och dÄ, nu i efterhand Ängrar jag lite att jag inte gjorde det iaf för det Àr nog helt klart bÀsta matchen till henne tror jag, eller skulle kunna va det, man vet ju aldrig... Men jag tror sÄklart det blir super med Emmerton med :) 
 
Mer pÄ min lista har jag Clicken, Conthargos, Comfortuna gillar jag mkt men han har ju flyttat nu men finns vÀl pÄ fryst tror jag. Sen gillar jag Mr Vain mkt, han har gÄng och han Àr mindre och borde Àven ge lite mindre Àn de andra jag har pÄ listan (lilly Àr rÀtt hög redan). Bengt Nabab utveckalade sig vÀldigt fint förra Äret och ja det Àr vÀl sÄdant blod hon saknar i sin stam om man ska tÀnka sÄ. 
 
Comme il Faut Àr sÄklart av intresse, hade jag velat lÀgga pÄ Rut, men tror inte Ratina hade kunnat vÀga upp sÄ mkt utan att det andra kockot hade nog tagit över istÀllet i den kombon haha. Hade nog varit bÀttre pÄ Lilly isf. 
 
Lordanos, hade kunnat bli riktigt bra tror jag.. 
 
Men jag ska vÀnta och se sÄklart, det kommer ju dyka upp fler roliga och spÀnnande nya förhoppningsvis. Men det Àr rÀtt kul att fundera och planera :) 
 
 

Kommentera hÀr: