massa bilder

Åkte på bihåleinflammation som nu övergått i mer vanlig förkylning. Men fy farao bihålorna alltså, vad ont det kan göra, sen packa lite höpåsar på det alltså, rena döden... Har aldrig någonsin haft problem med bihålorna förut men haft det nu på relativt kort tid två gånger, jag är ganska säker på att det är den där biologiska medicinen som ställer till det, och jag orkar snart inte med alla diverse grejer som dyker upp hela tiden, den där är verkligen pest eller kolera. Sen och andra sidan kan jag ju minnas tillbaka till när jag har inflammation i lederna och knappt kan gå eller ens klä på mig själv, det är ju ingen hit, men hur kul är det att må skrutt på många vis och inte orka göra något...
 
Rutis har fått ett nytt täcke, hittade på rea till jättebra pris ink frakt :) Hon fick 250g och så gick jag upp en halv storlek, hela hon har liksom växt nu så allt sitter lite tajt. Så kan man sätta i liner sen till nästa vinter (denna är ju typ över, peppar peppar), rätt bra system det faktiskt, hon har ju så i sitt duo, men Raine får nog låna det nu för det är tjockare och han är klippt och frusen, han har ett supreme men någon har gjort ett hål i det, tror det är han själv faktiskt när Sally hade det förra vintern. 
 
 
Den stora "diamanten" finns i silverutförande med så ni vet. Sen finns det en jättestor handgjord indonesisk pärla med gulddetaljer som är så snygg och sticker ut lite extra, den får man dock beställa då de pärlorna är lite dyrare och inte finns så många av.
Slänger upp ett gäng bilder här på lite diverse eftersom ni utan instagram missar en hel del.
 
 
Änglarna är ju favoriter alltså, hade ju inte tänkt göra sådana ens men får beställa hem nya hela tiden, men det är ju bara kul :) 
 
Gör som vanligt om ni vill köpa eller undrar något, maila annadicksson@yahoo.se eller kontakta mig på annat vis. Mängdrabatt ges såklart och det är fraktfritt vid köp av två eller flera, annars 10kr.
 
 
 
 
1 Ellen - tävlingsryttare:

skriven

Åh så fina saker!

Svar: Tack så mkt!😃
equianna.blogg.se

Kommentera här: