sorgligt

Åh vet ni, det var sorgligare än vad jag trodde, vilken trasig människa det måste va. Sitter med flera olika konton och kommenterar sina egna inlägg och "köper" sina egna grejer, man vill skratta men det är fasen sorgligt alltså. (se föregående inlägg för att förstå vad det handlar om)
 
Idag har hon dessutom stulit bilder från en annan, så himla trist människa.
Det är ett påhittat namn bakom hennes konto men jag har ju lite detektivskills haha, så nu har jag fått det bekräftat vem det är som egentligen ligger bakom detta. Krånglar man in sig så här så avslöjar man sig till sist, jag tackar för underhållningen, men som sagt, sorgligt... :/
 
Nu skiter vi i glowii, flera har kommit på henne så hon har grävt sin egen grav så att säga, det brukar bli så, karma typ :) 
 
Några utav mina ser ni här nedan iaf, glitteränglarna går som smör i solsken och det är väldigt kul såklart (nu tar det en timme sen har någon annan skrivit exakt så haha).
 
Den ljusgula pärlan är ny och det kan nog bli lite roliga kombinationer med den. 
 
Gör som vanligt, maila mig för beställning eller förslag på hur ni vill ha det så fixar jag det :)
annadicksson@yahoo.se eller kontakta mig på annat vis, DM på instagram, messenger eller sms...
 
 
 
 
 
 
 
 
1 Anonym:

skriven

Åh vad fin "tavlan" var som du hänger lyckosmyckena på✊🏽😍 Vart har du köpt den?😃 Tänkte det kunde varit snyggt att hänga mina armband på, jag är ju ett sånt armbandsfreak haha;)

Kommentera här: