sorgligt

Åh vet ni, det var sorgligare Ă€n vad jag trodde, vilken trasig mĂ€nniska det mĂ„ste va. Sitter med flera olika konton och kommenterar sina egna inlĂ€gg och "köper" sina egna grejer, man vill skratta men det Ă€r fasen sorgligt alltsĂ„. (se föregĂ„ende inlĂ€gg för att förstĂ„ vad det handlar om)
 
Idag har hon dessutom stulit bilder frÄn en annan, sÄ himla trist mÀnniska.
Det Àr ett pÄhittat namn bakom hennes konto men jag har ju lite detektivskills haha, sÄ nu har jag fÄtt det bekrÀftat vem det Àr som egentligen ligger bakom detta. KrÄnglar man in sig sÄ hÀr sÄ avslöjar man sig till sist, jag tackar för underhÄllningen, men som sagt, sorgligt... :/
 
Nu skiter vi i glowii, flera har kommit pÄ henne sÄ hon har grÀvt sin egen grav sÄ att sÀga, det brukar bli sÄ, karma typ :) 
 
NÄgra utav mina ser ni hÀr nedan iaf, glitterÀnglarna gÄr som smör i solsken och det Àr vÀldigt kul sÄklart (nu tar det en timme sen har nÄgon annan skrivit exakt sÄ haha).
 
Den ljusgula pÀrlan Àr ny och det kan nog bli lite roliga kombinationer med den. 
 
Gör som vanligt, maila mig för bestÀllning eller förslag pÄ hur ni vill ha det sÄ fixar jag det :)
annadicksson@yahoo.se eller kontakta mig pÄ annat vis, DM pÄ instagram, messenger eller sms...
 
 
 
 
 
 
 
 
1 Anonym:

skriven

Åh vad fin "tavlan" var som du hĂ€nger lyckosmyckena pĂ„âœŠđŸœđŸ˜ Vart har du köpt den?😃 TĂ€nkte det kunde varit snyggt att hĂ€nga mina armband pĂ„, jag Ă€r ju ett sĂ„nt armbandsfreak haha;)

Kommentera hÀr: