Underbart väder

Wow vädret idag alltså!! Känns som vår verkligen, tänk om det inte blir någon mer vinter, fantastiskt lindrigt vi kom undan i år isf... :)
 
Jag har hittat en thaivagn, i Vinslöv, och jag tror det till och med skulle kunna va den vagn som stod här borta ett tag innan. För er som inte vet så är jag lite beroende av thaimat, stark ska den va, och det va den i denna vagn som var här kan jag säga, men så flyttade den helt plötsligt och mitt liv rasade totalt, haha nej men typ.... Så förra året någon gång hittade jag denna då men har inte provat förrän nu, starkt gott och bra, som sagt så kulle det kunna va samma faktiskt, lyckan är total, men det är lite halvlångt att köra för att handla lunch haha, men vad gör man inte liksom ;)
 
 
På tal om mat, flera har undrat om Hay- baren, om den är bra, och ja den är väldigt bra om höet får ligga kvar i den haha! Rutis är lite stressad tror jag av att ha så mkt hö, hon har ju haft fri tillgång länge nu, och då kastar hon ut det sen äter hon inte det när det kommer på golvet. Det var lite därför jag ville ha en sån till henne med, får hon normala portioner gör hon inte så men poängen är ju att man kan fylla riktigt mkt i den så hon har hela tiden, men det va inget som passade henne tydligen, så nu får hon lite i den och sen fullproppat hönät som hon älskar att stå och pilla i.
Men ja annars är den som sagt bra, men det är väldigt enkelt för dem att kasta ut höet om de vill det.
Tror hon gör det lite för hon börjar bli uttråkad med, för hon kastar ut det och sen tittar hon på mig så kommer ju jag farandes och lägger i det igen, mkt skoj, hon gjorde tyvärr samma med sin 20- liters vattenspann, bara lyfte den rakt upp och oops så va det översvämning, lyfte upp stolpar i hagen och lite sådant trix. Hon fick börja på mammayoga (springa lös på ridbanan och skutta över bommar) så gick detta trams över tack och lov (förutom att kasta med höet då).
Det här med mammaledighet är nog inget för henne egentligen om man ska va ärlig även om hon ändå verkar gilla mammamoodet emellanåt.
 
 
 
1 Ellen - tävlingsryttare :

skriven

Så fint träns!

Kommentera här: