Rut-Ellen

Inga klämdagar för oss inte, full fart som vanligt! 
Fått massa gjort i helgen iaf, bla tippen x 2, tömt ur en garagedel i traktorgaret, vet inte riktigt vad det var där egentligen, typ damm? Några gamla utemöbler och nåt mer men det blev ändå rätt mkt, och ensilageplast som vanligt, blir mkt från stallet foder och spån säckar och sådant, jag vill gärna tömma ofta så det inte blir så mkt som ligger och skräpar. Skönt när det är gjort iaf. 
Klippt buskar, häckar och gräs med, och fixat med lite blommor och rabatter och sådant, men det tar aldrig slut, det är konstant underhåll denna årstid, behöver tvätta plattorna och rensa lite mer i två andra rabatter med....
 
Fint nu och det är ju så sjukt fint med rapsfält, synd de inte varar hela sommaren!
 
 
 
Gissa vem som var på rymmen förra veckan när jag kom hem efter jobbet! Precis som Rutan när hon var föl, men hon gick tillbaka in igen iaf efter hon hälsat på grannarna och lite sådant. Man kan ju tro vi har dåliga staket och dåligt med ström, men nej det har vi inte, sjukt mkt ström och till Rutan hade vi FEM trådar och hon tog sig ändå ut, utan att fördärva något, otroligt, måste finnas en ponnygen i dessa!
 
 
Tror jag ska döpa henne till Rut-Ellen, kan man det? 
 
 
Rutan har fått jogga runt några gånger och hon känns fin och precis som vanligt :)
 
 
Hon fick ett nytt schabrak i morsdagspresent, väldigt glad blev hon ;)
 
 
Raine stjärnan :)
 
 
Minikorven, (Snow Contendra NHS e: Contendro I- Elmshorn- Irco Marco - Utrillo) världens coolaste häst, så himla häftig är hon! Inridning till hösten, tjo vad tiden går snabbt!
 
 
 
Änglarna går på högtryck just nu, kul, så skynda om ni vill köpa! Mail: annadicksson@yahoo.se eller kontakta mig på annat vis. På instagram @lyckosmycke finns alla bilder!! 
 
 
 
Har tagit hem några sådana här förgyllda pärlor med rhinstonestenar, även spännet är förgyllt i 14k. De kostar 50k/st, meddela så fort som möjligt om ni vill köpa en sådan för att ha första tjing!! Kan även ta hem fler men då blir det lite väntetid. Dessa går utmärkt att kombinera med liten bricka om man vill det.
 
 
 
1 Ida:

skriven

Hej!
Vilket smörjmedel använder du till sadel och träns? Jag är på jakt efter något bra :)

Svar: Jag använder alla möjliga, men favorit är Butets o även Antarés tvål, o Butets balsam. Sen använder jag tex stübbens tvål, Veredus, o horsemans one step bl.a., men som sagt så tycker jag Butettvålen är bäst. 😃👍🏼
equianna.blogg.se

Kommentera här: