jippi regn

Fick gödning i sommarhagen igår så det är ju perfekt med lite regn nu, eller ja det hade han väl lite koll på antar jag, jättebra iaf!
 
Jag är helt fördärvad i kroppen, vi gav oss på en gammal "rabatt", eller jag tror det varit något sådant en gång i tiden för det kom upp någon slags blomma och så men mest var det nässlor och ogräs.
Har velat fixat denna hörna många gånger men aldrig blivit färdig till det, men i lördags så jäklar fick jag fart. Men blev så kass i kroppen, nu är det lite bättre men jag går/gick som jag brutit höfterna eller nåt (lite överdrift) eller åtminstone skitit på mig, migrän fick jag med såklart, i två dagar, skit är det, men som sagt börjar bättra mig. 
Hörnan blev bra iaf och flera olika perenner är planterade, har dock liiite svårt att se framför mig hur det ska bli då det kommer ta tid innan de har brett ut sig och så.
 
Före och efter bild, inte helt klart på efterbilden, några växter till och någon buske, lite påskliljor och penseer är där med nu, och såklart stenar runt hela ska dit. 
"Hundkojan" ska bort, huset och grunden ska målas också i sommar.
 
 
Typ nåt sånt här blir det, eller jag har ingen aning egentligen haha, är inte alls så värts bra på blommor och växter...
 
 
 

Wow

Eld i baken väder! Underbart, det behövs!🤗☀️☀️🤗 Sol alltså, om man får sån energi! Har MASSOR jag vill ha gjort i helgen!!


Nu har jag ÄNTLIGEN bruna glitteränglar igen!! Många som väntat på det! Även ljust silver finns inne igen.

DESSUTOM finns det nu guldvingar, och jag gillar dem så!

Vad tycker ni!?😃

40kr/st eller 3st för 100kr precis som på de silvriga! (De vanliga silvriga o de i brons finns fortfarande)

Mail: annadicksson@yahoo.se för att köpa eller kontakta mig på annat vis!

Trevlig helg!🌸🌷🌸

*

Nyckelring med tjock fin och rejäl bricka, 25kr.
 
 
Miniänglar med lite större spänne, 20kr/st. Mindre spännet så kostar de 15kr/st.
 
 
Små minibrickor som är fint till att sätta på smyckena, de ovala får det plats fyra bokstäver på och de runda små supersöta två bokstäver, perfekta till initialer med andra ord, också väldigt snyggt med bara en bosktav på!
 
 
Vanliga glitteränglar, finns i massor med färger och ÄNTLIGEN så är det på väg hem bruna igen!! Även ljust silver, de är äckså poppis! 40kr/st eller 3st för 100kr.