jippi regn

Fick gödning i sommarhagen igÄr sÄ det Àr ju perfekt med lite regn nu, eller ja det hade han vÀl lite koll pÄ antar jag, jÀttebra iaf!
 
Jag Àr helt fördÀrvad i kroppen, vi gav oss pÄ en gammal "rabatt", eller jag tror det varit nÄgot sÄdant en gÄng i tiden för det kom upp nÄgon slags blomma och sÄ men mest var det nÀsslor och ogrÀs.
Har velat fixat denna hörna mÄnga gÄnger men aldrig blivit fÀrdig till det, men i lördags sÄ jÀklar fick jag fart. Men blev sÄ kass i kroppen, nu Àr det lite bÀttre men jag gÄr/gick som jag brutit höfterna eller nÄt (lite överdrift) eller Ätminstone skitit pÄ mig, migrÀn fick jag med sÄklart, i tvÄ dagar, skit Àr det, men som sagt börjar bÀttra mig. 
Hörnan blev bra iaf och flera olika perenner Àr planterade, har dock liiite svÄrt att se framför mig hur det ska bli dÄ det kommer ta tid innan de har brett ut sig och sÄ.
 
Före och efter bild, inte helt klart pÄ efterbilden, nÄgra vÀxter till och nÄgon buske, lite pÄskliljor och penseer Àr dÀr med nu, och sÄklart stenar runt hela ska dit. 
"Hundkojan" ska bort, huset och grunden ska mÄlas ocksÄ i sommar.
 
 
Typ nÄt sÄnt hÀr blir det, eller jag har ingen aning egentligen haha, Àr inte alls sÄ vÀrts bra pÄ blommor och vÀxter...
 
 
 

Wow

Eld i baken vĂ€der! Underbart, det behövs!đŸ€—â˜€ïžâ˜€ïžđŸ€— Sol alltsĂ„, om man fĂ„r sĂ„n energi! Har MASSOR jag vill ha gjort i helgen!!

 
Nu har jag ÄNTLIGEN bruna glitterĂ€nglar igen!! MĂ„nga som vĂ€ntat pĂ„ det! Även ljust silver finns inne igen.
 
DESSUTOM finns det nu guldvingar, och jag gillar dem sÄ!
 
Vad tycker ni!?😃
 
 
Trevlig helg!đŸŒžđŸŒ·đŸŒž
 

*

Nyckelring med tjock fin och rejÀl bricka, 25kr.
 
 
MiniÀnglar med lite större spÀnne, 20kr/st. Mindre spÀnnet sÄ kostar de 15kr/st.
 
 
SmÄ minibrickor som Àr fint till att sÀtta pÄ smyckena, de ovala fÄr det plats fyra bokstÀver pÄ och de runda smÄ supersöta tvÄ bokstÀver, perfekta till initialer med andra ord, ocksÄ vÀldigt snyggt med bara en bosktav pÄ!
 
 
Vanliga glitterĂ€nglar, finns i massor med fĂ€rger och ÄNTLIGEN sĂ„ Ă€r det pĂ„ vĂ€g hem bruna igen!! Även ljust silver, de Ă€r Ă€cksĂ„ poppis! 40kr/st eller 3st för 100kr.