jippi regn

Fick gödning i sommarhagen igÄr sÄ det Àr ju perfekt med lite regn nu, eller ja det hade han vÀl lite koll pÄ antar jag, jÀttebra iaf!
 
Jag Àr helt fördÀrvad i kroppen, vi gav oss pÄ en gammal "rabatt", eller jag tror det varit nÄgot sÄdant en gÄng i tiden för det kom upp nÄgon slags blomma och sÄ men mest var det nÀsslor och ogrÀs.
Har velat fixat denna hörna mÄnga gÄnger men aldrig blivit fÀrdig till det, men i lördags sÄ jÀklar fick jag fart. Men blev sÄ kass i kroppen, nu Àr det lite bÀttre men jag gÄr/gick som jag brutit höfterna eller nÄt (lite överdrift) eller Ätminstone skitit pÄ mig, migrÀn fick jag med sÄklart, i tvÄ dagar, skit Àr det, men som sagt börjar bÀttra mig. 
Hörnan blev bra iaf och flera olika perenner Àr planterade, har dock liiite svÄrt att se framför mig hur det ska bli dÄ det kommer ta tid innan de har brett ut sig och sÄ.
 
Före och efter bild, inte helt klart pÄ efterbilden, nÄgra vÀxter till och nÄgon buske, lite pÄskliljor och penseer Àr dÀr med nu, och sÄklart stenar runt hela ska dit. 
"Hundkojan" ska bort, huset och grunden ska mÄlas ocksÄ i sommar.
 
 
Typ nÄt sÄnt hÀr blir det, eller jag har ingen aning egentligen haha, Àr inte alls sÄ vÀrts bra pÄ blommor och vÀxter...