*

Skön helg, fint vÀder speciellt i lördags! FÄtt massa bra gjort, Àlskar vÄren och det bara poppar upp sÄ mkt projekt i mitt huvud. Har tyvÀrr vÀldigt mÄnga nu bara, men det Àr ju bra :) Men som vanligt vill jag ha allt gjort samtidigt men det Àr ju omöjligt.
 
Rutan nÀrmar sig fölning, det Àr tre veckor kvar egentligen men tror fortfarande att den kommer tidigare. Jag har fÄtt tid till min ena undersökning just den dagen det Àr berÀknad fölning, sÄ dÀrför hoppas jag den tittar ut lite tidigare. Min lÀkare skickade mig till Lund just för att inte fÄ sÄ lÄng vÀntetid sÄ vill inte behöva Àndra den tiden liksom. 
 
Har pendlat det till sto nu pÄ sista tiden, eller ja nÀstan hela, det va mest hingst i början och lite varannan gÄng ett tag haha, litar inte pÄ det dÀr lÀngre sÄ det ska med bli spÀnnande, lÀst att det Àr bara sista tiden man kan lita pÄ vad det visar sÄ isf ska det va ett sto, men jag har ju pendlat tvÀrtom innan men det var ju inte sÄ sent i drÀktigheten sÄ kanske dÀrför det blev fel dÄ.... Det spelar ingen roll faktiskt kan jag kÀnna, men det Àr spÀnnande sÄklart!
 
 
 
Lite snabbt testknoppad Lilly,de Àr dubbelt sÄ stora som de ska vara ifall ni undrar ;) Skulle bara se om det fanns en möjlighet över huvudtaget... Extrem ponnyman har hon! 
 
 
 

Kommentera hÀr: