*

Skön helg, fint väder speciellt i lördags! Fått massa bra gjort, älskar våren och det bara poppar upp så mkt projekt i mitt huvud. Har tyvärr väldigt många nu bara, men det är ju bra :) Men som vanligt vill jag ha allt gjort samtidigt men det är ju omöjligt.
 
Rutan närmar sig fölning, det är tre veckor kvar egentligen men tror fortfarande att den kommer tidigare. Jag har fått tid till min ena undersökning just den dagen det är beräknad fölning, så därför hoppas jag den tittar ut lite tidigare. Min läkare skickade mig till Lund just för att inte få så lång väntetid så vill inte behöva ändra den tiden liksom. 
 
Har pendlat det till sto nu på sista tiden, eller ja nästan hela, det va mest hingst i början och lite varannan gång ett tag haha, litar inte på det där längre så det ska med bli spännande, läst att det är bara sista tiden man kan lita på vad det visar så isf ska det va ett sto, men jag har ju pendlat tvärtom innan men det var ju inte så sent i dräktigheten så kanske därför det blev fel då.... Det spelar ingen roll faktiskt kan jag känna, men det är spännande såklart!
 
 
 
Lite snabbt testknoppad Lilly,de är dubbelt så stora som de ska vara ifall ni undrar ;) Skulle bara se om det fanns en möjlighet över huvudtaget... Extrem ponnyman har hon! 
 
 
 

Kommentera här: