=====

Ja det är ju helt värdelöst att jag inte skriver oftare för jag hinner ju glömma vad jag ska skriva och vad som hänt. Kunde iaf inte varit gladare över att de som ägde vår gård innan nu köpt grannens mark, förhoppningsvis resten av gården med sen. Då blir det lite ordnig och reda på torpet här, nej men det är ju ingen aktiv bonde kvar här vid oss och det är ju alltid bra att ha, och de är pedanter, me like!
Bla kommer jag få sommarhagen uppgödslad nu när de ändå ska köra på åkrarna här, de ska plöja upp den gamla kohagen predcis bredvid oss, det är tydligen 45 år sedan den var plöjd! Nu ska det odlas där vilket blir både snyggt och lite skönt att bli av med korna eftersom de drar till sig rätt mkt flugor, fast hej vi bor på landet så det är lugnt, men framför allt är de rätt nyfikna på hästarna och drar gärna en repa efter en när man rider förbi, inte så jättekul alla gånger ;)
Hur som helst så är jag så glad för detta, de plockade dessutom ner det superduper hemska staketet, det var så mkt stolpar så någon tråd behövdes liksom inte för ingen ko kunde komma mellan stolparna ändå haha! Plus att jag fick min gödselstack tömd samtidigt, kanon ju när de ändå ska plöja liksom, bästa sättet för alla att bli av med det även om det var väldigt bra gödsel då den är några år nu. Ruskigt skönt att bli av med den då det var hög tid nu och nu klarar jag mig på den fronten att bra tag till.
 
 
Sen har jag ändrat mig ang Rut, den kommer inte tidigare haha, superlugnt på den fronten såklart. Hon ska väl göra som mamma Sally och gå över flera veckor. Alice hon vakar och vakar iaf, igår kväll hade jag glömt starta den lilla skärmen då puffade Alice på den, djur är helt otroliga alltså! 
 
 
Fråga mig inte varför denna bild blev miniliten, teknik och jag går inte ihop alltså... Det är iaf Alice som sitter och fölvakar.
 
Lillis och jag kämpar på, hon är fantastisk, vi har ösregn, storm, snöstorm, kor på lösdriften andra sidan ridbanan, krosskörnig på åkern på andra hållet, men hon sköter sig hela tiden. Kan inte påstå direkt att hon är någon dönick, tvärt om, men VÄLDIGT snäll får jag säga! Snart åker hon på vidare utbildning och matchning mot evt tresårstest, det beslutet tar vi sen, jag är tveksam till det, men vi får se. 
 
 
 
 
 

Kommentera här: