jippi regn

Fick gödning i sommarhagen igår så det är ju perfekt med lite regn nu, eller ja det hade han väl lite koll på antar jag, jättebra iaf!
 
Jag är helt fördärvad i kroppen, vi gav oss på en gammal "rabatt", eller jag tror det varit något sådant en gång i tiden för det kom upp någon slags blomma och så men mest var det nässlor och ogräs.
Har velat fixat denna hörna många gånger men aldrig blivit färdig till det, men i lördags så jäklar fick jag fart. Men blev så kass i kroppen, nu är det lite bättre men jag går/gick som jag brutit höfterna eller nåt (lite överdrift) eller åtminstone skitit på mig, migrän fick jag med såklart, i två dagar, skit är det, men som sagt börjar bättra mig. 
Hörnan blev bra iaf och flera olika perenner är planterade, har dock liiite svårt att se framför mig hur det ska bli då det kommer ta tid innan de har brett ut sig och så.
 
Före och efter bild, inte helt klart på efterbilden, några växter till och någon buske, lite påskliljor och penseer är där med nu, och såklart stenar runt hela ska dit. 
"Hundkojan" ska bort, huset och grunden ska målas också i sommar.
 
 
Typ nåt sånt här blir det, eller jag har ingen aning egentligen haha, är inte alls så värts bra på blommor och växter...
 
 
 
1 M:

skriven

Längtar efter lite nya bilder på nya familjemedlemmen. Grattis o kram.

Kommentera här: