Lilly + IÂŽm Special de Muze

Lilly Àr seminerad med I`m Special de Muze och vi hÄller tummarna att hon tycker det kan vara ok att bli mamma!
 
Velade lÀnge in i det sista om jag skulle betÀcka men jag vet ju att det enda rÀtta Àr det egentligen, och precis alla jag frÄgat som Àr bra pÄ detta undrar om jag Àr kocko om jag inte betÀcker haha.
 
Har letat perfekta matchen till henne sedan i höstas, det Àr nog egentligen inte svÄrt, hon har ett blod som gör att man kan ta det mesta, men jag Àr rÀtt petig och har endel önskemÄl.
Jag sjÀlv gillar ju Mylord Carthago tex och hade gÀrna velat ha en sÄdan avkomma, men för den delen sÄ kan man ju inte bara ta det liksom, han passar inte Lilly alls utan Àr mer perfekt till Rutan och det kommer jag nog ta nÀsta gÄng till henne med.
 
Det har iaf varit funderingar pÄ allt frÄn Hip Hop till Vivant, nÄgon fjording dÀr emellan ocksÄ ;) Clicken,
Hervé dŽIve, Cristallo II, Conthargos och Crusader Ice (framför allt pga mödernet) men dÀr tycker jag resten inte matchar sÄ bra, temperamentet och resultat sÄklart, han har inte satt en fot fel nÄgonsin liksom, men ja ingen av dessa kÀndes helt hundra till henne, sÄ det var bara att börja om... 
 
IŽm Special behöver nog inte nÄgon nÀrmare presentation för de som Àr insatta, det Àr en extremt högintressant hingst. Han har nog det bÀsta möderne man kan tÀnka sig, roligt var att Lisen nÀmde det idag dessutom i sitt blogginlÀgg pÄ Hippson. Ja hela stammen Àr ju grym :) 
 
 
Lilly har fyra ELIT-ston i sin stam sÄ det Àr roligt att köra vidare pÄ extremt bra möderne, det finns ju gott om vÀlstammade hingstar, typ alla, men att mödernet har presterat pÄ högsta nivÄ i flera led Àr ju rÀtt ovanligt.
HÀr fÄr jag ju ocksÄ dessutom mitt Àlskade franska blod, och jag fÄr ett stÀnk av Carthago som Àr en stor favorit och som jag gÀrna vill ha med pÄ nÄgot vis.
KÀnns perfekt och han har precis det jag vill ha pÄ alla vis, och han prÀglar tydligen sina avkommor extremt mkt, mkt bra temperament och hoppar med mkt rygg och vÀldigt bra teknik!! 
 
SÄ detta val kÀnns super och jag hoppas hoppas det gÄr vÀgen!