Lilly + I´m Special de Muze

Lilly är seminerad med I`m Special de Muze och vi håller tummarna att hon tycker det kan vara ok att bli mamma!
 
Velade länge in i det sista om jag skulle betäcka men jag vet ju att det enda rätta är det egentligen, och precis alla jag frågat som är bra på detta undrar om jag är kocko om jag inte betäcker haha.
 
Har letat perfekta matchen till henne sedan i höstas, det är nog egentligen inte svårt, hon har ett blod som gör att man kan ta det mesta, men jag är rätt petig och har endel önskemål.
Jag själv gillar ju Mylord Carthago tex och hade gärna velat ha en sådan avkomma, men för den delen så kan man ju inte bara ta det liksom, han passar inte Lilly alls utan är mer perfekt till Rutan och det kommer jag nog ta nästa gång till henne med.
 
Det har iaf varit funderingar på allt från Hip Hop till Vivant, någon fjording där emellan också ;) Clicken,
Hervé d´Ive, Cristallo II, Conthargos och Crusader Ice (framför allt pga mödernet) men där tycker jag resten inte matchar så bra, temperamentet och resultat såklart, han har inte satt en fot fel någonsin liksom, men ja ingen av dessa kändes helt hundra till henne, så det var bara att börja om... 
 
I´m Special behöver nog inte någon närmare presentation för de som är insatta, det är en extremt högintressant hingst. Han har nog det bästa möderne man kan tänka sig, roligt var att Lisen nämde det idag dessutom i sitt blogginlägg på Hippson. Ja hela stammen är ju grym :) 
 
 
Lilly har fyra ELIT-ston i sin stam så det är roligt att köra vidare på extremt bra möderne, det finns ju gott om välstammade hingstar, typ alla, men att mödernet har presterat på högsta nivå i flera led är ju rätt ovanligt.
Här får jag ju också dessutom mitt älskade franska blod, och jag får ett stänk av Carthago som är en stor favorit och som jag gärna vill ha med på något vis.
Känns perfekt och han har precis det jag vill ha på alla vis, och han präglar tydligen sina avkommor extremt mkt, mkt bra temperament och hoppar med mkt rygg och väldigt bra teknik!! 
 
Så detta val känns super och jag hoppas hoppas det går vägen! 
 
 
 
1 Anonym:

skriven

Betäcker oxå ett sto med I'm special i år, vilken stam han har 👍👍👍😱

Svar: Åh vad roligt!!😍👍🏼✨Ja verkligen, helt grym!👌🏼✨
equianna.blogg.se

2 Anonym:

skriven

Emma L

3 Anonym:

skriven

Emma L

Kommentera här: