jippi fredag!

Vad har hÀnt sen sist.. Rutan har gjort tvÄ starter, en för 14 dagar sedan i eslöv, tog 1.00 m för jag förvÀntade mig att hon skulle vara extremt spÀnd (inomhus nu ju) sÄ dÄ Àr det ju lÀttare och man kan ju typ skritta över den lÄga höjden. Men hon var supderduper fin, vÀldigt avspÀnd för att vara henne, mkt ridbar och ja allt var bra. Felfri var hon men jag red försiktigt i om hoppningen för underlaget slÀppte lite för oss, hon ska helst gÄ pÄ sandfiber underlag tror jag. Vi kom iaf första utanför placering men det spelar ju ingen som helst roll viktigast att hon var sÄ fin.
 
Nu i helgen gjorde vi en start i hÀssleholm, Àndrade till 110 dÄ hon kÀndes sÄ pass bra helgen innan. Hon var fin hÀr med, kanske lite mer spÀnd innan start precis, hon gillar inte hÀssleholm sÄ vÀrst, men tror hon var mest avspÀnd nÄgonsin dÀr nu faktiskt. Hon gick bra och lyssnade fint pÄ mig, hade en kÀnsla av att jag "fick ut stegen" mer, dÄ Àr jag mkt nöjd för det Àr det som Àr vÄrat problem att det kan bli kort och studsigt. Lite flaxig med huvudet, detta bettet Àr inte optimalt men funkar nog bÀst i dagslÀget. Tog av martingalen och det var bra, det fÄr hon fortsÀtta att gÄ utan tror jag nog. 
Felfri hÀr med och det slutade faktiskt med en tredjeplats :) 
 
 
 
Nu denna vecka var det planerat en lugn vecka för henne. Tur var nog det för jag har haft diverse krÀmpor. Verkligen. NÄgot har hÀnt i handen, den gör förbannat ont pÄ morgonen men gÄr som tur Àr till sig under dagen. MÄste vara nÄgot med det reumatiska för inget hjÀlper. Likadant en lÄsning/inflammation i ryggen, fy fasen vi trodde det var njurarna, jag kunde knappt andas sÄ ont det gjorde. Lite bÀttre nu tack och lov. Har hÀmtat ut Humiran som jag kan börja med nu efter typ ett Ärs uppehÄll pga dryga operationstiden, det var nog i grevens tid om vi sÀger sÄ, hade glömt hur skruttig jag kan vara utan den. Hoppas det blir ordning pÄ torpet igen nu dÄ. 
 
Tror Rutan uppskattar att vara helt igÄng igen, hon tycker nog det Àr lite roligare Àn att vara mammaledig faktiskt, det var nog lite drygt i hennes tycke, men hon var superduper duktig pÄ det, och Ellen Àr helt fantstiskt, nog enklaste hÀsten vi har för tillfÀllet, precis lika cool som Rutan. 
 
 

Kommentera hÀr: