Suck!

Operationen gick såklart bra, fick någon bra snaps innan så jag sov nog mest faktiskt haha. Gjort lite ont nu efteråt och lite svårt att äta och så, stygnen är inte så sköna. Är supermega svullen också, ser ut som en boll i ansiktet.
De var väldigt nära bihålorna så jag skulle helst inte nysa och snyta mig och så, såklart har jag haft värsta nysattackerna men jag tror det är lugnt. Fick inte anstränga mig på fyra dagar men red lite igår hehe. Hade tänkt att jag skulle kunna efteranmäla till en tävling i helgen kanske, men vid närmare eftertanke så ska jag nog inte det faktiskt.
 
Skulle ju kunna tro att jag var superlycklig nu när det var avklarat då men NEJ, de avslutade med att säga att tanden som jag sökt för egentligen är inflamerad och skadad, försökte få dem att ta ut det fanskapet med när de ändå höll på liksom, gör ju heller det på käkirurgen plus att nu var jag ju redan groggy, men nej det gick ju såklart inte. De vill dessutom försöka rädda den med rotfyllning men det vägrar jag, läs på om det om ni undrar varför... Har råkat ut för precis allt elände som kan hända där så det gör jag inte fler gånger!
 
Så nu är det alltså en himla massa meck kvar, och vi måste komma fram till en lösning, har liksom gått med inflammation i 1,5 år där, vilket jag talat om att det kännts som och även mina prover visat då jag gått med hög sänka lika länge. Men nej de har hela tiden påstått att det inte är något fel på tanden(folktandvården). Jag tycker det varit rätt uppenbart, det var dessutom mkt tydligt enligt käkirurgen, men de har visserligen gjort annan röntgen så kan inte klandra dem för mkt kanske.
 
Piss är det iaf och det är verkligen inte kosntigt jag är så himla trött och har ont i kroppen. Har dessutom fått klara mig utan mina biologiska injektioner länge nu för det får man inte ta på 6 månader innan man ska opereras, vilket ju har gjort mig ännu skruttigare. Jag har väntat på detta sedan början på året men det drog ju ut väääldigt på tiden om vi säger så. Men tycker ändå jag kämpat på bra, men fy vad tungt år det varit och vad det har ställt till det med diverse utredningar, som fortfarande pågår och visserligen visat endel annat, men som jag nog tror beror på tandjäkeln. Suck!
 
 

☔️☔️☔️

Trökväder idag, inte skulle detväl regna idag?! Sjukt opepp blir jag iaf... 


Har förkylning på gång med o haft det i någon vecka nu, går inte på nåt håll men munnen är full av blåsor o tungan känns som någon skurit på. 

Inte bra för på måndag ska jag operera ut en visdomstand, väldans orolig för det, mest för komplikationer, för att det inte ska läka som det ska o för att det är massa nerver inblandade. 
Har haft rätt extrema problem med nacke, huvudvärk o smärta i tänderna i snart två år o jag hoppas detta kan hjälpa. 
Rätt orolig för att det ska göra ont med såklart o jag har extrem tandläkarskräck så jag vet i tusan hur detta ska gå, de vägrade söva mig😩😭Kommer svimma innan jag är där ens...

Tröttnat på att skriva här med, tror jag har världens tråkigaste läsare..😝

Lyckosmyckena är på upphällningen nu, men mängder med änglar finns fortfarande men jag tar som sagt inte hem nytt. Men skynda in på @lyckosmycke på instagram om ni vill köpa!

....

I helgen hoppade jag upp för första gången helt på Mini och skrittade runt lite, bara hängt på henne tidigare, men det var nemas problemas, supecool är hon! Svår att fota bara för hon står inte still så värst länge.

I söndags susade vi till Flyinge för att se lite av hoppfinalerna. Så himla inspirerande att se bra ridning och fina hästar. Intressant att se skillnaden i fyraårsklassen, dels på hästarna i slutet av klassen, de bästa alltså, och även på ryttarna, proffsen "täcker upp/räddar" mkt och det blir nog lätt någon extra poäng tack vare det, eller man slipper tappa någon poäng, beror på hur man ser det. 

Köpte skydden till Rutan, fanns bara ett par kvar i hennes strl och svarta, ville helst ha det faktiskt trots brun utrustning, men tycker hon är snyggare i svarta skydd, det var 10% på dem så det var bra.

Passade även på att köpa en ny hjälm eftersom jag behöver det nästa år som är VG1 märkt, det är ju snart liksom. Är man medlem hos ASVH så har man 10% hos Skara så det fick jag även på hjälmen med då.

En Samshield Shadowmat Miss Shield med alcantara top fick det bli :) Svart denna gången, tycker egentligen de blåa är snyggare men har tröttnat lite på blå kavaj, iaf på den jag har. Har dessutom hittat en supersnygg Antares hjälm i blått men de är inte VG1 men ska bli det tydligen, så får bli en sån sen någon gång då ist kanske, men måste ha ny blå kavaj med då isf... 

Till sist så kunde jag inte låta bli att köpa en ny kavaj också, har skullat köpa en hela förra året men alla snygga är ju så extremt dyra, så det har inte blivit av.

Det blev Alessandro Albaneses nya i nät, de har ett mkt överkomligt pris, har varit sugen på den sen i somras när den kom men har inte blivt färdig att prova den. Nu har den dessutom kommit i fler roliga färger, så det blev en typ vinröd. Man ser inte att de är i nät mer än på nära håll, den är superduper sval och skön såklart, är väl mer tänkt som en sommarkavaj så jag kommer frysa ihjäl nu ;) Var 10% på dem med så det var ju bra det med.

Så nu är det köpstopp ett bra tag, tur jag fyller år snart så kan man säga att det var fixat liksom. 

I söndags kväll körde vi sen med Mini till hennes delägare Pontus Molin där hon ska vara på vidare utbildning ett tag nu. Hon gick rakt upp denna gång med fast att det var ett tag sedan jag lasttränade nu, och står som ett ljus och verkar tycka det är roligt att ut och åka. 

Väldigt skönt och känns kul, och alltid lite bättre med ridhus när det ska löshoppas och så. Hon har tydligen skött sig bra hitintills även där. 

Som sagt det där med att stå still... Hon är så snygg i verkligheten men det får man ju inte på bild direkt haha.