Suck!

Operationen gick sĂ„klart bra, fick nĂ„gon bra snaps innan sĂ„ jag sov nog mest faktiskt haha. Gjort lite ont nu efterĂ„t och lite svĂ„rt att Ă€ta och sĂ„, stygnen Ă€r inte sĂ„ sköna. Är supermega svullen ocksĂ„, ser ut som en boll i ansiktet.
De var vÀldigt nÀra bihÄlorna sÄ jag skulle helst inte nysa och snyta mig och sÄ, sÄklart har jag haft vÀrsta nysattackerna men jag tror det Àr lugnt. Fick inte anstrÀnga mig pÄ fyra dagar men red lite igÄr hehe. Hade tÀnkt att jag skulle kunna efteranmÀla till en tÀvling i helgen kanske, men vid nÀrmare eftertanke sÄ ska jag nog inte det faktiskt.
 
Skulle ju kunna tro att jag var superlycklig nu nÀr det var avklarat dÄ men NEJ, de avslutade med att sÀga att tanden som jag sökt för egentligen Àr inflamerad och skadad, försökte fÄ dem att ta ut det fanskapet med nÀr de ÀndÄ höll pÄ liksom, gör ju heller det pÄ kÀkirurgen plus att nu var jag ju redan groggy, men nej det gick ju sÄklart inte. De vill dessutom försöka rÀdda den med rotfyllning men det vÀgrar jag, lÀs pÄ om det om ni undrar varför... Har rÄkat ut för precis allt elÀnde som kan hÀnda dÀr sÄ det gör jag inte fler gÄnger!
 
SÄ nu Àr det alltsÄ en himla massa meck kvar, och vi mÄste komma fram till en lösning, har liksom gÄtt med inflammation i 1,5 Är dÀr, vilket jag talat om att det kÀnnts som och Àven mina prover visat dÄ jag gÄtt med hög sÀnka lika lÀnge. Men nej de har hela tiden pÄstÄtt att det inte Àr nÄgot fel pÄ tanden(folktandvÄrden). Jag tycker det varit rÀtt uppenbart, det var dessutom mkt tydligt enligt kÀkirurgen, men de har visserligen gjort annan röntgen sÄ kan inte klandra dem för mkt kanske.
 
Piss Àr det iaf och det Àr verkligen inte kosntigt jag Àr sÄ himla trött och har ont i kroppen. Har dessutom fÄtt klara mig utan mina biologiska injektioner lÀnge nu för det fÄr man inte ta pÄ 6 mÄnader innan man ska opereras, vilket ju har gjort mig Ànnu skruttigare. Jag har vÀntat pÄ detta sedan början pÄ Äret men det drog ju ut vÀÀÀldigt pÄ tiden om vi sÀger sÄ. Men tycker ÀndÄ jag kÀmpat pÄ bra, men fy vad tungt Är det varit och vad det har stÀllt till det med diverse utredningar, som fortfarande pÄgÄr och visserligen visat endel annat, men som jag nog tror beror pÄ tandjÀkeln. Suck!