Suck!

Operationen gick sĂ„klart bra, fick nĂ„gon bra snaps innan sĂ„ jag sov nog mest faktiskt haha. Gjort lite ont nu efterĂ„t och lite svĂ„rt att Ă€ta och sĂ„, stygnen Ă€r inte sĂ„ sköna. Är supermega svullen ocksĂ„, ser ut som en boll i ansiktet.
De var vÀldigt nÀra bihÄlorna sÄ jag skulle helst inte nysa och snyta mig och sÄ, sÄklart har jag haft vÀrsta nysattackerna men jag tror det Àr lugnt. Fick inte anstrÀnga mig pÄ fyra dagar men red lite igÄr hehe. Hade tÀnkt att jag skulle kunna efteranmÀla till en tÀvling i helgen kanske, men vid nÀrmare eftertanke sÄ ska jag nog inte det faktiskt.
 
Skulle ju kunna tro att jag var superlycklig nu nÀr det var avklarat dÄ men NEJ, de avslutade med att sÀga att tanden som jag sökt för egentligen Àr inflamerad och skadad, försökte fÄ dem att ta ut det fanskapet med nÀr de ÀndÄ höll pÄ liksom, gör ju heller det pÄ kÀkirurgen plus att nu var jag ju redan groggy, men nej det gick ju sÄklart inte. De vill dessutom försöka rÀdda den med rotfyllning men det vÀgrar jag, lÀs pÄ om det om ni undrar varför... Har rÄkat ut för precis allt elÀnde som kan hÀnda dÀr sÄ det gör jag inte fler gÄnger!
 
SÄ nu Àr det alltsÄ en himla massa meck kvar, och vi mÄste komma fram till en lösning, har liksom gÄtt med inflammation i 1,5 Är dÀr, vilket jag talat om att det kÀnnts som och Àven mina prover visat dÄ jag gÄtt med hög sÀnka lika lÀnge. Men nej de har hela tiden pÄstÄtt att det inte Àr nÄgot fel pÄ tanden(folktandvÄrden). Jag tycker det varit rÀtt uppenbart, det var dessutom mkt tydligt enligt kÀkirurgen, men de har visserligen gjort annan röntgen sÄ kan inte klandra dem för mkt kanske.
 
Piss Àr det iaf och det Àr verkligen inte kosntigt jag Àr sÄ himla trött och har ont i kroppen. Har dessutom fÄtt klara mig utan mina biologiska injektioner lÀnge nu för det fÄr man inte ta pÄ 6 mÄnader innan man ska opereras, vilket ju har gjort mig Ànnu skruttigare. Jag har vÀntat pÄ detta sedan början pÄ Äret men det drog ju ut vÀÀÀldigt pÄ tiden om vi sÀger sÄ. Men tycker ÀndÄ jag kÀmpat pÄ bra, men fy vad tungt Är det varit och vad det har stÀllt till det med diverse utredningar, som fortfarande pÄgÄr och visserligen visat endel annat, men som jag nog tror beror pÄ tandjÀkeln. Suck!
 
 

☔☔☔

TrökvĂ€der idag, inte skulle detvĂ€l regna idag?! Sjukt opepp blir jag iaf... 


Har förkylning pĂ„ gĂ„ng med o haft det i nĂ„gon vecka nu, gĂ„r inte pĂ„ nĂ„t hĂ„ll men munnen Ă€r full av blĂ„sor o tungan kĂ€nns som nĂ„gon skurit pĂ„. 

Inte bra för pĂ„ mĂ„ndag ska jag operera ut en visdomstand, vĂ€ldans orolig för det, mest för komplikationer, för att det inte ska lĂ€ka som det ska o för att det Ă€r massa nerver inblandade. 
Har haft rĂ€tt extrema problem med nacke, huvudvĂ€rk o smĂ€rta i tĂ€nderna i snart tvĂ„ Ă„r o jag hoppas detta kan hjĂ€lpa. 
RĂ€tt orolig för att det ska göra ont med sĂ„klart o jag har extrem tandlĂ€karskrĂ€ck sĂ„ jag vet i tusan hur detta ska gĂ„, de vĂ€grade söva migđŸ˜©đŸ˜­Kommer svimma innan jag Ă€r dĂ€r ens...

Tröttnat pĂ„ att skriva hĂ€r med, tror jag har vĂ€rldens trĂ„kigaste lĂ€sare..😝

Lyckosmyckena Àr pÄ upphÀllningen nu, men mÀngder med Ànglar finns fortfarande men jag tar som sagt inte hem nytt. Men skynda in pÄ @lyckosmycke pÄ instagram om ni vill köpa!

....

I helgen hoppade jag upp för första gÄngen helt pÄ Mini och skrittade runt lite, bara hÀngt pÄ henne tidigare, men det var nemas problemas, supecool Àr hon! SvÄr att fota bara för hon stÄr inte still sÄ vÀrst lÀnge.

I söndags susade vi till Flyinge för att se lite av hoppfinalerna. SÄ himla inspirerande att se bra ridning och fina hÀstar. Intressant att se skillnaden i fyraÄrsklassen, dels pÄ hÀstarna i slutet av klassen, de bÀsta alltsÄ, och Àven pÄ ryttarna, proffsen "tÀcker upp/rÀddar" mkt och det blir nog lÀtt nÄgon extra poÀng tack vare det, eller man slipper tappa nÄgon poÀng, beror pÄ hur man ser det. 

Köpte skydden till Rutan, fanns bara ett par kvar i hennes strl och svarta, ville helst ha det faktiskt trots brun utrustning, men tycker hon Àr snyggare i svarta skydd, det var 10% pÄ dem sÄ det var bra.

Passade Ă€ven pĂ„ att köpa en ny hjĂ€lm eftersom jag behöver det nĂ€sta Ă„r som Ă€r VG1 mĂ€rkt, det Ă€r ju snart liksom. Är man medlem hos ASVH sĂ„ har man 10% hos Skara sĂ„ det fick jag Ă€ven pĂ„ hjĂ€lmen med dĂ„.

En Samshield Shadowmat Miss Shield med alcantara top fick det bli :) Svart denna gÄngen, tycker egentligen de blÄa Àr snyggare men har tröttnat lite pÄ blÄ kavaj, iaf pÄ den jag har. Har dessutom hittat en supersnygg Antares hjÀlm i blÄtt men de Àr inte VG1 men ska bli det tydligen, sÄ fÄr bli en sÄn sen nÄgon gÄng dÄ ist kanske, men mÄste ha ny blÄ kavaj med dÄ isf... 

Till sist sÄ kunde jag inte lÄta bli att köpa en ny kavaj ocksÄ, har skullat köpa en hela förra Äret men alla snygga Àr ju sÄ extremt dyra, sÄ det har inte blivit av.

Det blev Alessandro Albaneses nya i nÀt, de har ett mkt överkomligt pris, har varit sugen pÄ den sen i somras nÀr den kom men har inte blivt fÀrdig att prova den. Nu har den dessutom kommit i fler roliga fÀrger, sÄ det blev en typ vinröd. Man ser inte att de Àr i nÀt mer Àn pÄ nÀra hÄll, den Àr superduper sval och skön sÄklart, Àr vÀl mer tÀnkt som en sommarkavaj sÄ jag kommer frysa ihjÀl nu ;) Var 10% pÄ dem med sÄ det var ju bra det med.

SÄ nu Àr det köpstopp ett bra tag, tur jag fyller Är snart sÄ kan man sÀga att det var fixat liksom. 

I söndags kvÀll körde vi sen med Mini till hennes delÀgare Pontus Molin dÀr hon ska vara pÄ vidare utbildning ett tag nu. Hon gick rakt upp denna gÄng med fast att det var ett tag sedan jag lasttrÀnade nu, och stÄr som ett ljus och verkar tycka det Àr roligt att ut och Äka. 

VÀldigt skönt och kÀnns kul, och alltid lite bÀttre med ridhus nÀr det ska löshoppas och sÄ. Hon har tydligen skött sig bra hitintills Àven dÀr. 

Som sagt det dÀr med att stÄ still... Hon Àr sÄ snygg i verkligheten men det fÄr man ju inte pÄ bild direkt haha. 


Liknande inlÀgg