-----

Usch fy vad ont jag har i nacken idag, får typ tassa fram, mår nästan illa och lite migränkänning. Tror det är för jag råkade ta ett par andra skor med tunnare sula och sämre dämpning i går när jag gick min runda, det är så känsligt nämligen, svårt för en frisk människa att förstå kanske.
 
Tur det snart är helg iaf, dessutom är det fint väder och så är det Breeders på Flyinge:) 
 
Tänkte köpa de nya Equickskydden till Rutan som vardagsskydd, alla hennes är uppslitna. Köpte ett par från Veredus för ett tag sedan men de passar inte henne, tog M för det har ju alla de andra men hon måste ha L. 
Dessa Equick finns med ludd också, men hon har ju ett par luddskydd redan, hade jag nästan glömt haha... 
 
Tycker dessa nya är snyggare än deras vanliga med gelen, de ser så klumpiga ut, gillar inte dem alls.
(Bild från Skara hästsport)
 
Ellen fyllde 6 månader i onsdags, hon önskade sig ett träns tydligen, men ja det är kanske lite väl tidigt ;) 
Är så sugen på ett från Antares för de är så mjuka, gillar egentligen inte designen helt hundra med spännena som är klumpiga och käkremmen som sitter lite märkligt, men hade nog kunnat leva med det ändå. CWD tränset har ju mkt snyggare (snyggast) design men har ett riktigt tråkigt och stelt läder, varje gång jag ska byta bett så svär jag över det där jäkla tränset... Det har ju ändå bra kvalitet på lädret och kommer hålla i en evighet och hade blivit mjukare om jag oljade in det men de blir så himla mörka då, men det kunde gott varit mjukare från början.
Jaja vilka stora problem va, eller inte... ;) 
 

Kommentera här: