-----

Usch fy vad ont jag har i nacken idag, fÄr typ tassa fram, mÄr nÀstan illa och lite migrÀnkÀnning. Tror det Àr för jag rÄkade ta ett par andra skor med tunnare sula och sÀmre dÀmpning i gÄr nÀr jag gick min runda, det Àr sÄ kÀnsligt nÀmligen, svÄrt för en frisk mÀnniska att förstÄ kanske.
 
Tur det snart Àr helg iaf, dessutom Àr det fint vÀder och sÄ Àr det Breeders pÄ Flyinge:) 
 
TÀnkte köpa de nya Equickskydden till Rutan som vardagsskydd, alla hennes Àr uppslitna. Köpte ett par frÄn Veredus för ett tag sedan men de passar inte henne, tog M för det har ju alla de andra men hon mÄste ha L. 
Dessa Equick finns med ludd ocksÄ, men hon har ju ett par luddskydd redan, hade jag nÀstan glömt haha... 
 
Tycker dessa nya Àr snyggare Àn deras vanliga med gelen, de ser sÄ klumpiga ut, gillar inte dem alls.
(Bild frÄn Skara hÀstsport)
 
Ellen fyllde 6 mÄnader i onsdags, hon önskade sig ett trÀns tydligen, men ja det Àr kanske lite vÀl tidigt ;) 
Är sĂ„ sugen pĂ„ ett frĂ„n Antares för de Ă€r sĂ„ mjuka, gillar egentligen inte designen helt hundra med spĂ€nnena som Ă€r klumpiga och kĂ€kremmen som sitter lite mĂ€rkligt, men hade nog kunnat leva med det Ă€ndĂ„. CWD trĂ€nset har ju mkt snyggare (snyggast) design men har ett riktigt trĂ„kigt och stelt lĂ€der, varje gĂ„ng jag ska byta bett sĂ„ svĂ€r jag över det dĂ€r jĂ€kla trĂ€nset... Det har ju Ă€ndĂ„ bra kvalitet pĂ„ lĂ€dret och kommer hĂ„lla i en evighet och hade blivit mjukare om jag oljade in det men de blir sĂ„ himla mörka dĂ„, men det kunde gott varit mjukare frĂ„n början.
Jaja vilka stora problem va, eller inte... ;) 
 

Kommentera hÀr: