....

I helgen hoppade jag upp för första gången helt på Mini och skrittade runt lite, bara hängt på henne tidigare, men det var nemas problemas, supecool är hon! Svår att fota bara för hon står inte still så värst länge.

I söndags susade vi till Flyinge för att se lite av hoppfinalerna. Så himla inspirerande att se bra ridning och fina hästar. Intressant att se skillnaden i fyraårsklassen, dels på hästarna i slutet av klassen, de bästa alltså, och även på ryttarna, proffsen "täcker upp/räddar" mkt och det blir nog lätt någon extra poäng tack vare det, eller man slipper tappa någon poäng, beror på hur man ser det. 

Köpte skydden till Rutan, fanns bara ett par kvar i hennes strl och svarta, ville helst ha det faktiskt trots brun utrustning, men tycker hon är snyggare i svarta skydd, det var 10% på dem så det var bra.

Passade även på att köpa en ny hjälm eftersom jag behöver det nästa år som är VG1 märkt, det är ju snart liksom. Är man medlem hos ASVH så har man 10% hos Skara så det fick jag även på hjälmen med då.

En Samshield Shadowmat Miss Shield med alcantara top fick det bli :) Svart denna gången, tycker egentligen de blåa är snyggare men har tröttnat lite på blå kavaj, iaf på den jag har. Har dessutom hittat en supersnygg Antares hjälm i blått men de är inte VG1 men ska bli det tydligen, så får bli en sån sen någon gång då ist kanske, men måste ha ny blå kavaj med då isf... 

Till sist så kunde jag inte låta bli att köpa en ny kavaj också, har skullat köpa en hela förra året men alla snygga är ju så extremt dyra, så det har inte blivit av.

Det blev Alessandro Albaneses nya i nät, de har ett mkt överkomligt pris, har varit sugen på den sen i somras när den kom men har inte blivt färdig att prova den. Nu har den dessutom kommit i fler roliga färger, så det blev en typ vinröd. Man ser inte att de är i nät mer än på nära håll, den är superduper sval och skön såklart, är väl mer tänkt som en sommarkavaj så jag kommer frysa ihjäl nu ;) Var 10% på dem med så det var ju bra det med.

Så nu är det köpstopp ett bra tag, tur jag fyller år snart så kan man säga att det var fixat liksom. 

I söndags kväll körde vi sen med Mini till hennes delägare Pontus Molin där hon ska vara på vidare utbildning ett tag nu. Hon gick rakt upp denna gång med fast att det var ett tag sedan jag lasttränade nu, och står som ett ljus och verkar tycka det är roligt att ut och åka. 

Väldigt skönt och känns kul, och alltid lite bättre med ridhus när det ska löshoppas och så. Hon har tydligen skött sig bra hitintills även där. 

Som sagt det där med att stå still... Hon är så snygg i verkligheten men det får man ju inte på bild direkt haha. 

Kommentera här: