Rutan har varit ute och sett vÀrlden igen

VÀdret kunde hÄlla sig till idag, superfint hela helgen men nu öser det verkligen ner och Àr riktigt ruskigt! 
 
Iaf sÄ hade jag anmÀlt till tÀvling, sista utomhus och det Àr ju rÀtt sent och risky med vÀdret, spec med tanke pÄ att det inte Àr vÀrldens bÀst förhÄllanden pÄ den platsen, men vi hade tur med vÀdret alltsÄ.
 
Raine skulle gÄtt eg men han har som jag skrev tidigare kÀnts lite vÀl kÀnslig och öm, han Àr alltid det nÀr han bytar pÀls pÄ hösten, tÀnkte inte pÄ det, dessutom har han fÄtt nÄgra proteinknölar som ömmar lite, sÄ nja han kÀndes inte pÄ topp, han ska kÀnnas sÄ dÀr "rund och puffig" liksom annars kan det va. 
 
SÄ Rutan fick rycka in :) Tjo vad kul tyckte hon och lÄg pÄ som en skÄllad rÄtta och höll pÄ att koka över nÀstan! Men hon skötte sig super, hade dock rÀtt dÄligt med respekt för de smÄ hinderna och tyckte att fokus mer borde ligga pÄ att springa snabbt, det var sÄ lÄnga vÀgar sÄ det inbjöd verkligen till det med liksom haha.
Hon rev ett vÀldigt lite med baktÄn, pÄ vÀg mot det lilla rÀcket satt jag och tÀnkte att det var ju förbaskat tur jag tog bett och inte hackamoret ;) Oj vad hon lÄg pÄ och jag blev nog lite kvar i handen dÀr, dessutom hade martingalringarna hoppat upp pÄ sjÀlva gummibiten pÄ tyglarna, inte bra mÄste fixa en extra stopp dÀr. 
 
Men sÄ kul att ha Àlsklingsrutan ute pÄ tÀvling igen, och sÄ glad och nöjd hon var! Nu fÄr vi vÀl fortsÀtta ut pÄ ett gÀng starter till sÄ hon taggar ner lite, bra att första sÄ hÀr var ute faktiskt, inne kan hon spÀnna sig mer och behöver nog nÄgra starter för att bli "varm i klÀderna".
 
 

Kommentera hÀr: