Rutan har varit ute och sett världen igen

Vädret kunde hålla sig till idag, superfint hela helgen men nu öser det verkligen ner och är riktigt ruskigt! 
 
Iaf så hade jag anmält till tävling, sista utomhus och det är ju rätt sent och risky med vädret, spec med tanke på att det inte är världens bäst förhållanden på den platsen, men vi hade tur med vädret alltså.
 
Raine skulle gått eg men han har som jag skrev tidigare känts lite väl känslig och öm, han är alltid det när han bytar päls på hösten, tänkte inte på det, dessutom har han fått några proteinknölar som ömmar lite, så nja han kändes inte på topp, han ska kännas så där "rund och puffig" liksom annars kan det va. 
 
Så Rutan fick rycka in :) Tjo vad kul tyckte hon och låg på som en skållad råtta och höll på att koka över nästan! Men hon skötte sig super, hade dock rätt dåligt med respekt för de små hinderna och tyckte att fokus mer borde ligga på att springa snabbt, det var så långa vägar så det inbjöd verkligen till det med liksom haha.
Hon rev ett väldigt lite med baktån, på väg mot det lilla räcket satt jag och tänkte att det var ju förbaskat tur jag tog bett och inte hackamoret ;) Oj vad hon låg på och jag blev nog lite kvar i handen där, dessutom hade martingalringarna hoppat upp på själva gummibiten på tyglarna, inte bra måste fixa en extra stopp där. 
 
Men så kul att ha älsklingsrutan ute på tävling igen, och så glad och nöjd hon var! Nu får vi väl fortsätta ut på ett gäng starter till så hon taggar ner lite, bra att första så här var ute faktiskt, inne kan hon spänna sig mer och behöver nog några starter för att bli "varm i kläderna".
 
 

Kommentera här: