Suck!

Operationen gick såklart bra, fick någon bra snaps innan så jag sov nog mest faktiskt haha. Gjort lite ont nu efteråt och lite svårt att äta och så, stygnen är inte så sköna. Är supermega svullen också, ser ut som en boll i ansiktet.
De var väldigt nära bihålorna så jag skulle helst inte nysa och snyta mig och så, såklart har jag haft värsta nysattackerna men jag tror det är lugnt. Fick inte anstränga mig på fyra dagar men red lite igår hehe. Hade tänkt att jag skulle kunna efteranmäla till en tävling i helgen kanske, men vid närmare eftertanke så ska jag nog inte det faktiskt.
 
Skulle ju kunna tro att jag var superlycklig nu när det var avklarat då men NEJ, de avslutade med att säga att tanden som jag sökt för egentligen är inflamerad och skadad, försökte få dem att ta ut det fanskapet med när de ändå höll på liksom, gör ju heller det på käkirurgen plus att nu var jag ju redan groggy, men nej det gick ju såklart inte. De vill dessutom försöka rädda den med rotfyllning men det vägrar jag, läs på om det om ni undrar varför... Har råkat ut för precis allt elände som kan hända där så det gör jag inte fler gånger!
 
Så nu är det alltså en himla massa meck kvar, och vi måste komma fram till en lösning, har liksom gått med inflammation i 1,5 år där, vilket jag talat om att det kännts som och även mina prover visat då jag gått med hög sänka lika länge. Men nej de har hela tiden påstått att det inte är något fel på tanden(folktandvården). Jag tycker det varit rätt uppenbart, det var dessutom mkt tydligt enligt käkirurgen, men de har visserligen gjort annan röntgen så kan inte klandra dem för mkt kanske.
 
Piss är det iaf och det är verkligen inte kosntigt jag är så himla trött och har ont i kroppen. Har dessutom fått klara mig utan mina biologiska injektioner länge nu för det får man inte ta på 6 månader innan man ska opereras, vilket ju har gjort mig ännu skruttigare. Jag har väntat på detta sedan början på året men det drog ju ut väääldigt på tiden om vi säger så. Men tycker ändå jag kämpat på bra, men fy vad tungt år det varit och vad det har ställt till det med diverse utredningar, som fortfarande pågår och visserligen visat endel annat, men som jag nog tror beror på tandjäkeln. Suck!
 
 

Kommentera här: