---

Usch hegen går för fort alltså, tur veckorna med går fort så det snart är helg igen ;) 
 
Jag väntar på att mina skär ska bli färdigslipade, de borde bli det vilken dag som helst.
Börjar bli dags att börja klippa. Mina hästar fäller som sören nu, specielt Raine det är helt sjukt vad det bara flyger av honom, golvet är helt vitt när jag borstat honom lite snabbt.
Han brukar få så där hemskt luddig fjunig päls i början av vintern så tänkte denna gång klippa lite tidigare för när den är så där luddig är det sjukt svårt att klippa.
Rutan har supertunn fin päls fortfarande, hon är lite varmare av sig så hon brukar ha det länge och det brukar räcka att klippa henne typ två gånger medans Raine behöver klippas helt varannan vecka. 
 
Kolla in Ellen, jag tycker hon är så fin och hon får rätt mkt beröm för sin modell, hoppas hon fortsätter att vara snygg sen så det inte bara är nu som föl ;)
Jag älskar hennes utstrålning och de stora fina ögonen, hon har ärvt Rutans tennisbollar.
 
Hade nästan tänkt visa henne på fölvisning men jag har lite svårt att se meningen med det, plus att det var omöjligt att lasta dem på bara två personer, iaf en till hade behövts. Vi provade och Rutan är ju världens enklaste och går alltid rakt upp själv, men såklart inte om inte Ellen följer med på direkten, då helt plötsligt brydde hon sig om henne jättemkt, de är ju rätt chill annars. Tvärtom var inte speciellt framgångsrikt heller. Tydligen hade man kunnat få gårdsbesiktning hemma men det fattade inte jag förrän senare. Men ja det är ju inte utställning vi ska hålla på med ;) 
 
 

Kommentera här: